Jak skladujete Li-Pol baterie

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
AR1
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od AR1 »

No tady je blbin. Kupte si na každej pack extra sejf. :roll:
EvzEn

#47 Příspěvek od EvzEn »

Pravda :) Ten vydrží sakra tlak.. A pak když budu upouštět, bude to jak malej plamenomet :D
Drondys

#48 Příspěvek od Drondys »

AR1 píše:...Kupte si na každej pack extra sejf. :roll:

Žádné troškaření. Na skladování to chce někde ve sklepě speciální místnost aspoň metrové stěny z betonu a místo dveří něco jako tohle. :D :D :D

Obrázek
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Bumpy_SK »

kde to najdem na hobbykingu? :D
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Speedy »

robotmz píše:myslím že pre nejakých hardcore-maniakov by dobre poslúžil ten starý hliníkový tlakový hrniec :lol:

Ten už delší dobu vozí kamarád.

Mimochodem četli jste pokyny k nabíjení uváděný na baterkách z HC. Nabíjet na betonové ploše a v okruhu 3m nic hořlavýho. Takovej prostor nikde v okolí nemám. Akorát před sámoškou je kus vybetonovanej. Asi by na mě blbě koukali, kdybych tam položil doprostřed baterky a připojil je na nabíječku. Nejspíš by mě brzo sbalila zásahovka :lol:
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Lukash »

AR1 píše:No tady je blbin. Kupte si na každej pack extra sejf. :roll:

Asi tak. Neblázněte. Ano, lipolky můžou někdy pozlobit (vyjímečně) - ale tyhle vaše opatření mi připadaj, jak když muž souloží se ženou, co má danu a k tomu bere antikoncepční prášky. Frajer použije prezervativ a po ránu si ještě pro jistotu oba šlehnou postinor :)
Drondys

#52 Příspěvek od Drondys »

Speedy píše:...Akorát před sámoškou je kus vybetonovanej. Asi by na mě blbě koukali, kdybych tam položil doprostřed baterky a připojil je na nabíječku. Nejspíš by mě brzo sbalila zásahovka :lol:

A ve zprávách na Nově by pak byla reportáž o teroristovi co se pokusil podpálit sámošku. :wink:
jag42

#53 Příspěvek od jag42 »

Na podobné blbiny jsou asi bez konkurence v USA (viz pokyny na igeliťácích , aby se nanavlíkaly na hlavu a pod.). Docela by mě zajímalo, jaké pokyny na použití a skladování lipolek mají tam. :lol:
JMalik

#54 Příspěvek od JMalik »

Lukash píše:
AR1 píše:No tady je blbin. Kupte si na každej pack extra sejf. :roll:

Asi tak. Neblázněte. Ano, lipolky můžou někdy pozlobit (vyjímečně) - ale tyhle vaše opatření mi připadaj,.......

Za sebe jsem jenom napsal, že po vlastních zkušenostech už nebudu skladovat dvacet lipolek naházených volně v šuplíku v obýváku :wink:
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Milan Nes »

cca 25 000 mAh skladuju budto v modelarskem batohu na mikine aby jim bylo dobre nebo v plastovem prepravnim boxu :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Tsisters

#56 Příspěvek od Tsisters »

No po přečtení tohoto vlákna,si v nejbližší době pořídím plechovou krabičku z víčkem,které se šroubky připevní ke krabičce :-).Zatím mám baterky doma jen tak položené v prostoru na stole vedle vrťase
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Prorock »

Nějaký tip na vhodnou nehořlavou výplň plechových krabiček na lipolky ? aby to při dopravě nekloktalo, nějaká nehořlavá pěna nebo tkanina..
Drondys

#58 Příspěvek od Drondys »

Prorock píše:Nějaký tip na vhodnou nehořlavou výplň plechových krabiček na lipolky ? aby to při dopravě nekloktalo, nějaká nehořlavá pěna nebo tkanina..

Třeba pár vrstev tkaniny viz tento odkaz.
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Speedy »

jag42 píše:Na podobné blbiny jsou asi bez konkurence v USA (viz pokyny na igeliťácích , aby se nanavlíkaly na hlavu a pod.). Docela by mě zajímalo, jaké pokyny na použití a skladování lipolek mají tam. :lol:

Těm amíkům jsou právě určený ty zběsilý nařízení třeba z HC. Proto aby si někdo nepodpálil třeba barák a pak se nezkoušel soudit.
m2
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od m2 »

Speedy píše:Těm amíkům jsou právě určený ty zběsilý nařízení třeba z HC. Proto aby si někdo nepodpálil třeba barák a pak se nezkoušel soudit.

Kým nakupuješ individi z Číny, obávam sa, že ani Amík by sa do súdneho sporu podľa Čínskeho práva nepúšťal. A neverím, že by Hextronik mal zmluvu s kupujúcim uzavretú podľa Kalifornského práva.

Mimochodom, zaujímavá je situácia ohľadne FMA (to je tá firma, čo si uchovávala čísla kreditiek, čo boli potom zneužité) - tak tá sa "presťahovala do Číny" a teraz veselo môže žiadať platbu kartou na Cellpro 10XP preorder, čo je podľa amerického regulačného práva zakázané, a nikto jej nič nemôže.

Kto to spieval, že "Go West..."? :twisted:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“