HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)
Aktuálně je to zajimavá konkureční výhoda. Jen to asi nebude taková sranda naprogramovat, aby to chodilo spolehlivě.
Každopádně zkusím od výrobce zjistit nějake HW podrobnosti. Bojím se ale, že to nebudou chtít šířit.
Pro Horizon režim stačí, aby byla helina inicializovaná ma 30° od horizontu. Takže tam nějaké čidlo být musí, jinak by se to o těch 30° kácelo.
Každopádně zkusím od výrobce zjistit nějake HW podrobnosti. Bojím se ale, že to nebudou chtít šířit.
Pro Horizon režim stačí, aby byla helina inicializovaná ma 30° od horizontu. Takže tam nějaké čidlo být musí, jinak by se to o těch 30° kácelo.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
boZZda píše:Aktuálně je to zajimavá konkureční výhoda. Jen to asi nebude taková sranda naprogramovat, aby to chodilo spolehlivě.
Staci aby nekdo otevrel krabici a precetl co je napsano na integracich
Spirit System
No, stojí to víc jak 10.000,- a mají zakápnuté šroubky nějakým speciálním plastem. To ti jen tak někdo otvírat nebude
Vyfotil bych co je vidět od konektorů, ale tam je vidět, že tam něco je, ale nic z toho nevykoumáš. Jestli chceš, tak ti ho můžu půjčit, ale nesmíš mi ho otevřít
To ti nepomůže, co?
Vyfotil bych co je vidět od konektorů, ale tam je vidět, že tam něco je, ale nic z toho nevykoumáš. Jestli chceš, tak ti ho můžu půjčit, ale nesmíš mi ho otevřít
bavarianDemon 3X a 3SX
boZZda píše:No, stojí to víc jak 10.000,- a mají zakápnuté šroubky nějakým speciálním plastem. To ti jen tak někdo otvírat nebude![]()
Vyfotil bych co je vidět od konektorů, ale tam je vidět, že tam něco je, ale nic z toho nevykoumáš. Jestli chceš, tak ti ho můžu půjčit, ale nesmíš mi ho otevřítTo ti nepomůže, co?
Radeji ne, jeste bych to rozbil :-B
Spirit System
- Kenny McCormick
kam si si pripradil prepinac na Tx na aktivaciu modu?pkotatko píše:Nevím, třeba. Z výsledku jsem ale hodně zavzdušněnej. Kdyby jsi viděl tu reakci.... V jakékoliv pozici, cvakneš vypínač a heli se ve zlomku vteřiny srovná do horizontu. A v kombinaci s kolektivem, že heli začne vždy stoupat nahoru....
Asi není důvod s ní praštit na ruce![]()
Namiesto autorotacie? Ci si zvykas na iny?
Já mám oba přepínače u sebe. Vlevo vpředu jsou dva mezi které strčím ukazováček a tak to mám po ruce. Ten dole autorotace a nahoře Horizon. Jen to chce ještě vypracovat reflexy.
Občas jsem se přistihl, že jsem dal autorotaci ještě dřív, než mozek zaznamenal celou událost.
Občas jsem se přistihl, že jsem dal autorotaci ještě dřív, než mozek zaznamenal celou událost.
bavarianDemon 3X a 3SX
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Tak, řekl bych že dneska se zaplatila cca. půlka HC3-SX.
Jelikož už Horizon modu docela důvěřuju, začal jsem zkoušet věci do kterých se mi moc v reálu předtím nechtělo. Funely ve všech možných polohách a směrech. Dvakrát jsem ztratil orientaci tak, že by to byla jistá rána. A dvakrát použil Horizon mod. A ? Heli je donesena domu v celku.
Já to bezpádlo prostě miluju.
Jelikož už Horizon modu docela důvěřuju, začal jsem zkoušet věci do kterých se mi moc v reálu předtím nechtělo. Funely ve všech možných polohách a směrech. Dvakrát jsem ztratil orientaci tak, že by to byla jistá rána. A dvakrát použil Horizon mod. A ? Heli je donesena domu v celku.
Já to bezpádlo prostě miluju.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Je to vlastně jako lítat na simulátoru ale venku
Parádní vize a hlavně - i když to nestojí zrovna málo, za dvě tři cvaknutí Horizon ( včas ) je HC3-SX zaplacený. A v čase věnovanýmu opravě nebo čekání na díly se lítá dál .........
:-).-) Gratuluju.
Parádní vize a hlavně - i když to nestojí zrovna málo, za dvě tři cvaknutí Horizon ( včas ) je HC3-SX zaplacený. A v čase věnovanýmu opravě nebo čekání na díly se lítá dál .........
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
http://relax450.rajce.idnes.cz
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
ZeXx86 píše:Kdyby jste chteli zjistit jestli tam je uvnitr kompas/magnetometr, staci vzit magnet a priblizovat se ke krabicce, melo by jit poznat, ze se deji divne veci - hlavne v horizon modu. Ale nerucim za nasledky.
Nevím jestli se mi to chce zrovna zkoušet takhle
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16