Heli HK-450 z HC III.
- Kenny McCormick
To je dobry zpusob. Dokonce se ke me dostal motor MVVS 6,5 910KV na test. Po repasi v MVVS (vymena lozisek atd.). Nove zadni lozisko dela presne tohle
drhne a pri roztoceni rotoru je to brceni proste slyset
jak vidis i v MVVS muzou trefit na zmetek.
Takze priste jen Tobex? I tak si ale nemuzes byt jist. Nak
Takze priste jen Tobex? I tak si ale nemuzes byt jist. Nak
- Kenny McCormick
- petrct
- Kontaktovat uživatele:
tamanské ložiska jsou sračky spousta práce hovno vzdží atd atd ale pokud tě baví opravovat a šroubkovat tak cena je suprKenny McCormick píše:dnes som zase celkom dobre "usetril".
Nakupil som na Hobbykingu loziska, 6 baleni po 4ks. Celkove s postou cca 11usd, no nekup to, predtym som kupil na skusku po balicku /balene po 4ks/, a vsetky boli OK.
Dnes 12ks 5x11x5 vsetky do kosa, a z 12ks 4x8x3 boli 5ks dobre.![]()
Zaver: loziska z HK nebrat
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Nemate nekdo nejaky seznam rozmeru lozisek ktere jsou potreba do tech nasich klonu 450ky? Na hlavni hridel, do gripu, na hridel ocasni vrtulky a do jejich gripu?
Esi dobre pocitam tak je to 2x hlavni hridel, 4x gripy rotoru, 2x hridelka ocasni vrtulky a 4x jeji gripy. Celkem 12 lozisek pro vymenu? Nepocitam loziska v prepakovani rotorove hlavy. Nak
Esi dobre pocitam tak je to 2x hlavni hridel, 4x gripy rotoru, 2x hridelka ocasni vrtulky a 4x jeji gripy. Celkem 12 lozisek pro vymenu? Nepocitam loziska v prepakovani rotorove hlavy. Nak
ja mam v manuali k mojej 450ke vykres s rozmerovymi oznaceniami lozisk ale to neni HK, tak neviem nakolko ti to pomoze.
inak chlapi, jake velke vole mate na smykatku? kua ja som este ani vo vzduchu skoro nebol a sa mi to zda ako vybehane
sak ked pohybem gripmi vrtulky tak maju volu jak hovado.. ale je to secko kvoli tomu klznemu lozisku na kerom sa to ma "smykat" na hriadelke. som si to na zaciatku ani nevsimol.. iba teraz neskor jak tak citam vselico tu na fore... tak ma napadlo ze okusim kolko sa mi to tam hybe. mohlo by to robit problemy vo vzduchu?? ked tak ake? alebo za co to mam vymenit aby vola bola minimalizovana? ci riesil niekto nahradenie toho klzneho puzdra medzi hriadelkou a smykatkom?
dik za navrhy a napady

inak chlapi, jake velke vole mate na smykatku? kua ja som este ani vo vzduchu skoro nebol a sa mi to zda ako vybehane
dik za navrhy a napady

- Kenny McCormick
pocitas dobre, zabudol si este dva na nahon remienka - rovnake ako do domceka vrtulky. V pripade kardanu dalsie styri na dazdniky a jedno na torznu tycku.Nakadah píše:Nemate nekdo nejaky seznam rozmeru lozisek ktere jsou potreba do tech nasich klonu 450ky? Na hlavni hridel, do gripu, na hridel ocasni vrtulky a do jejich gripu?
Hlavna oska 2ks 5x11x5
Gripy PRO 4ks 4x8x3 alebo V2 2ks a 2ks 4x8x2,5, zalezi aku mas hlavu, HK PRO ma hlavu zo Sporta a tam neviem.
Zadny domcek a predny nahon remienka alebo kardanu 4ks 3x8x3
Gripy vrtulky si nepametam naisto, myslim ze 2x5x2 a 2,5x6x2, treba pozriet nejaky manual ku stavbe hocakeho rexa 450, vsade idu rovnake...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
ufff píše:.
inak chlapi, jake velke vole mate na smykatku? kua ja som este ani vo vzduchu skoro nebol a sa mi to zda ako vybehanesak ked pohybem gripmi vrtulky tak maju volu jak hovado..
A co to mas za heli? Je to HK?
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
ufff píše:no, ak myslis Hobby King, tak ne. je to z e-bay, kde je toho plno (ale je to samozrejme z HongKongu) a je to set kery je zlozeny pravdepodobne z dielov G-SUN alebo Tiger Wing. foto smykatka je to co ma ja na heli.
Tak to je este horsia volba ako HK. Presne to som si myslel. Kup si Rexa a potom budes vidiet, v com je rozdiel u tychto heli. Je to jeddnoducho strojarina a ta sa oklamat neda. Cim presnejsie vyrobky, tym drahsie, lebo su jednoducho narocnejsie na vyrobu. Aj ja som mal prvu 450-ku klona - CopterX. Jak hovoria nasi ceski bratia - vsade vole jak prase. A vovo tom ttoje.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
Tak jsem si vcera poletoval s HK-450. A po par baterkach se mi zacali ozyvat divne zvuky a spatne mi smerovka tahla na jednu stranu, tak jsem pristal. A zjistil jsem, ze remen je uplne volnej. Zprvu jsem myslel ze mi povolila trubka ale nakonec to byl, ocasanej remen(pretrhala se i vystuzujci vlakna a drzelo to jen na gume). Vzhledem k tomu, ze to byl nedavno u nas koupenej orginal Align remen, a ma za sebou asi 10 letu, tak teda nic moc
Asi se strhal pri skrtani vrtulkou o travu, nebo nevim, vse mi chodi volne.
Asi doletam remeny co mam z HK a pak upgraduju na kardan, ten remen me uz pekne stve.
Jinak GY-401 + Inlab D261, funguje vyborne, dokazalo to udrzet smer, ikdyz nechapu jak ten remen prenasel kroutak.
Premyslim, ze udelam upgrade serv(prece jen ty HXT900 jsou moc pomale a nic ostreho s tim letat nejde) a upgrade regulatoru(V EasyGliderovi mi vyhorel regl, tak do nej, dam ten SuperSipmle z HKacka). Co by jste doporucili za serva a regl? Seva bych rad s kovovymi prevody, abych nemusel moc menit prevody.
Vim, ze to tu nekde asi bude napsane, ale ptam se jen nez to cele proctu
Kdyz tak muzete odpovidat SZ, pokud nechcete natahovat tema.
Asi doletam remeny co mam z HK a pak upgraduju na kardan, ten remen me uz pekne stve.
Jinak GY-401 + Inlab D261, funguje vyborne, dokazalo to udrzet smer, ikdyz nechapu jak ten remen prenasel kroutak.
Premyslim, ze udelam upgrade serv(prece jen ty HXT900 jsou moc pomale a nic ostreho s tim letat nejde) a upgrade regulatoru(V EasyGliderovi mi vyhorel regl, tak do nej, dam ten SuperSipmle z HKacka). Co by jste doporucili za serva a regl? Seva bych rad s kovovymi prevody, abych nemusel moc menit prevody.
Vim, ze to tu nekde asi bude napsane, ale ptam se jen nez to cele proctu
shake13 píše:Tak to je este horsia volba ako HK. Presne to som si myslel. Kup si Rexa a potom budes vidiet...
velmi rad, kupim, ked mi prispejes na rozdiel ceny.. mam 2 male deti, zivim celu rodinu a mnohe zastupy na uradoch prace a socialke... takze je asi jasne co je limit faktor
ale odbocujeme od temy...
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
ufff píše:shake13 píše:Tak to je este horsia volba ako HK. Presne to som si myslel. Kup si Rexa a potom budes vidiet...
velmi rad, kupim, ked mi prispejes na rozdiel ceny.. mam 2 male deti, zivim celu rodinu a mnohe zastupy na uradoch prace a socialke... takze je asi jasne co je limit faktor![]()
ale odbocujeme od temy...
časem přijdeš na to, že je to ta složitější a dražší cesta. Tahle zkušenost je asi nepřenositelná a nesdělitelná (ostatně šel jsem podobnou cestou).
OK2WY