nostromo píše:Nemate uz nekdo video, hledal jsem na youtube a nenasel jsem. Porad premyslim, zda ho neobjednat
BoZZda to právě cpe do Protose a slíbil nějaký video. Já bych taky klidně, ale mobilem asi ne a nic jiného tu nemám. Taky to odsud procpat na trubku není žádnej med.
Jestli o tom uvažuješ, tak na video nečekej. Co na něm chceš vidět ? Máš problém, cvakneš vypínač a heli okamžitě srovnaná do horizontu maže nahoru. Nic víc stejně neuvidíš.
Jen pozor na soft. Musíš mít verzi 113. Ta starší nefungovala dobře. Číslo verze je nalepeno na krabičce ( obalu ) zespoda.
ZeXx86 píše:Kdyby jste chteli zjistit jestli tam je uvnitr kompas/magnetometr, staci vzit magnet a priblizovat se ke krabicce, melo by jit poznat, ze se deji divne veci - hlavne v horizon modu. Ale nerucim za nasledky.
Nevím jestli se mi to chce zrovna zkoušet takhle
Pokud je v manualu uvedeno, ze by se jednotka nemela umistit pobliz motoru, pak tam magnetometr nejspis bude. Nejlevnejsi 3 ose zacinaji uz nekde na 120kc.
ZeXx86 píše:Pokud je v manualu uvedeno, ze by se jednotka nemela umistit pobliz motoru, pak tam magnetometr nejspis bude. Nejlevnejsi 3 ose zacinaji uz nekde na 120kc.
I kdyby to bylo jen průměrné bezpádlo, tak to kvůli záchranému módu stojí za to. Jenže ono to není průměrné bezpádlo. Já ho osobně řadím hodně vysoko a vrtulka chodí naprosto bravurně jak by mohl pkotatko sám potvrdil.
Je pravda, že jako bezpádlo u mě jasně vede CGY750. Z tohoto systému jsem naprosto unesený, ale Horizon režim nemá
bavarianDemon 3X a 3SX SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
luxus, uz to sleduju nejaky cas a jdu do toho taky do 450tky, posledni a zarovne prvni rana by s timto nebyla dalsi se myslim budou velice dobre eliminovat
pkotatko píše:Taky jsem to nejdřív testoval v 450tce. Míň to bolí Teď jde druhej do Kasamy.
Dost vazuvazuju o prechodu na FBL a prave HC3-SX. Koukal jsem, ze je rozmerove pomalu 2x vetsi nez gyro Align GP750. Mas nejaky tip (idealne foto), kam to na 450 umistit? Diky