RC-Factory RS 352 EPP kit

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JMalik

#31 Příspěvek od JMalik »

Uhu Por.
bulvic

Re: RC-Factory RS 352 EPP kit

#32 Příspěvek od bulvic »

Purex :D

Jen bacha na křídlech mi provzlínal na druhou stranu a udělal nehezké loužičky :?
Abu
Kontaktovat uživatele:

Re:

#33 Příspěvek od Abu »

midiborec píše:Jen se chci zeptat jak tam připevnujete serva ? v navodu píší přilepit bud tavnou pistolou nebo CA což se mi moc nelibi v připade vymeny serva tak to z letadla nevytahnu... Jak to řešíte vy ?

V tomto pripade nejlepe tavny lepidlo (vyrezy v EPP mas doufam dost tesne, aby se v nich serva neviklala pred zalepenim).
Ohledne pripadne demontaze - na tavny lepidlo nakapes lih a po chvili se da bezproblemu odloupnout, treba sroubovakem,
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
midiborec

Re: Re:

#34 Příspěvek od midiborec »

Abu píše:
midiborec píše:Jen se chci zeptat jak tam připevnujete serva ? v navodu píší přilepit bud tavnou pistolou nebo CA což se mi moc nelibi v připade vymeny serva tak to z letadla nevytahnu... Jak to řešíte vy ?

V tomto pripade nejlepe tavny lepidlo (vyrezy v EPP mas doufam dost tesne, aby se v nich serva neviklala pred zalepenim).
Ohledne pripadne demontaze - na tavny lepidlo nakapes lih a po chvili se da bezproblemu odloupnout, treba sroubovakem,

Výřezi právě ješte vyřezáné nemam ted dělam podvozek tak se ptám do předu...Takže stači na tu tavku zatvrdlou pak kdyztak trosku lihu a ono se to nejak rozpusti nebo jen povoli ? diky
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
Abu
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Abu »

Nerozpusti se to uplne, ale odloupne se to od podkladu (kdyz tomu trosku pomuzes).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Boro

#36 Příspěvek od Boro »

Pani mazaci,

tak som dosochal tohto vtaka-depronaka.Na VOP,SOP spagaty,ako ste ma ukecali.Je to mily a vrtky vtak.Letovka tesne pod 500g s Dualsky 1000mAh 30C.Dal som tam AXI 2212/26 strieborny,vrtula SF 10/4,7.To bolo akurat doma.Ale som nasrany,je to lenive,lieta az od pol plynu hore a ked som konecne visel tak sa to zosunulo na ocas.Axi je horuci.Asi je v hajzli???....co vy na to?Ma to niekto aj s tymto motorom????.....Zajtra tam dam TG 2830/1050 zlaty,uvidime ako to pofrci...To ja fakt taky rozdiel medzi striebornym a zlatym AXI?

Dik za nazory...
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
midiborec

#37 Příspěvek od midiborec »

Chci se zeptat jak mate upevnenou baterii ? u podvozku na boku nebo ji mate prorezanou na druhou stranu ?
Jak mate upevneny ten motor na sroubkach abych to nemusel delat na pevno naty párátka ? Co jste tam dali aby jste ty sroubky mohli zasroubovat ?
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
scarabeus

#38 Příspěvek od scarabeus »

Malo se snazis a malo hledas. U aut je to u tebe uplne stejne, jak koukam. Vice hledej, googluj, prohlizej galerie a min se ptej, takhle bychom se nikam nedostali.

Pripevnenim na bok jde teziste uplne do kopru. Cili rezat.

Misto paratek a lepeni hmozdinky.
Boro

#39 Příspěvek od Boro »

Baterku mam vpravo hore nad kridlom,reglo ,prijmac vlavo dole.Miesto sparatiek uhliky.Motor chyteny na srubky M3,klasika.Vruty na podvozku su kravina,krizom cez pater polyamidove sruby M3 a z druhej strany laminatova podlozka.Krasne to peruje.Tie nite mi na laminate 2 krat prdli za letu,treba tam dat malicke drotenne oko.Laminat prereze vsetko.Lieta to naozaj paradne,je to aj rekreacna oddychovka a 3D oplieskavanie.Pater na trupe bol velmi dobry napad,neda sa urobit bananovy trup a to je zaklad.

Boro
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Andrews »

Panové co poradíte na řešení podvozku RS352? Už jsem ho čtyřikrát utrhnul a vythává tak čím dál víc materiálu :( Destičku mám jen lepenou. Už mám natržený i břicho pod podvozkem jak se tam přenese síla páky z koleček a drží to uhlíková tyčka co mám po celé dálce břicha ;( Boro píše prošroubovat zkrz jen se bojím, abych pak letadlo nerozlomil v půlce :)
Jinak baterku mám zařezanou v trupu v horní části a při nejdrsnějším pádu (vypadl signál) dostalo éro přímo na čumák, až baterka roztrhla horní trup. Dovyztužil jsem to uhlíkem.
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Bumpy_SK »

co s tym robis? ak pristavas do travy tak ved daj podvozok dole
Boro

#42 Příspěvek od Boro »

Viem,ze baterka zarezana je koser kvoli vyvazeniu.ALe cenichovka a eroplan je na sracku.Preto to nerobim.K podvozku.Neboj,nic sa nezlomi,pruzi tam vlastne cela hrubka tej genialnej patere.Ked stym mrdnes o zem,podvozok sa zklopi dozadu a vrati spat.Ja som pilot naprd,odkusal som to a je to OK.A cumak mam zospodu aj zhora po obvode olepeny uhlom 0,5x5.Uz sa to neotlka pri pristani.No,pribralo na vahe....Letovka s 1Ah bat 520g.A je to super vtak.

Boro
Boro

#43 Příspěvek od Boro »

No,odpovedam sam sebe.Eroplan je super.Ale uz pat krat mi prdli tie zazracne nite na laminatovych pakach.Otazka znie:?Som vadny ja alebo urobili soudruzi z RC facktory chybicku...
scarabeus

#44 Příspěvek od scarabeus »

Ano jsi vadny ty :-) Zalepils je, aby se neprerezaly o ostre hrany?

Mam nejakych 30-40 letu odhadem a nou proublem. Nikdo jiny tu zde take nereferoval o problemu s nitemi.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od gamer007 »

Kluci, chtěl bych se zeptat jestli by bylo možný použít do tohohle nebo podobnýho akrobata motor z vrtulníku. Mám tu v šuplíku Megu 16/20/2 která má 3100kv a regl 40A z minititana. Měl jsem Flashe a moc pěkně se mi s tím lítalo, předpokládám že tohle bude podobný. Jen se mi nechce kupovat další elektronika, když doma mám tohle. Nejspíš bude potřeba hodně malá vrtule, ale asi to nebude ono co? Díky
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“