HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)
- avalanche8
Re: HC3-SX bezpádlo - zkušenosti
Chystám se kupovat HC3-SX, rád bych propojil s Futabou S-busem...otázka kablík je v balení nebo se kupuje zvlášť případně co je na tom kabelu jiné, jestli si jej umím vyrobit doma??
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Tento kablík v balení není. Je to ale normální servo kabel se servokonektory. Samičky
( piny, ne obal ) na obou koncích. Dělám si je na míru sám.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pkotatko píše:Tento kablík v balení není. Je to ale normální servo kabel se servokonektory. Samičky
Já si taky kablíky dělám případně krátím od serv aby to mělo nějakou estetiku. Budu muset zjistit jak je to zapojené...a doufat že dorazí už ta nová verze softu
Ještě bych se zeptal na regl do Rexe 500, zda-li Roxxy 60/100A nebo Koby 70LV...přeci jen je tam skoro 100% rozdíl v ceně a jestli se v případě těch Robbe vyplatí programátor.
Díky
Díky
- Kenny McCormick
v pripade Roxxy pokial chces lietat governor, je programator nutnost. Nastavuje sa na nom 5 urovni citlivosti. Tiez rozbeh a reakcny moment motora pri roztacani - trhnutie, da sa uplne eliminovat. Ma aj dalsie vyhody, ako napr. pameta si maximalne a priemerne otacky z posledneho letu, ty len zadas prevodovy pomer pastorok:hlavne kolo.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Kenny McCormick píše:v pripade Roxxy pokial chces lietat governor, je programator nutnost. Nastavuje sa na nom 5 urovni citlivosti. Tiez rozbeh a reakcny moment motora pri roztacani - trhnutie, da sa uplne eliminovat. Ma aj dalsie vyhody, ako napr. pameta si maximalne a priemerne otacky z posledneho letu, ty len zadas prevodovy pomer pastorok:hlavne kolo.
Díky, ještě bude do REXE500 s motorem Align1600kv(zakrytá oběžka) dostačovat Roxxy 60A? Uvažoval jsem nad Koby70LV ale ten už stojí ranec...já ho kupoval někdy z jara a to mě stál cca 3300kč, dnes se skoro nedostaneš pod 4000 tisíce a navíc se na mojehobby oběvilo pár lidí co jim blbne nebo rovnou shořel(viď Ondro)...já musím zaklepat že mi Koby70 v Protosu šlape dobře...ťuk ťuk
- Kenny McCormick
Kenny McCormick píše:http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=1&t=40081
Krtku2k, chalupu prodals?
já vím že ho nabízí, asi je po opravě/výměně ale i tak je to o 1200víc než Roxxy a navíc ty poruchy v poslední době...
- avalanche8
Roxxy 60A ti staci a vem i krabku,fakt se da prekrasne odladit,vcetne timmingu i spinaci frekvence.Ja ho lital v T500 s M motorem a krasa,ted je i ve sniperu,predtim 40A v procku,a ani jeden problem,jen se stebou bavi v governoru od 60% ne jako kontronik klido na 40% 
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to jsem docela rád, že tem můj Roxxy se to ještě nedozvěděl a klidně si governoruje i pod 50%. Pššššt, neřikejte mu to prosím 
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Jo KOBY už mi neříká pane.
Hele Kenny, lítám v miniprotosu a protosu megapower (čili roxxy) v governoru a nastavovací forichtung nemám, tak jaká nutnost? Co dělám špatně?
Hele Kenny, lítám v miniprotosu a protosu megapower (čili roxxy) v governoru a nastavovací forichtung nemám, tak jaká nutnost? Co dělám špatně?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Dá se napájet z HC3-SX ,když do něj přivedu napájení přijímač? Koukám kabely co jdou na křidélka a výškovku jsou normálně trojité. Tak by to mělo jít, ale raději se ptám.
- Kenny McCormick
A nastavoval si si to sam na Tx?krtek2k píše:Jo KOBY už mi neříká pane.
niektore veci bez toho nastavit nejdu, ved to vies sam, ak ti to nechyba, tak nic.
Je to ale uzitocna vecicka.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX