psena píše:To se budes ridit podle vyberu nekoho jinyho? Vzdyt obe varianty znas z letiste, tak vybirej sam podle sebe.
Já vím že bych chtěl některej z těch popsaných vrtulníků protože lítat osmičky bude jak lehkej Protos tak těžkej TRex i když každej trochu jinak. A to že má Peko osazenej vrtulník jinak než setově samozřejmě vím, ale je to pro mě nepodstatný, tak jak lítá on já v životě lítat nebudu.
Třeba se tu probírala váha vrtulníku a já přemýšlím asi opačně, mám celou dobu z lehkýho Protose spíš obavy a byl bych raději, kdyby vážil stejně jako Trex, pak bych se rozhodoval daleko rychleji. Protos se mě líbí konstrukčně i vzhledově, ale mám obavy že bude zbytečně divokej, i když Karel říká, že je hodňoučkej, ale Karel taky lítá jinak než já.
Proto ta moje nerozhodnost a taky v tom hrají trochu roli peníze i když cena Protose mě nikterak nebrzdí, tak představa dát za vrtulník velikosti 500 Combo 8000,- /Cena je v podstatě cena elektroniky./ je taky lákavá a stojí alespoň za zamyšlení, zbylo by totiž ještě na další věci... A pak tu je poslední otázka Jou opravdu mezi nima takový velký rozdíly aby mě to nějak limitovalo? Nehci udělat chybu jako z HK proto jsem rád za každej příspěvek. Kdyby byl Protos v pondělí skladem, tak byl objednanej a nebylo co řešit.