Úprava vysílačky-zrušení zpátečky

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Liptoor86
Kontaktovat uživatele:

Úprava vysílačky-zrušení zpátečky

#1 Příspěvek od Liptoor86 »

Prosím jak řešíte odstranění zpátečky u pistolové vysílačky aby byl plný chod serva pouze dopředu tím pádem se zrušila zpátečka , můžete poslat i odkaz na fotografii mám digitální 3 kanálovou vysílačku HL Sprint sice je 27 ale má paměť na 10 modelů a kompletní digi menu a zatím funguje zpolehlivě dále mám vysílačku HPI jde zrušit ta zpátečka dekuji
Auta: HPI E10 Drift ED, Mini Inferno, Mad Truck
Quadry: QAV250, F450
kure87
Kontaktovat uživatele:

Re: Úprava vysílačky-zrušení zpátečky

#2 Příspěvek od kure87 »

Pistolovku jsme nikdy neměl ale zpátečku jsem rušil nastavením reglu ne vysílačky. Protže o sepnutí zpátečky se rozhodoval regulátor tím že jsme chvíli podržel kanál v neutrálu.
Liptoor86
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Liptoor86 »

Takže u spalováku se využívá poloviční dráha serva?? U regulátoru je to jasné že to nastavit . Ale mám stále krátkou dráhu na vysilači protože využívám pouze polovinu dráhy potenciometru na vysilačce
Auta: HPI E10 Drift ED, Mini Inferno, Mad Truck
Quadry: QAV250, F450
FlyBear

#4 Příspěvek od FlyBear »

Tenhle dotaz od OP je dle mého názoru zavádějící, alespoň já to moc nechápu 8O

Z ostatních dotazů položených OP nedávno na tomto fóru se domnívám, že Liptor86 se baví o autíčku se spalovákem. Tam tím pádem žádný elektroregl není, plyn se řídí servem. Zpátečka tam obvykle taky není, a kdyby byla, tak se řídí jinak - muselo by to být mechanicky (nemám s tím ale vlastní zkušenost).

Na druhou stranu u pistolového Tx se "spoušť" používá jako ovladač plynu a zároveň taky jako ovladač brzdy. To platí pro spalovák i elektru. Ta elektra tam má navíc tu zpátečku jaksi z podstaty věci - regl ji však zpravidla umí ve svém nastavení vypnout, aby se i elektra více podobala spalovákům (to je předpis pro některé soutěže), ale i tak tam pořád zůstáva ta brzda.

Na pistolovém ovladači tedy nelze nic zrušit, plyn i brzdu potřebuješ :!: U některých lepších Tx jde akorát komfortně vyladit poměr chodu spouště například z 50/50 na 70/30 ve prospěch plynu (furt tam ale zůstává něco pro brzdu - to se musí :twisted: ).
scarabeus

#5 Příspěvek od scarabeus »

Viz FlyBear, tedy: BRZDIT BUDES JAK??? :-)
Odpovědět

Zpět na „Auta“