Dejfak píše:....že když jsem měl druhou reklamaci tak to opravdu pan Čečotka házel na mě že jsem špatně nahrál SW.
Že když si to lidi nahrávají doma tak to takhle začne blbnout a musí se vyměnit základní deska.
Údajně se to Pelikánovy nikdy nestalo při nahrávání SW
No, docela zajímavé...! Jen nějak nedokážu pochopit, proč by se měla měnit základová deská Tx jenom proto, že je do EEPROM špatně nahrán software. Ten by přeci neměl ovlivňovat firmware, který je jako základní vrstva posazený na HW. Software je něco jako nadstavba podobně jako Win jsou posazeny na BIOS.
I když....! Mám Nokii E52. Jelikož mi při synchronizaci dat do PC letos zjara hlásila, že si mám z firemních stránek Nokie stáhnout poslední aktuální soft, ač nerad, řekl jsem si, no, třeba tam budou další funkce a vylepšení a učinil jsem tak!
Kdybych věděl, co bude následovat, klidně bych to oželel... V půlce stahování to všechno zamrzlo, čekal jsem, co bude a ono nic. Tak jsem to odpojil, telefon tlačítkem ON/OFF vypnul a počkal pár vteřin, že ho znovu zapnu. A nic! Vyjmul jsem tedy aku, chvíli počkal, vložil zpět, stlačil ON..... a NIC! Takto parkrát zopakováno a pak do servisu NOKIA. Prý do 14 dnů vám zavoláme... Ha, ha, ha. Poslali to do SRN do Pirny (nějaký značkový servis pro Nokie v rámci EU) a vrátila se mi až po více než dvou měsících (!!!) s tím, že museli vyměnit celou zákl.desku. Čili mám vlastně nový tel. i nové IMEI......... Chápete to ??????
Tím jsem chtěl říct, že sice nechápu, proč by se měla měnit základovka u AURORY jenom proto, že si tam někdo (možná špatně, možná ne) stáhne soft, ale asi je dnes možné všechno......