Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Peko.cz :
Měl jsem přes to PPMko beasta v miniprotosu asi tři měsíce.
Po přechodu na přijímač s S-BUSsem 6203 bych zpátky PPM nechtěl. Před měsícem jsem R6203 půjčoval velkýmu protosovi , a do miniP tak na zkoušku vrátil ten rasst PPM a s tím se nedalo vůbec lítat. Vrátil jsem tam 6203 s S-BUSem a rozdíl je obrovskej. Kup R6203 stojí taky necelý dva litry, proč jsi koupil ten RASST s PPM?
Měl jsem přes to PPMko beasta v miniprotosu asi tři měsíce.
Po přechodu na přijímač s S-BUSsem 6203 bych zpátky PPM nechtěl. Před měsícem jsem R6203 půjčoval velkýmu protosovi , a do miniP tak na zkoušku vrátil ten rasst PPM a s tím se nedalo vůbec lítat. Vrátil jsem tam 6203 s S-BUSem a rozdíl je obrovskej. Kup R6203 stojí taky necelý dva litry, proč jsi koupil ten RASST s PPM?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
baui píše:Stando, ty Pavla zavaris, to budou totiz hooooooooooodne dlouhe vety![]()
zdzd ma na svem webu cesky preklad Practical Theories od Colina Milla. Nevim jaka je kvalita prekladu, puvodni clanek je hodne dobry zvlast v poslednich dilech. Original v anglictine vydali na W3MH.
Zajimalo by me, jestli je dostupna nejaka rozumna literatura v cestine. Jinak ted ctu na dobrou noc od J.Seddona knizku Basic Helicopter Aerodynamics, ta se da sehnat v originale v PDF.
Ty překlady zdzd jsem četl a vůbec to není špatné.
Error: Proč myslíš, že když někdo neví jak funguje vrtulník je blbec? Myslíš že ten co ví jak funguje vrtulník umí programovat jako ty, a neznamená to že je blbec.
Kluci neblbněte, já si chci hrát, lítat, bavit se a ne studovat nějakou aerodynamiku, náklony a podobný nesmysly. Stačí mě když vím že když posunu páčku, tak se vrtulník zvedne a nebo zatočí a proč to tak je, je mě fakt jedno. A když budu umírat, tak mě nebude trápit, že jsem nepochopil funkci vrtulníku Někteří by si měli občas uvědomit, že život se žije jinde než na letišti a na simu.

Kluci neblbněte, já si chci hrát, lítat, bavit se a ne studovat nějakou aerodynamiku, náklony a podobný nesmysly. Stačí mě když vím že když posunu páčku, tak se vrtulník zvedne a nebo zatočí a proč to tak je, je mě fakt jedno. A když budu umírat, tak mě nebude trápit, že jsem nepochopil funkci vrtulníku Někteří by si měli občas uvědomit, že život se žije jinde než na letišti a na simu.
paveld píše:baui píše:Stando, ty Pavla zavaris, to budou totiz hooooooooooodne dlouhe vety![]()
zdzd ma na svem webu cesky preklad Practical Theories od Colina Milla. Nevim jaka je kvalita prekladu, puvodni clanek je hodne dobry zvlast v poslednich dilech. Original v anglictine vydali na W3MH.
Zajimalo by me, jestli je dostupna nejaka rozumna literatura v cestine. Jinak ted ctu na dobrou noc od J.Seddona knizku Basic Helicopter Aerodynamics, ta se da sehnat v originale v PDF.
Ty překlady zdzd jsem četl a vůbec to není špatné.
plati to i na malo modely? me by se libila teorie letu mixeru jen na modely.
Logo 600 + spirit
Digis píše:Error: Proč myslíš, že když někdo neví jak funguje vrtulník je blbec? Myslíš že ten co ví jak funguje vrtulník umí programovat jako ty, a neznamená to že je blbec.![]()
Ja to myslel uplne jinak, chtel jsem zjednodusene vysvetleni abych to pochopil i blbec. Ja uz cetl hodne teorii letu vrtulniku ale vim z toho uplny prd.
Logo 600 + spirit
error414 píše:Digis píše:Error: Proč myslíš, že když někdo neví jak funguje vrtulník je blbec? Myslíš že ten co ví jak funguje vrtulník umí programovat jako ty, a neznamená to že je blbec.![]()
Ja to myslel uplne jinak, chtel jsem zjednodusene vysvetleni abych to pochopil i blbec. Ja uz cetl hodne teorii letu vrtulniku ale vim z toho uplny prd.
Ty Tvoje mrňavý naprogramovaný pidižvíky taky moc nechápu - a rád bych,
bo se nacpaly i do "poctivé modelařiny".
error414 píše:Digis píše:Error: Proč myslíš, že když někdo neví jak funguje vrtulník je blbec? Myslíš že ten co ví jak funguje vrtulník umí programovat jako ty, a neznamená to že je blbec.![]()
Tak blbec nepochopí ani jak se dostali ty písmenka pod to sklo na monitoru
Ty seš hold šťoural co když něčemu nerozumí tak ho to štve, ale je to dobře.
paveld píše:error414 píše:Ja to myslel uplne jinak, chtel jsem zjednodusene vysvetleni abych to pochopil i blbec. Ja uz cetl hodne teorii letu vrtulniku ale vim z toho uplny prd.
Ty Tvoje mrňavý naprogramovaný pidižvíky taky moc nechápu - a rád bych,
bo se nacpaly i do "poctivé modelařiny".
Na svaby plati Raid
errore, plati to na modely, on to na nich dokonce z velke casti vysvetluje
Tom
Error: přiznám se, že ten překlad od zdzd jsem četl vloni i já a vím z toho stejně to co ty
To bylo v době , kdy jsem si myslel, že abych mohl lítat musím tomu i rozumět.
To bylo v době , kdy jsem si myslel, že abych mohl lítat musím tomu i rozumět.
Já se přiznám, že jsem to nečetl nikdy, a ani necítím chuť nebo potřebu něco takovýho číst 
Frsky X10S Carbon
krtek2k píše:Já se přiznám, že jsem to nečetl nikdy, a ani necítím chuť nebo potřebu něco takovýho číst
Dobře děláš
A pak se clovek divi, proc se nam tu mnozi dotazy typu "Muj miloucky rexicek visi nakloneny dopravicka, musim ho opravovat??" 
Tom
krtek2k píše:Peko.cz :
Kup R6203 stojí taky necelý dva litry, proč jsi koupil ten RASST s PPM?
No, asi jsem se nechal zblbnout http://www.helimagazin.cz/mipo/mipo-ricco-fbl
Kupoval jsem ho totiž původně v lednu 2011 do Gaui200FES, ale nefungoval mě kanál plynu, tak jsem ten přijímač strčil do poličky a vytáhl až včera, když jsem si řekl, že uspořím nějaké gramy a pár kabelů při představbě PROčka na FL.
PROČ to nefunguje? Máš nějaké vysvtělení?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Vysokej ping, je to pomalý proti S-BUS.
Frsky X10S Carbon
krtek2k píše:Vysokej ping, je to pomalý proti S-BUS.
OK, nechám tam klasickej 6ti kanál přijímač FASST ... kterej tam mám teď.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB