Helimaniacs Team Brno 2

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
krtek2k

Re: Helimaniacs Team Brno 2

#736 Příspěvek od krtek2k »

Peko.cz :
Měl jsem přes to PPMko beasta v miniprotosu asi tři měsíce.
Po přechodu na přijímač s S-BUSsem 6203 bych zpátky PPM nechtěl. Před měsícem jsem R6203 půjčoval velkýmu protosovi , a do miniP tak na zkoušku vrátil ten rasst PPM a s tím se nedalo vůbec lítat. Vrátil jsem tam 6203 s S-BUSem a rozdíl je obrovskej. Kup R6203 stojí taky necelý dva litry, proč jsi koupil ten RASST s PPM?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
paveld

#737 Příspěvek od paveld »

baui píše:Stando, ty Pavla zavaris, to budou totiz hooooooooooodne dlouhe vety :mrgreen:

zdzd ma na svem webu cesky preklad Practical Theories od Colina Milla. Nevim jaka je kvalita prekladu, puvodni clanek je hodne dobry zvlast v poslednich dilech. Original v anglictine vydali na W3MH.

Zajimalo by me, jestli je dostupna nejaka rozumna literatura v cestine. Jinak ted ctu na dobrou noc od J.Seddona knizku Basic Helicopter Aerodynamics, ta se da sehnat v originale v PDF.

Ty překlady zdzd jsem četl a vůbec to není špatné.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#738 Příspěvek od Digis »

Error: Proč myslíš, že když někdo neví jak funguje vrtulník je blbec? Myslíš že ten co ví jak funguje vrtulník umí programovat jako ty, a neznamená to že je blbec. :wink:

Kluci neblbněte, já si chci hrát, lítat, bavit se a ne studovat nějakou aerodynamiku, náklony a podobný nesmysly. Stačí mě když vím že když posunu páčku, tak se vrtulník zvedne a nebo zatočí a proč to tak je, je mě fakt jedno. A když budu umírat, tak mě nebude trápit, že jsem nepochopil funkci vrtulníku Někteří by si měli občas uvědomit, že život se žije jinde než na letišti a na simu. :lol: :wink:
error414
Kontaktovat uživatele:

#739 Příspěvek od error414 »

paveld píše:
baui píše:Stando, ty Pavla zavaris, to budou totiz hooooooooooodne dlouhe vety :mrgreen:

zdzd ma na svem webu cesky preklad Practical Theories od Colina Milla. Nevim jaka je kvalita prekladu, puvodni clanek je hodne dobry zvlast v poslednich dilech. Original v anglictine vydali na W3MH.

Zajimalo by me, jestli je dostupna nejaka rozumna literatura v cestine. Jinak ted ctu na dobrou noc od J.Seddona knizku Basic Helicopter Aerodynamics, ta se da sehnat v originale v PDF.

Ty překlady zdzd jsem četl a vůbec to není špatné.

plati to i na malo modely? me by se libila teorie letu mixeru jen na modely.
Logo 600 + spirit
error414
Kontaktovat uživatele:

#740 Příspěvek od error414 »

Digis píše:Error: Proč myslíš, že když někdo neví jak funguje vrtulník je blbec? Myslíš že ten co ví jak funguje vrtulník umí programovat jako ty, a neznamená to že je blbec. :wink:

Ja to myslel uplne jinak, chtel jsem zjednodusene vysvetleni abych to pochopil i blbec. Ja uz cetl hodne teorii letu vrtulniku ale vim z toho uplny prd.
Logo 600 + spirit
paveld

#741 Příspěvek od paveld »

error414 píše:
Digis píše:Error: Proč myslíš, že když někdo neví jak funguje vrtulník je blbec? Myslíš že ten co ví jak funguje vrtulník umí programovat jako ty, a neznamená to že je blbec. :wink:

Ja to myslel uplne jinak, chtel jsem zjednodusene vysvetleni abych to pochopil i blbec. Ja uz cetl hodne teorii letu vrtulniku ale vim z toho uplny prd.

Ty Tvoje mrňavý naprogramovaný pidižvíky taky moc nechápu - a rád bych,
bo se nacpaly i do "poctivé modelařiny". :lol:
Digis
Kontaktovat uživatele:

#742 Příspěvek od Digis »

error414 píše:

Tak blbec nepochopí ani jak se dostali ty písmenka pod to sklo na monitoru :lol: .
Ty seš hold šťoural co když něčemu nerozumí tak ho to štve, ale je to dobře. :wink: To já když něco nepochopím, tak na to druhej den zapomenu a taky jsem spkojenej. Asi ten věkovej rozdíl :lol: Jen mě nenuťte něco se učit :roll:
baui

#743 Příspěvek od baui »

paveld píše:
error414 píše:Ja to myslel uplne jinak, chtel jsem zjednodusene vysvetleni abych to pochopil i blbec. Ja uz cetl hodne teorii letu vrtulniku ale vim z toho uplny prd.

Ty Tvoje mrňavý naprogramovaný pidižvíky taky moc nechápu - a rád bych,
bo se nacpaly i do "poctivé modelařiny". :lol:

Na svaby plati Raid :D Pak jim nemusis rozumet, staci jen smetacek a lopatka :D

errore, plati to na modely, on to na nich dokonce z velke casti vysvetluje :P
Tom
Digis
Kontaktovat uživatele:

#744 Příspěvek od Digis »

Error: přiznám se, že ten překlad od zdzd jsem četl vloni i já a vím z toho stejně to co ty :lol:
To bylo v době , kdy jsem si myslel, že abych mohl lítat musím tomu i rozumět. :wink:
krtek2k

#745 Příspěvek od krtek2k »

Já se přiznám, že jsem to nečetl nikdy, a ani necítím chuť nebo potřebu něco takovýho číst :)
Frsky X10S Carbon
Digis
Kontaktovat uživatele:

#746 Příspěvek od Digis »

krtek2k píše:Já se přiznám, že jsem to nečetl nikdy, a ani necítím chuť nebo potřebu něco takovýho číst :)

Dobře děláš :)
baui

#747 Příspěvek od baui »

A pak se clovek divi, proc se nam tu mnozi dotazy typu "Muj miloucky rexicek visi nakloneny dopravicka, musim ho opravovat??" :D
Tom
peko.cz

#748 Příspěvek od peko.cz »

krtek2k píše:Peko.cz :
Kup R6203 stojí taky necelý dva litry, proč jsi koupil ten RASST s PPM?

No, asi jsem se nechal zblbnout http://www.helimagazin.cz/mipo/mipo-ricco-fbl
Kupoval jsem ho totiž původně v lednu 2011 do Gaui200FES, ale nefungoval mě kanál plynu, tak jsem ten přijímač strčil do poličky a vytáhl až včera, když jsem si řekl, že uspořím nějaké gramy a pár kabelů při představbě PROčka na FL.
PROČ to nefunguje? Máš nějaké vysvtělení?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
krtek2k

#749 Příspěvek od krtek2k »

Vysokej ping, je to pomalý proti S-BUS.
Frsky X10S Carbon
peko.cz

#750 Příspěvek od peko.cz »

krtek2k píše:Vysokej ping, je to pomalý proti S-BUS.

OK, nechám tam klasickej 6ti kanál přijímač FASST ... kterej tam mám teď.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Zamčeno

Zpět na „Kluby“