To je nejlepsi, kdyz nekoho navstivis a pokecas, dozvis se o par tisic procent vic nez po netu...
Baterku klidne 5Ah, LiPo s pipakem, pokud mas stejnosmernou elektroniku. Nejlevnejsi na Hobbykingu.
Mazani cim mene, tim lepe. Mazat jen tam, kde je potreba. Po jezdeni ve vode samozrejme procistit/promazat vic. Obyc spreje nepouzivat, rozhodne cokoliv s teflonem (odpuzuje prach). Pouzijes-li obycejny silikonovy spreje, ty prach nabalujou, vytvori brusnou pastu a ve finale budes akorat nastvanej. Tohle strikani se tyka spise poloos. Po prostrikani otrit.
Pece o diferencialy atd uz jsme tu nekde zminovali, primo v sekci auta. To je uplne jina kapitola.
Tamyia DF-02
-
rapid.direct
Re: Tamyia DF-02
Ahoj všem,
nepřežil mi po včerejší jízdě pravý přední tlumič viz. výše foto..... poradíte někdo kde koupím nové?
Na Hobbykingu jsem na DF-02 nenašel
Díky moc.
Budu objednávat na Hobbykingu nějaký věci, máte někdo tip na slušnej regl? (myslím střídavý)
Díky Dan
nepřežil mi po včerejší jízdě pravý přední tlumič viz. výše foto..... poradíte někdo kde koupím nové?
Na Hobbykingu jsem na DF-02 nenašel
Díky moc.
Budu objednávat na Hobbykingu nějaký věci, máte někdo tip na slušnej regl? (myslím střídavý)
Díky Dan