Baui dik skusil sem ten rcmarket a vypada tu že ho fakt maj ale zaleži co odepišou.Větsina obchodu sou překupnici maji psane skladem a po odeslani obědnavky zjisti že astra je nema a pišou jen omluvny email.Bavim se o ČR.
V RCMarketu maji skladove polozky jen toho co je skladem k odeslani a kdyz to dnes objednas to 14:00, jeste zitra ti to ppl doveze. Tim padem mas postarano o zabavu na vikend. Tak sup do toho
Nejsem si jisty, ale podle me maji specialni sklad na rozvoz. Parkrat uz na webovem obchode nebyly skladem prevody k servum co jsem potreboval, ale na obchode jsem je ten samy den normalne koupil.
přesně tak Baui, pokud chceš díly na prcka, kup si jěště jednoho MCPX do zásoby. Vím, je to investice, ale časem se vyplatí a to dost. Protože kdybys chtěl poskládat prcka a vše k němu co je v BNF krabici z náhradních dílů, zaplatíš něco málo přes 8000 kč, takhle "3700". Pokud máš nějakého známého co má taky MCPX je to dobrá cesta ho s někým koupit na půl a podělit se , hodně lidem se druhá nabíječka šikne a ty 2 baterky taky..
No, tak to jste mě alespoň trochu uklidnili. Servo jsem zatím čistil jenom jedno a tím jsem zbavil vrtulník třasotu, ale budu je teda čistit pravidelně. A Seltino pokaždé když se kouknu na tvou fotku, tak se musím smát, protože přesně vo tom mcpx je (prostě pohodička).