Blade MCPX
Re: Blade MCPX
Tak zitra mi dojde, uz se nemuzu dockat.
Jen se chci zeptat. Jak lita zatacky? Blade mSR lital hrozne. Myslim co se letoveho projevu tyce.
A jak se ty zatacky ridi? Je to packovani stejny jako u velkyho vrtase? Myslim princip rizeni (treba pridrzovani vyskovky a kridelek v zatacce a tak).
Jen se chci zeptat. Jak lita zatacky? Blade mSR lital hrozne. Myslim co se letoveho projevu tyce.
A jak se ty zatacky ridi? Je to packovani stejny jako u velkyho vrtase? Myslim princip rizeni (treba pridrzovani vyskovky a kridelek v zatacce a tak).
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
Litaji se stejne jak na velke heline, s mSR to nejde vubec srovnavat. Hlavne nehrozi efekt zachodove misy jako na mSR 
Tom
seltino píše:těžko říct, já mám po 36 hodinách letu stále serva OK, kamarádovi odešlo jedno po týdnu, ale to bylo zapříčiněno spíše pádem do mokré trávy
Jo, přesně tak - bylo to čerstvě po hustém dešti a já měl obrovskou chuť lítat a kašlal na to že je mokro. Po pádu jsem přišel k vrtulníku a uviděl že se kouří z jednoho serva. Rychle jsem odpojil baterii, ale už bylo pozdě- servo bylo KO a musel jsem koupit nové -cca. 500,-. Velká kapka vody propojila některé ze spojů na desce (pod servem). Takže hned po dešti nelítat, nebo nepadat.
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250
Mě se z něj taky zakouřilo a když jsem odpojoval baterku, tak to baflo podruhý a trochu mi to popálilo ruku. Na to si dávejte pozor. Jenom doufám, že to nezanechalo následky na desce.
proč je MCPX ve foru pod dvourotory??
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Nevím, ale napsal jsem admin teamu aby ho přehodili do "do 450" 
Dnes mi došel zadní motorek ze 120SR a ten HP05S, tak bude dobrý večer
Dnes mi došel zadní motorek ze 120SR a ten HP05S, tak bude dobrý večer
Tom
tož pak dej reference, jak to bude hrkat. Jakou vrtulku dáš na ten zadní motor z SR 120? To tvoje MCPX bude za chvíli stát jako TREX 450 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
seltino píše:tož pak dej reference, jak to bude hrkat. Jakou vrtulku dáš na ten zadní motor z SR 120? To tvoje MCPX bude za chvíli stát jako TREX 450
Změň budoucí čas na přítomný
Tom
tož šup, šup neztrácej tady čas a běž bastlit ať můžeš poreferovat jak to hrká:)
No, já zapomněl zmínit, že mi došel zbytek na dotunění miniprotose
Takže mCPx počká, aspoň teď..
Tom
Zase mě provokuješ? Neříkej to slovo, víš že na mě působí jako červený hadr na býka..... 
Diky za pomoc ohledně mého vadného serva rcmarket neselhal a servo je na cestě zitra ho osadim a mcpx ko pořádně protáhnu.!!!Astramodel je vážne hooodně pomalá.
Poprvé skusim 300mah baterky to bude mazec
Poprvé skusim 300mah baterky to bude mazec
T-rex 450.A109
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
Ten motor ze 120sr má stejný pruměr nebo RKH držak zadního motorku taky nahradíš?
T-rex 450.A109
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
motorek z sr120 je větší
Přesně tak, a navíc držák je dělaný na 3mm trubku. Asi to hodím na smršťovačku kolem té 2mm tyčky a bude.
Tom