Vosy píše:
škoda tvýho éra. Ale půjde to dát do kupy, ne?
prace tak na 10 minut s lepenim a tak dalsich 10 minut na znovupridelani motoru, ale nejak me to uz netizi a nelaka. mozna v budoucnu este prijde jeho cas. uvidime.
Vzduchoplavec píše:Vosy: Ajaj. No hlavne, ze to dobre dopadlo! Ja mam pod motorem jeste 30 g olova. Chlazeni jsem neresil. Baterka (nyni dvouclanek) sice docela hreje (ale to proto, ze dava jen 10 C a ja ji huntuju dost na hrane), ale jinak v pohode.
Wroum: S temi kridelky nemohu souhlasit. Ja mam vychylky, co to jen jde (vzhledem k posunu serva dopredu to teda moc nejde) a je to porad malo. Vykrut dela Mustang stale dost pomalu. Sice to pusobi maketove, ale na nejake mrstne otocky pri kombatu to moc neni.
Co se potlaceni tyce, tak ja mam spatne vyoseny motor (moc nahoru), takze mi to pri plnem plynu hodne tahlo nahoru, ale diky olovo na cumaku to naopak po ubrani plynu zase padalo dolu, takze jsem si namixoval vyskovku s plynem a pri pridani plynu to potlacuje. Diky tomu se mi docela povedlo dosahnou rovneho letu skoro pri vsech letovych rychlostech. Samozrejme pri prili nizke rychlosti to pada po kridle, ale to je normalni.
Jinak trup jsme mel uz rozsekany mockrat (vetsinou diky nepovedenemu odhozu z ruky). Nicmene UHU Por to resi. Pri poslednim padu se mi kus trupu ztratil a mam tam ted nepeknou diru. Take motor ted pri letu vydava podivne prdici zvuky (asi o neco dre), ale z Mustanga uz ted mam ero na raseni, takze to moc neresim. Musim rict, ze to je nahodou prima stroj.
Kdyz se prsistoupi na jeho "hru" a clovek pocita se vsemi jeho zaludnostmi, tak je s nim docela sranda.
Vosy píše:Abu: půl kila je opravdu dost! Pak se nediv, že se ti zdá 100W motor málo![]()
![]()
![]()