HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)
Re: HC3-SX bezpádlo - zkušenosti
Vysilac je pouzivany nekolik let ... kdyz dam plnej kolektiv, tak je packa v podstate na konci, dal uz to snad jit ani nemuze ... nevidel jsem tedy duvod rozdelavat radio, kdyz je jasne videt, ze kolektiv chodi mechanicky v plnym rozsahu a nic ho neomezuje. Predpokladam, ze zarazky by omezovali mechanicky chod kolektivu tak, ze by to bylo videt i z venku?!
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
insomnia píše:Vysilac je pouzivany nekolik let ... kdyz dam plnej kolektiv, tak je packa v podstate na konci, dal uz to snad jit ani nemuze ... nevidel jsem tedy duvod rozdelavat radio, kdyz je jasne videt, ze kolektiv chodi mechanicky v plnym rozsahu a nic ho neomezuje. Predpokladam, ze zarazky by omezovali mechanicky chod kolektivu tak, ze by to bylo videt i z venku?!
No moc to vidět není. Když máš ATV na 100% kam ti ukazuje dráha kolektivu na přehledu v rádiu, taky na 100%?
mrknu na to, ale myslim, ze kdyz jsem to kontroloval v radiu, tak to chodilo v cely sirce
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
insomnia píše:mrknu na to, ale myslim, ze kdyz jsem to kontroloval v radiu, tak to chodilo v cely sirce
Taky musí být současně křivka klektivu na 0 a 100%. Jina to nezjistíš. Stále mi nejde na rozum ten tvůj rozsah - to není normální.
predpokladam, ze mas taky dx7 ... jaky mas hodnoty ve swashmixu a v travel adjust?
Mám, ale bohužel jen na prcka, na HC3-SX mám Futabu.
koukal jsme vcera do radia a ve swashmixu mam vse (ELEV, AIL a RUDD) na 100% a travel adjust mam nekde mezi 120-130 u vseho. Co se tyka dx7, tak ta by mela mit swashmix nastaveny na 100% (nebo - 100%), ne?
A HC3-SX se řídí z radia přes swash mix? Tam to není jako všude jinde co funkce, to kanál?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Máš nastavenou desku cykliky H1 90°?
Jestli chceš, tak se můžeme sejít a koukneme na to. Je to celé nějaké divné a něco děláš špatně...
Jestli chceš, tak se můžeme sejít a koukneme na to. Je to celé nějaké divné a něco děláš špatně...
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Takže on má ňouma v rádiu nastavenou CCPM 120 desku? A tím tady zaplácává 3 stránky jinak užitečnýho tématu?
Frsky X10S Carbon
krtek2k píše:Takže on má ňouma v rádiu nastavenou CCPM 120 desku? A tím tady zaplácává 3 stránky jinak užitečnýho tématu?
Netušíme, necháme jej se vyjádřit...
bavarianDemon 3X a 3SX
krtek2k píše:Takže on má ňouma v rádiu nastavenou CCPM 120 desku? A tím tady zaplácává 3 stránky jinak užitečnýho tématu?
ty jses asi nejakej vseved vsudybyl, co vsemu rozumi, nikdy nic nepopletl a nic ho neprekvapi, vid? sorry, ale tvuj prispevek je neco jako "shit worth shit"
To sice nejsem, ale aspoň čtu manuály.
Frsky X10S Carbon
A taky jsem jedinej , kdo rozklíčoval tvůj problém, takže mi můžeš být leda vděčný.
Frsky X10S Carbon
Sel jsem podle napovedy, ktera je pritomna pri zadavani pc softu k HC a tam se nic o H1 90° nepise - asi to bude v tom manualu k HC3-SX. Ano mam nastavenou cykliku na 120° (jsem tak zvyklej z padlovky), protoze serva jsou po 120°. Mozna chapu vse uplne blbe, ale snazim se na vse prijit tak nejak sam. S heli jsem zacal tento rok v dubnu a nemam po ruce nikoho, kdo by mi vysvetlil jak vsechno funguje. Z toho mozna plynou moje "noumovsky" dotazy. Pokud je to nekomu na obtiz, tak me promazte.