RC-Factory RS 352 EPP kit

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Angusss

Re: RC-Factory RS 352 EPP kit

#76 Příspěvek od Angusss »

Tak dnes šel RS 252 poprvé do vzduchu, všechno nastaveno v nule a podle návodu, jen na podvozek jsem nedal botičky. Baterku jsem dal do těžiště dle návodu a zařízl jí prozatím na šářku. Po prvním odhození PERFEKTNÍ. Netřeba nic trimovat, jen baterku jsem posunul o 3cm dozadu. Létá to naprosto parádně, rovně... výkruty, nožáky...naprostá paráda :) Výchylky mám co to dovolí páky serv (použil jsem větší páyk ze stavebnice) a loping to udělá tak na 3metrech :D Jedním slovek je to SUPER. Myslím, že jako stroj na učení páčkování je to ideální.

BTW, osadil jsem HXT 900 a nepociťuji nějaké nedostatky, třeba časem až budu více umět
b3hcz

#77 Příspěvek od b3hcz »

Tak mam od patku doma Flashe a az dnes jsem se dostal k tomu, abych otevrel krabici a mrknul na to. Po precteni navodu jsem se docetl, ze cele letadlo by melo byt lepene CA lepidlem. Mohl by mi nekdo poradit nejake CA lepidlo vhodne pro toto letadlo, klidne i z HK.

P.S.: Mel jsem za to, ze na lepeni bude stacit klasicky vterinak napr. Loctite Super Bond Liquid ...
Frsky X9 Lite S
Angusss

#78 Příspěvek od Angusss »

Já jsem lepil jako všechny EPP Purexem Rapid či vteřiňákem od RCM. Sám ani nevím co je to CA :)
scarabeus

#79 Příspěvek od scarabeus »

CA je cyanoacrylat alias kyanoakrylatove lepidlo = vterinak.
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Bumpy_SK »

Angusss

#81 Příspěvek od Angusss »

b3hcz píše:Tak mam od patku doma Flashe a az dnes jsem se dostal k tomu, abych otevrel krabici a mrknul na to. Po precteni navodu jsem se docetl, ze cele letadlo by melo byt lepene CA lepidlem. Mohl by mi nekdo poradit nejake CA lepidlo vhodne pro toto letadlo, klidne i z HK.

P.S.: Mel jsem za to, ze na lepeni bude stacit klasicky vterinak napr. Loctite Super Bond Liquid ...

Máš doma stavebnici a budeš čekat na lepidlo z HK? :) to já bych tedy nevydržel... doporučuji kombinaci PUREX a vteřiňák (já raději hustý)
b3hcz

#82 Příspěvek od b3hcz »

Tak ja bych rad pouzil lepidlo, ktere je doporucene. Purex bych pouzil, ale je zluty a navic po vypeneni leze ve a je to videt. Sece jsem cel o nejakych technika jak tomu zabranit, ale stejne, neni to ono ;) radeji pouziji to co mam mit.
Frsky X9 Lite S
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Bumpy_SK »

do stredu purex a po krajoch troska ca a mas pekny pevny spoj
ja som to lepil purexom (bez ca) a moc sa mi to nepodarilo :(
scarabeus

#84 Příspěvek od scarabeus »

Proc tam probuh chcete rvat Purex? Na tuhle aplikaci je dost nevhodny. Navic je tezky.

Zasadne CA, ale kvalitni a ridky. Husty blbe zatika do spoju. Kvalitnim mam na mysli v modelarske prodejne primo s oznacenim RIDKY. Je vice znacek. A aplikujte mnozstvi "akorat". Pokud ho date malo, muze se vam klidne utrhnout kridlo (takovi tu uz vazne byli).
Angusss

#85 Příspěvek od Angusss »

No purexem jsem už lepil několik EPP a nebyl v tom tedy problém :) a to jsem se samokřídlem dost třískal :)
scarabeus

#86 Příspěvek od scarabeus »

Neni EPP jako EPP. Lepils nekdy neco od RS-Factory? Ptam se, protoze primo S-Bacha mam, takze bych nikdy nedoporucil na lepeni Purex.

Jina letadla samozrejme Purex snesou, ba co vic, je to vice nez vhodne. Zalezi na konkretnim materialu. Cessna od Pelikana se lepi Purexem jako nic. Funjet taktez, presne jak jsi psal, Purex dovnitr, kolem sekundak.

Na cokoliv od RC-Factory podle me Purex vazne nepatri. To by muselo byt uz vazne hodne rozslehany, abys pouzil Purex. Na stavbu jen CA.
Angusss

#87 Příspěvek od Angusss »

Od RC Factory jsem nikdy nic nedělal, tak snad mi tedy neupadnou křídla, protože ty jsem slepil purexem :)
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Bumpy_SK »

neodpadnu
hlavne zalep dobre vyztuhu
Angusss

#89 Příspěvek od Angusss »

Výztuhy jsou vteřiňákem :)
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Bumpy_SK »

jooj som si bol teraz este o 18 polietat aj s yakom a paradne :D sice som nelietal dlho lebo bola uz tma ale celkom fajn letel.. uz sa tesim na poriadne lety :D
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“