Helimaniacs Team Brno 2

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

Re: Helimaniacs Team Brno 2

#1171 Příspěvek od Digis »

psena píše:Skoda, ze jste nevedeli, ze se vlastne znate z fora, urcite byste se domluvili bez vetsich problemu.

Přesně tak
zeno

#1172 Příspěvek od zeno »

Digis píše:Pokud někdo nechce dát mobil a druhý ho vyžaduje tak jsou dvě možnosti. Buďto jeden ustoupí, nebo se obchod neodehraje, záleží na tom jak kdo moc chce koupit nebo prodat, ale není nikde napsaný, že musím na požádání rozdávat mobily. Je to na rozhodnutí každého jedince.

Naprosto souhlasím a také myslím že to není důvod někoho nazvat arogantním.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#1173 Příspěvek od JirkaA »

zeno píše:No ale on si se mnou psal , takže u počítače byl .
Napsal jsem že je málo létaný a on mi odepsal že by chtěl vědět jeho historii ,vyděsil jsem se .

Uf, co je na tom k vyděšení, taky bych chtěl vědět jestli jsi to nevyhrabal po kreši z půlmetrový hloubky..

Hele mě třeba dokáže do běla roztočit moje děcko (má teda přes dvacet...), když se mnou řeší deseti SMSkama věc, na kterou by při normálním telefonním hovoru stačilo dvacet vteřin a stálo by to desetinu ceny. Připadá mi to poněkud ujetý. Nikdo nedokáže psát stejně rychle jako mluvit, a při normálním hovoru se lidi dokážou díky duplexnímu charakteru komunikace dohodnout cože to chtěli sdělit daleko rychleji a efektivněji, bez nedorozumnění způsobenými buď neobratným vyjádřením na straně píšícího, nebo nepochopením psaného textu na straně čtoucího (jak je zhusta vidět ve flamewarech nejen na zdejším fóru).
OK2WY
zeno

#1174 Příspěvek od zeno »

Já mu ani neřekl že mu ho nedám , napsal jsem následující , prosím posuďte sami.

To se chcete telefonicky zeptat jestli ho mám ?
psena
Kontaktovat uživatele:

#1175 Příspěvek od psena »

Bacha hosi, uz mam zas 86 stranek...at nemusime jeste dnas zakladat novy vlakno Helimaniacs 3 :mrgreen:
zeno

#1176 Příspěvek od zeno »

On mi odpověděl toto .

Kašlete na to. Zapomeňte , že jsem po vás něco chtěl. Děkuju.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1177 Příspěvek od Digis »

JirkaA píše:
zeno píše:No ale on si se mnou psal , takže u počítače byl .
Napsal jsem že je málo létaný a on mi odepsal že by chtěl vědět jeho historii ,vyděsil jsem se .

Uf, co je na tom k vyděšení, taky bych chtěl vědět jestli jsi to nevyhrabal po kreši z půlmetrový hloubky..

.

Jirko neblbni, když napíšu, že prodávám Beasta tak je jasný, že je funkční. I když nebude na 100% v pořádku, a prodávám ho jako funkční a budu hajzl, stejně nenapíšu že byl rozbitej, můžeš mě zpovídat jak chceš.

Zase takový prasata mezi náma moc nejsou :wink:
zeno

#1178 Příspěvek od zeno »

Je smutné že mě napadl a pak se hned schoval místo toho aby se postavil k tomu chlapsky a uznal že se třeba trochu unáhlil , tak to vidím aspoň já . Čaute
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1179 Příspěvek od Digis »

zeno píše:Je smutné že mě napadl a pak se hned schoval místo toho aby se postavil k tomu chlapsky a uznal že se třeba trochu unáhlil , tak to vidím aspoň já . Čaute

Měl jen špatnej den, jinak je Peťa opravdu hodnej člověk.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#1180 Příspěvek od JirkaA »

Digisi mě to je jasný, ale neochota sdělit osobní údaj ve formě telefonního čísla je prostě důvod k nedůvěře. A odpověď "To se chcete telefonicky zeptat jestli ho mám ?" o to větší.
Zeno se prostě (a zřejmě nevědomky a nechtíc) projevil jako neobchodník. Odradil si zákazníka, který takové jednání od prodejce neočekává a neakceptuje. To je všechno. Peťa neměl špatnej den, je jen opatrnej a já bych se na jeho místě nezachoval jinak. Ani nikoho nenapadl - Zeno se k tomu přihlásil sám..
OK2WY
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1181 Příspěvek od Digis »

JirkaA píše:Digisi mě to je jasný, ale neochota sdělit osobní údaj ve formě telefonního čísla je prostě důvod k nedůvěře. A odpověď "To se chcete telefonicky zeptat jestli ho mám ?" o to větší.
Zeno se prostě (a zřejmě nevědomky a nechtíc) projevil jako neobchodník. Odradil si zákazníka, který takové jednání od prodejce neočekává a neakceptuje. To je všechno. Peťa neměl špatnej den, je jen opatrnej a já bych se na jeho místě nezachoval jinak. Ani nikoho nenapadl - Zeno se k tomu přihlásil sám..

Jasný je , že Zeno přišel o zákazníka, ale na to má právo. Stejně jako Peťa nevěřit mu a nekoupit. Nechci se nikoho z nich zastávat, ale opravdu nevím, na co bych se v telefonu měl zeptat, když všechny informace mám. Asi je to tím, že jsem ještě nenarazil na hajzla, proto to tak důsledně neřeším jako Prtka. A stačí mě: Máte? Je to v pořádku? Pošlete na adresu.
zeno

#1182 Příspěvek od zeno »

JirkaA píše:Digisi mě to je jasný, ale neochota sdělit osobní údaj ve formě telefonního čísla je prostě důvod k nedůvěře. A odpověď "To se chcete telefonicky zeptat jestli ho mám ?" o to větší.

Jirko zkus to přečíst pozpátku a zjistíš že jsem se k tomu ani nedostal abych řekl že své číslo prostě nedám .
Vystupoval jsem se vší slušností.
Podle tebe jsem arogantní ???
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1183 Příspěvek od Digis »

Konečně to tady trochu žije :lol:
psena
Kontaktovat uživatele:

#1184 Příspěvek od psena »

Arogantni ale neznamena neslusny :D
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... /arogantni
Vzhledem k tomu, ze jsi mu na jeho zadost o telefon napsal " To se chcete telefonicky zeptat jestli ho mám ? " to nevidim zas tak mimo misu :D
zeno

#1185 Příspěvek od zeno »

Ono ta hloupá otázka si říkala sama o tu odpověď. :lol: :lol: :lol:
Zamčeno

Zpět na „Kluby“