psena píše:Skoda, ze jste nevedeli, ze se vlastne znate z fora, urcite byste se domluvili bez vetsich problemu.
Přesně tak
psena píše:Skoda, ze jste nevedeli, ze se vlastne znate z fora, urcite byste se domluvili bez vetsich problemu.
Digis píše:Pokud někdo nechce dát mobil a druhý ho vyžaduje tak jsou dvě možnosti. Buďto jeden ustoupí, nebo se obchod neodehraje, záleží na tom jak kdo moc chce koupit nebo prodat, ale není nikde napsaný, že musím na požádání rozdávat mobily. Je to na rozhodnutí každého jedince.
zeno píše:No ale on si se mnou psal , takže u počítače byl .
Napsal jsem že je málo létaný a on mi odepsal že by chtěl vědět jeho historii ,vyděsil jsem se .
JirkaA píše:zeno píše:No ale on si se mnou psal , takže u počítače byl .
Napsal jsem že je málo létaný a on mi odepsal že by chtěl vědět jeho historii ,vyděsil jsem se .
Uf, co je na tom k vyděšení, taky bych chtěl vědět jestli jsi to nevyhrabal po kreši z půlmetrový hloubky..
.
zeno píše:Je smutné že mě napadl a pak se hned schoval místo toho aby se postavil k tomu chlapsky a uznal že se třeba trochu unáhlil , tak to vidím aspoň já . Čaute
JirkaA píše:Digisi mě to je jasný, ale neochota sdělit osobní údaj ve formě telefonního čísla je prostě důvod k nedůvěře. A odpověď "To se chcete telefonicky zeptat jestli ho mám ?" o to větší.
Zeno se prostě (a zřejmě nevědomky a nechtíc) projevil jako neobchodník. Odradil si zákazníka, který takové jednání od prodejce neočekává a neakceptuje. To je všechno. Peťa neměl špatnej den, je jen opatrnej a já bych se na jeho místě nezachoval jinak. Ani nikoho nenapadl - Zeno se k tomu přihlásil sám..
JirkaA píše:Digisi mě to je jasný, ale neochota sdělit osobní údaj ve formě telefonního čísla je prostě důvod k nedůvěře. A odpověď "To se chcete telefonicky zeptat jestli ho mám ?" o to větší.
Zeno se prostě (a zřejmě nevědomky a nechtíc) projevil jako neobchodník. Odradil si zákazníka, který takové jednání od prodejce neočekává a neakceptuje. To je všechno. Peťa neměl špatnej den, je jen opatrnej a já bych se na jeho místě nezachoval jinak. Ani nikoho nenapadl - Zeno se k tomu přihlásil sám..