bitovod píše:Něco mi uniká, ono ti něco brání využít všech devět kanálů?
Podle toho co psal jyrry zřejmě Zba nemá na využití devátého kanálu žádnou dostupnou podporu v jeho Tx Eclipse.
bitovod píše:Něco mi uniká, ono ti něco brání využít všech devět kanálů?
siki píše:Z výše uvedených důvodů a navíc mě přišlo, že assan jaksi ustrnul ve vývoji (na druhou stranu, proč měnit to, co funguje). Frsky prostě nabízí větší možnosti, svůj systém neustále zlepšuje a přitom komunikuje s modelářskou veřejností (viz. rcgroups).
bitovod píše:Zba píše:PS.Když koupím assan 9ch tak dám baterii na přímo.U Frsky to udělám na v kabel a tak jako tak budu mít osmikanál
Něco mi uniká, ono ti něco brání využít všech devět kanálů? Teď si představ, kdybys vzal štípačky a tak pět kanálových konektorů ustříhal, to bys měl jenom čtyřkanál, ale u Frsky by jich bylo pořád osm - a to se vyplatí
Zba píše:Nebrání...
[/quote]zdekar píše: ...Na zarušení signálu jsem spadl myslím jen jednou a pár minut po mě spadl na ztrátu řízení chlapík s faastem. Jak jsem se později dozvěděl, tak v obci poblíž toho letiště provozovatel internetu dost překračuje limity, takže prostě signál netu byl tak silný, že to v určitém místě zarušilo oba systémy....
RiMr píše:...
Hmmm, to se mi nezdá možné...?
Každopádně, kdybys měl FrSky, tak by ti začal modul řvát, že přijímač nemá příjem...
Drondys píše:Zba píše:Nebrání...
Takže Eclipse už umí 9 kanálů ?
Protože podle toho co psal jyrry to vyznělo, že ne.
...ma Eclipse a to je v lepsim pripade (Palik) 8 kanalu...
ZS píše:Mám oba systémy, ukažte mi prosím který vysílač umí s Assanem 9 kanálů? Odpovím si sám, žádný. Lítám s Frsky, před tím Assanem souěže Rcek/Rcej kde se vždy sejde několik různých systémů(jeti, futaba, assan, spektrum a nevím ještě jaké) a neměl jsem žádnýproblém. Tedy ano s tím že ve 400metrech to éro nevidím. Já hlasuji, vzhledem jad pokročilo ve vývoji, pro Frsky. ZS
Zba píše:V palíkovi se nevyznám, tak jsem to myslel tak, když budu mít třeba zapojené klapky na např 7 a 9 kanál.
madman píše:Zdravím,
když se tu řeší ten FrSky, rád bych se zeptal na váš názor. Létám Optic 6 šťastně na QPCM, ale přemýšlím o dokoupení 2,4Ghz. Zvažuji, zda koupit klasicky konverzi AFHSS, nebo FrSky "od číňanů za pár šupů." Létám na tom malinký benzín (též čistokrevný číňan), žhavíky a nejakou tu "houbu." FrSky láká cenou, ale pokud je spolehlivost nějak výrazně menší, než AFHSS, asi se na to vykašlu, protože AFHSS má tu výhodu, že až mi nebude stačit Optic, tak se bude kamarádit s Aurorou.
Dík
Zba píše:No.Nevím jak je na tom Frsky.Ale assan má na trhu modul pro auroru,takže když si koupíš do optica assana,tak při přechodu na auroru modul do optica prodáš a koupíš pro auroru.A v érech už budeš mít přijímače.S frsky nevím.