Helimaniacs Team Brno 2

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Standapass
Kontaktovat uživatele:

Re: Helimaniacs Team Brno 2

#1216 Příspěvek od Standapass »

baui píše:Sobota zni dobre, zalezi trochu na case kdy by se akce konala :) Pres den budu mit podle pocasi nejspis vyletove povinnosti. Na vecer, pripadne za spatneho pocasi by to bylo schudne.

Bude to zase na večer. cca 21 S
HTC evo3d
settswat

#1217 Příspěvek od settswat »

psena píše:Kurna tak dily prijdou mezi 14-16 a venku idealne...ja snad zavolam tomu borcovi od PPL a pojedu ho nahanet po meste :D
Prinejhorsim pujdu jen zalitat zmrdika.

:D to je pech ..... ze se to posere kdyz sem pryc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
paveld

#1218 Příspěvek od paveld »

V Prg. jsem si ani nezatočil vrtulí - fó :( ká jako tele
error414
Kontaktovat uživatele:

#1219 Příspěvek od error414 »

paveld píše:V Prg. jsem si ani nezatočil vrtulí - fó :( ká jako tele

ja si vto vetru paradne zalitl, asi sem chyt termiku :D
Logo 600 + spirit
baui

#1220 Příspěvek od baui »

error414 píše:ja si vto vetru paradne zalitl, asi sem chyt termiku :D

Svahové proudění na rovné louce :mrgreen:
Tom
paveld

#1221 Příspěvek od paveld »

Error : ja si vto vetru paradne zalitl, asi sem chyt termiku

Jó kdo umí, .......
settswat

#1222 Příspěvek od settswat »

Posledni den ..... uf :D :wink: . V nedeli jdu na 100% pokud bude prijatelne
psena
Kontaktovat uživatele:

#1223 Příspěvek od psena »

Ja musim doladit 600, kdybyste vedeli co se me vcera stalo... z helimanie jsem objednal jednu soucastku spatne, tak jsem ji tam jel pred litanim dokoupit. V rychlosti jsem si ale nevsiml, ze je to rameno kompenzatoru na padlovku a ne FL. Prijel jsem na letiste a tam zrovna dolitaval Peko...samozrejme ze je to jiny jsem zjistil az po rozriznuti sacku takze vratit uz to nemuzu. Zacal jsem teda litat se zmrdikem, ale napadlo me, ze slozim to rameno ze svyho dilu a z toho padlovyho ramena. Povedlo se, namontoval jsem, seridil 0 a sel do vzduchu. Docela pohoda, jedna baterka vicemene viseni a pak dalsi, kdyz jsem pristal tak jsem dotacel rotor v zaporu a najednou cvak..a vyvlikly se vsechny tahla hlavy :D
Proste stesti jak prase..
Predestavte si, ze se me vysrouboval kulacek na cyklice od toho ramena , samozrejme to vyrvalo i tahla z ocek, ale nic se nicemu nestalo. A na protesji strane cykliky byl ten kulacek taky vytocenej do pulky...nechapu jakto ze to vydrzelo 3 mesice a ted se to vytocilo behem 6 minut. Nejak se me to nezda. Chodi me dost ztezka tahla ke gripum, to bude asi ten duvod, jinak nevim.
No..v nedeli to snad bude ok, musim to jeste dostelovat.
psena
Kontaktovat uživatele:

#1224 Příspěvek od psena »

Jo a Karle, uz muzu autorotovat...objednal jsem podvozek 600/700 a je skutecne o trosku vyssi, takze vepredu jsem nechal ten nizsi. Je to ted zvedly minimalne jak Logo :D
Ale trosku me vadi, ze lizinky nejsou rovne s heli, asi se podle lyzinek trosku orientuju.
Jo a jeste jsem objednal celej komplet podvozek a ten je zase jinej..se z toho Alignu pose.. ten je styl Logo, tedy oblouk ne zalamovanej jak jsou u Alignu bezne.
zeno

#1225 Příspěvek od zeno »

psena píše:Ja musim doladit 600, kdybyste vedeli co se me vcera stalo... z helimanie jsem objednal jednu soucastku spatne, tak jsem ji tam jel pred litanim dokoupit. V rychlosti jsem si ale nevsiml, ze je to rameno kompenzatoru na padlovku a ne FL. Prijel jsem na letiste a tam zrovna dolitaval Peko...samozrejme ze je to jiny jsem zjistil az po rozriznuti sacku takze vratit uz to nemuzu. Zacal jsem teda litat se zmrdikem, ale napadlo me, ze slozim to rameno ze svyho dilu a z toho padlovyho ramena. Povedlo se, namontoval jsem, seridil 0 a sel do vzduchu. Docela pohoda, jedna baterka vicemene viseni a pak dalsi, kdyz jsem pristal tak jsem dotacel rotor v zaporu a najednou cvak..a vyvlikly se vsechny tahla hlavy :D
Proste stesti jak prase..
Predestavte si, ze se me vysrouboval kulacek na cyklice od toho ramena , samozrejme to vyrvalo i tahla z ocek, ale nic se nicemu nestalo. A na protesji strane cykliky byl ten kulacek taky vytocenej do pulky...nechapu jakto ze to vydrzelo 3 mesice a ted se to vytocilo behem 6 minut. Nejak se me to nezda. Chodi me dost ztezka tahla ke gripum, to bude asi ten duvod, jinak nevim.
No..v nedeli to snad bude ok, musim to jeste dostelovat.

Tento šroubek jako jediný u Alignu od 500 výše , lepím sekunďákem . ( nebo zeleným )
psena
Kontaktovat uživatele:

#1226 Příspěvek od psena »

Asi to tak taky udelam, ale premyslim co jsem udelal spatne, ze se to najednou vysroubovalo, kdyz to predtim drzelo bez problemu. Je pravda ze jsem ty ramena rovnal, protoze byly zkriveny, tak treba to tam nejak spatne sedi, ale moc se me to nezda.
Jinak fakt je Align blato...ty ramena jdou zvohnout velmi malou silou.
zeno

#1227 Příspěvek od zeno »

Podle mě jsi to udělal dobře protože se to rádo povoluje přes modrý loct. ( na tu konkrétní věc určitě něco silnějšího )
settswat

#1228 Příspěvek od settswat »

:lol: :wink: :wink: :wink:
settswat

#1229 Příspěvek od settswat »

psena píše:Asi to tak taky udelam, ale premyslim co jsem udelal spatne, ze se to najednou vysroubovalo, kdyz to predtim drzelo bez problemu. Je pravda ze jsem ty ramena rovnal, protoze byly zkriveny, tak treba to tam nejak spatne sedi, ale moc se me to nezda.
Jinak fakt je Align blato...ty ramena jdou zvohnout velmi malou silou.

Tak mi napis co vsecko ti mam privezt :wink:
psena
Kontaktovat uživatele:

#1230 Příspěvek od psena »

Uvidime, jestli to dnes vyzkousim...ted to mam snad komplet.
Jsem zvedavej, jaky jsou na combu plastovy ocka u tahla ke gripum. Protoze jsem obe tahla ztratil, tak jsem objednal kompletni sadu jak tahel tak i ocek. Ovsem ty ocka co prisly chodily strasne ztuha, nastesti jsem doma mel ocka ze 700ky FL a ty jsou ok a navic mam pocit, ze ty stejne byly i ve stavebnici. Tak nevim proc ma Align trosku v tech nahradnich dilech zmatek.
Zamčeno

Zpět na „Kluby“