Bracha ma reely rex-x s 40mhz fm a kanal 52. Jenomze kdyz jezdime oba dva tak proste buggy prestane poslouchat a ja nevim co stim
Chovalo se to tak ze on si nastartoval jezdil normalne pohoda zadny ruseni ja nastartoval, na miste pohoda pak sem vyjel abych to ohral a po 2m si to pridalo plnej kulik a ja mohl jenom zatacet!! Druhej pokus - sel stim 20 m odeme, vsechno v pohode tak sme to nastartovali ja vyjel a opet plnej kulik akorat neslo zatacet takze nerizena strela.. Nakonec si zatocila nebo jestli to chytlo na chvilku signal tocila se dokola tak sem ji chytil (rozrizla mi prst a jeste sem se spalil - svina jedna). Tak sme zkusili jiny misto a proste chvili to slo ale jakmile sem zajel k nemu tak kdyz sem pridal plyn a pustil ho tak to zareagovalo treba az po sekunde a pak to opet neslo vubec ale nastesti se pak ubral plyn. I kdyz sme nic nemackali na obouch ovladacich tak ta moje si jednou pridala sama plyn... Kdyz sme ji bracha odnesl 20m daleko nastartovanou v ruce reagovala ok az potom co se dala na zem tak to blblo - nejaky divny ne?
Pouzivam alkalicky baterky - 8 v ovladaci a 4 v prijimaci a jsou skoro novy - 5.9V v prijimaci..
Nevite cim by to mohlo byt? Uz jsem se vycemene rozhodl ze koupim lipo 2S cca kolem 1500mah (podle toho jak vyjde misto pak to namerim) + ktomu TURNIGY 3A UBEC a vysilacku Hobby King GT-2 2.4Ghz 2Ch Tx & Rx. Vysilacka + ten ubec me vyjdou s postou na litr a baterka bude kolem 200 takze sice velka investice do toho lowcost auticka ale muzu to kdykoliv vyndat a prodat. Pak uz by melo bejt vsechno ok zadny ruseni ne?
Budou stacit 3A pro ty serva? Ja vubec netusim kolik muzou brat..
jo a jeste kdyz je auto moc pretacivy co stim mam udelat? ve predu mam rozbihavost a vzadu sbihavost kola do A - je to vsechno od oka ale furt lepsi nez kdyz sem to koupil - jedno kolecko bylo tak do A ze jelo ani ne po pulce gumy..