Quadcoptera pro GOPRO
Re: Quadcoptera pro GOPRO
Drondysi, tahle nabídka platí pouze a jenom exkluzivně pro tebe. Nemám zájem o komerční výrobu čehokoli pro kohokoli. To ty jsi ten, co tady naznačuje jaký jsem trubka co kecá nesmysly, tak to vyzkoušej, pošli penízky , dostaneš copter.
.
Troll píše:Drondysi, tahle nabídka platí pouze a jenom exkluzivně pro tebe. Nemám zájem o komerční výrobu čehokoli pro kohokoli. To ty jsi ten, co tady naznačuje jaký jsem trubka co kecá nesmysly, tak to vyzkoušej, pošli penízky , dostaneš copter.
Taková nabídka je k ničemu. Nabídni to někomu kdo o to opravdu stojí. Já nehodlám vyhazovat peníze za něco o co nemám zájem jen abych dokázal, že to třeba ani nebude splňovat daná kritéria.
10 českých tácov za quadkoptéru? Tak to beriem objednávky aj ja
Skvelý kšeft. Len veľmi zhruba rozpočet:
Kontrolér: $24.79
Motory: $43.88
Régle: $44.20
Batéria: $10.79
Vrtule: $4.47
Rám: $14.99 (alebo z Baumaxu + kuprexit za cca $5)
Káble a predlžováky: $15.24
Rezerva (skrutky, konektory): $20
Spolu: $178.36, tj. cca 3250 Kč
6750,- Kč za prácu (jeden večer) - to sa oplatí!
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
Jameson píše:10 českých tácov za quadkoptéru? Tak to beriem objednávky aj jaSkvelý kšeft. Len veľmi zhruba rozpočet:
Zřejmě jsi nečetl o jaký kopter mělo jít. Měl to být sestavený a seřízený set za cca 10 000 Kč a to včetně stabilizace a vysílačky, ke kterému bude stačit jen přidat kameru GoPRO a nabít baterky. Tedy v podstatě RTF set (jen bez kamery a bez nabíječky a jinak vše potřebné v setu). Řízení modelu by mělo být na zvládnutí pro naprostého začátečníka podobně jednoduché jako ten koaxiál což znamená žádná mrcha typu levných kopterů co se musí pořád řídit, protože jsou nestabilní. Zkrátka, aby s tím kopterem i naprostý začátečník dokázal zaviset na místě podobně jako s koaxiálem.
U takovýchto hi-tech zařízení na zakázku nebývá až tak neobvyklé to, že cena práce tj. včetně sestavení, vybavení softwarem, odladění a seřízení do podoby plně funkčního RTF setu pro daný konkrétní účel je i o dost vyšší než cena samotného materiálu přičemž se samozřejmě přihlíží i na případný záruční servis.
Jameson píše:10 českých tácov za quadkoptéru? Tak to beriem objednávky aj jaSkvelý kšeft. Len veľmi zhruba rozpočet:
Neboj, já bych to takhle neošidil. To by byl stroj k ničemu, leda tak na hraní. Já měl na mysli kontrolér o něco sofistikovanější s Arduinem, nějaký jednoduchý FPV přenos a trošku lepší výbavu. Pak ty čísla vypadají poněkud jinak. On by ten zisk nebyl ani zdaleka tak lukrativní. Spíš žádný.
Drondys píše:Zřejmě jsi nečetl o jaký kopter mělo jít. Měl to být sestavený a seřízený set za cca 10 000 Kč a to včetně stabilizace a vysílačky, ke kterému bude stačit jen přidat kameru GoPRO a nabít baterky.
Nerád sa s tebou hádam, lebo sa mi páčia tvoje odpovede (úprimne), ale jasne tam písal:
Zdravím,dá se sehnat quadcoptéra na kterou bych dal GOPRO kameru do 4000Kč nebo bych musel počítat s větší částkou?Měl bych to na jednoduché záběry.Díky moc
To čo som popísal vyššie tomuto zadaniu vyhovuje. Kadett tu ani inde nič také ako autostabilizácia nepopisuje. Vysielač spomína až neskôr:
Tohel je verze i s vysílačem za £329.00
Ale OK, vysielač s prijímačom (HK6DF) je 26$ navyše. Lietať sa s tým, samozrejme, treba naučiť, ale to aj s koaxiálom. Lietal som quadkoptéru s kamerou aj bez FPV, asi 3 roky dozadu... Išlo to, ale, samozrejme, zázrak to nebol. Jednosmerné motory s prevodovkami, FlyCamOne a tak
Inak, s trikoptérou lietam na FPV a dosiaľ som žiadnu autostabilizáciu nepotreboval - je to iba o prstíkoch a, samozrejme, vzdialenosti: nie je dobré lietať tak ďaleko, aby sa to dostalo do failsafe...
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
39,99liber.kadett píše:Kolik je poštovný do ČR?
A Drondys co ty máš vůbec za koptera, případně co stavíš?
Šiki
siki píše:kadett píše:A Drondys co ty máš vůbec za koptera, případně co stavíš?
Šiki
Měl jsem možnost už několikrát si zalétat s MikroKopterem, ale nebyl můj a totéž i s koaxiální heli LM400Q a pak i s jedním samodomo kopterem, ale ten jsem zvedl sotva kousek nad zem a hned jsem to dal raději z rukou. Nezvádal jsem to vůbec uřídit. Mikrokopter byl oproti tomu samodomo kopteru hodný andělíček podobně jako koaxiál, který byl taky hodný, ale ten samodomo kopter byl "mrcha neposedná".
Aha, tak už je mi to jasné.
Drondysi, ty sis skočil s mikrokopterem , s koaxiálem a taky s nějakým nic moc copterem. A teď máš pocit, že už je z tebe odborník. Jenomže mezi Kkdeskou z Hobbykingu a Mikrokopterem existují i jiná řešení, mnohem lepší než deska z HK a ne o moc horší jako Mikrokopter za zlomek jeho ceny. A za přijatelné peníze se dá pořídit něco co je kvalitativně úplně jinde jako bastl co jsi nebyl schopen uřídit.
Nic ve zlém, ale bylo by lepší vyjadřovat se jenom k tomu , s čím máš osobní zkušenost a nekritizovat něco, co neznáš.
Nic ve zlém, ale bylo by lepší vyjadřovat se jenom k tomu , s čím máš osobní zkušenost a nekritizovat něco, co neznáš.
Troll píše:Nic ve zlém, ale bylo by lepší vyjadřovat se jenom k tomu , s čím máš osobní zkušenost.
Hele tak už konečně někdo zahajte tu hromadnou výrobu levných a špičkových kopterů na filmování a focení.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re: Quadcoptera pro GOPRO
Drondys píše:Troll píše:Nic ve zlém, ale bylo by lepší vyjadřovat se jenom k tomu , s čím máš osobní zkušenost.
Hele tak už konečně někdo zahajte tu hromadnou výrobu levných a špičkových kopterů na filmování a focení.
Tak to mi připomíná populární argument typu "a vy zase mlátíte černochy."
OK2WY
Re: Re: Quadcoptera pro GOPRO
JirkaA píše:Tak to mi připomíná populární argument typu "a vy zase mlátíte černochy."
Nápodobně.
Mě tak připadá už dávno, že Drondys má prakticky všechny informace "načtené" z internetu a osobní praktická zkušenost více méně minimální 
mhabr píše:Mě tak připadá už dávno, že Drondys má prakticky všechny informace "načtené" z internetu a osobní praktická zkušenost více méně minimální
To je pouze hluboký omyl.