FlyBear píše:Hmmm, tenhle ten modul pro Futaba MZ vypadá na první pohled velice nadějně. Vždyť už má přímo na sobě konektor od kabelu učitel/žák a dle obrázků v manuálu se taky do tohoto konektrou z vnější strany MZka připojuje
Tedy možná se jedná o hotové instantní řešení, nic by nebylo nutné bastlit. Zbývá prověřit, jestli není zásadní rozdíl mezi tím konektorem na Futabě MZ a na Futabě T8FG.
Celá řada MZ/FG by ten konektor měla mít úplně stejný.
Je to celkem nedávný upgrade a já sem ho použil vlastně jen kvůli jediné, ale velice příjemné nové funkci. Při zapnutí stanice naběhne rychlá volba modelu. Můžu tak jediným dvojklikem na "tlačítku" vybrat Rexe nebo Sim .
Nesuď tak rychle, dokud nepřipočítáš dopravu, DPH, starosti s vyřízením zásilky na celní poště a výpalné poště plus povinnou dvouletou záruku na věci koupené v EU.
Tak jsem to zjišťoval a podle servisáka z Astry to nepojede a prý si mám koupit alespoň DX6...volal mu prodejce kde nakupuji...servisák prý zněl dost nasraně
tady to vyřešili, bohužel tomu moc nerozumím takže pro mě asi Eflite hračky zůstanou zapovězeny...další rádio k tomu kupovat rozhodně nebudu, než nějakou DX5/6 to radši nic ať si to strčí někam
eco píše:... bohužel tomu moc nerozumím takže pro mě asi Eflite hračky zůstanou zapovězeny...další rádio k tomu kupovat rozhodně nebudu, než nějakou DX5/6 to radši nic ať si to strčí někam
taky tak... zvazoval som mcpX na hranie, no pokial to nepojde ovladat s futabou T8 s nejakym lahko zapojitelnym modulom, kaslem na to. a nieco pripajkovavat do Tx v zaruke rozhodne nemienim...
Ak ste niekto blizko mojho bydliska, mozme take skusit vytvorit, mam spraveny ten modul s arduinom, tak by slo spravit na skusku len to pripojenie pre u/ž. Samozrejma bez letovania.
Zalezi od konektora u/ž, ak je to jack, tak treba este jeden kablik na napajanie, pri tych futabackych konektoroch (ak su plne osadene) by to malo ist bez problemov. Cela redukcia bude s konektorom u/ž a na druhej strane konektor na klasicky modul.