Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Pravda pravdoucí Kostka je bez problémů.Bral jsem od něj už 4x a v pohodě.Když něco nebylo tak zavolal a domluvili jsme se.Not ten Hoby e shop není zrovna malá int.zas.firma.Přes její sklad jede i Hořejší.Opravdu malá provozovaná doma nejspíš asi v obýváku je Rc dráha.Ten má ty ceny dost nízký.Ale zboží balí docela solidně ,horší je to s dod.dobou.Ale záběr má široký.
musim příspět taky trochou do mlýna - s Hobby-e-shopem jsem nadobro skoncil. V minulých letech bylo vše v pohodě ale od loňského roku to s nima stojí za prd. To že nedají vědět že něco není skladem a člověk čeká a čeká a pak napíše maila vo co gou a bez odezvy, tak tam volá na pevnou a nemůže se dovolat-to jednoho znervózní ale...Poprvé mě dost naštvali když mi zaúčtovali 2x DPH na zboží a ja to z nich doloval 2 měsíce...podruhé a naposled mě definitivně dorazili tím že mi vyfakturovali zboží, které vůbec v zásilce nebylo a neinformovali !! Když jsem se jim po týdnu dovolal, tak mě pan Svoboda (toho času na Slovensku) uklidňuje že o tom ví a pošle to hned jak to bude. Samozřejmě se nic nedělo celej měsíc tak znovu píšu maila (už ostřejšího) a po pár dnech bez reakce se dovolám pí. Svobodové a už jsem docala nasranej. Paní svobodová má maila vytisknutého na stole, o ničem neví...nakonec peníze poslali na účet, ale já už s nima skončil-ja tyhle nepříjemnosti nemam zapotřebí. Těď mi odešli Liionky ale raděj si pořídím jinde třeba i Lipolky než lézt na Hobby-e-shop. Nyní nakupuji pouze u Kostky, kterej ma bezkonkurencni ceny a je velice solidni...Díky Valdo !
Pravda, u Hobby-e-sh. jsem neco kupoval naposledy pred dvema lety, takze je mozny ze se mezitim nejak pokazili. Ted kupuju od Kostky (obcas, vetsinou chodim osobne k Vanouchovi, je to precejen nejrychlejsi, par zastavek "salinou" )
Brabouk píše:Pozor na Hobby E-Shop je hodně nespolehlivej obchod, pokud nakupujete přes internet. Před 3 týdny sem si objednával převodovku, litespan a unašeč. Do dneška to neposlali! Ale hlavně že furt posílaj maily že to vyřizují a takový bláboly. Máte s nima taky takový zkušenosti?
Taky jsem s nima zkončil. Několik objednávek jsem u nich vzal. Čekací doba více než měsíc, na maily nereagují dokud nezačneš hrozit zrušením objednávky.
Abu píše:Pravda, u Hobby-e-sh. jsem neco kupoval naposledy pred dvema lety, takze je mozny ze se mezitim nejak pokazili. Ted kupuju od Kostky (obcas, vetsinou chodim osobne k Vanouchovi, je to precejen nejrychlejsi, par zastavek "salinou" )
tak u nas v Liberci je to s obchodem mizerny. Mame tu jen PE+KA, kde nema nic moc z toho co ja kupuju a navic je drahej a neflexibilni. Fakt dobrej jen na nakup balzy
To urcite ano a ja jsem spokojen (predevsim s cenami), ale preci jen odeslat zbozi az tyden po objednani, jiz v dnesni dobe neni uplne standardni... nebo by alspon nemelo byt.