nespolehlivost Hobby E-Shopu

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
georg
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od georg »

Jino nikde jinde nekupuju na dálku, jen ty nejlepší zkušenosti. Posílá do druhého dne. Opravdu doporučuju je u mě nejlepší.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Terry
#17 Příspěvek od Terry »

Pravda pravdoucí Kostka je bez problémů.Bral jsem od něj už 4x a v pohodě.Když něco nebylo tak zavolal a domluvili jsme se.Not ten Hoby e shop není zrovna malá int.zas.firma.Přes její sklad jede i Hořejší.Opravdu malá provozovaná doma nejspíš asi v obýváku je Rc dráha.Ten má ty ceny dost nízký.Ale zboží balí docela solidně ,horší je to s dod.dobou.Ale záběr má široký.
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od HERRI »

musim příspět taky trochou do mlýna - s Hobby-e-shopem jsem nadobro skoncil. V minulých letech bylo vše v pohodě ale od loňského roku to s nima stojí za prd. To že nedají vědět že něco není skladem a člověk čeká a čeká a pak napíše maila vo co gou a bez odezvy, tak tam volá na pevnou a nemůže se dovolat-to jednoho znervózní ale...Poprvé mě dost naštvali když mi zaúčtovali 2x DPH na zboží a ja to z nich doloval 2 měsíce...podruhé a naposled mě definitivně dorazili tím že mi vyfakturovali zboží, které vůbec v zásilce nebylo a neinformovali !! Když jsem se jim po týdnu dovolal, tak mě pan Svoboda (toho času na Slovensku) uklidňuje že o tom ví a pošle to hned jak to bude. Samozřejmě se nic nedělo celej měsíc tak znovu píšu maila (už ostřejšího) a po pár dnech bez reakce se dovolám pí. Svobodové a už jsem docala nasranej. Paní svobodová má maila vytisknutého na stole, o ničem neví...nakonec peníze poslali na účet, ale já už s nima skončil-ja tyhle nepříjemnosti nemam zapotřebí. Těď mi odešli Liionky ale raděj si pořídím jinde třeba i Lipolky než lézt na Hobby-e-shop. Nyní nakupuji pouze u Kostky, kterej ma bezkonkurencni ceny a je velice solidni...Díky Valdo !
Abu
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Abu »

Pravda, u Hobby-e-sh. jsem neco kupoval naposledy pred dvema lety, takze je mozny ze se mezitim nejak pokazili. Ted kupuju od Kostky (obcas, vetsinou chodim osobne k Vanouchovi, je to precejen nejrychlejsi, par zastavek "salinou" :wink: )
discus

Re: nespolehlivost Hobby E-Shopu

#20 Příspěvek od discus »

Brabouk píše:Pozor na Hobby E-Shop je hodně nespolehlivej obchod, pokud nakupujete přes internet. Před 3 týdny sem si objednával převodovku, litespan a unašeč. Do dneška to neposlali! Ale hlavně že furt posílaj maily že to vyřizují a takový bláboly. Máte s nima taky takový zkušenosti?

Taky jsem s nima zkončil. Několik objednávek jsem u nich vzal. Čekací doba více než měsíc, na maily nereagují dokud nezačneš hrozit zrušením objednávky.
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od HERRI »

Abu píše:Pravda, u Hobby-e-sh. jsem neco kupoval naposledy pred dvema lety, takze je mozny ze se mezitim nejak pokazili. Ted kupuju od Kostky (obcas, vetsinou chodim osobne k Vanouchovi, je to precejen nejrychlejsi, par zastavek "salinou" :wink: )

tak u nas v Liberci je to s obchodem mizerny. Mame tu jen PE+KA, kde nema nic moc z toho co ja kupuju a navic je drahej a neflexibilni. Fakt dobrej jen na nakup balzy :cry:
Pítý

#22 Příspěvek od Pítý »

Jo Hobbyeshop je divnej už mi ani neberou telefony!!! A hlavně že mě ujišťovaly že pošlou protože mají všechno skladem!!!
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od HERRI »

Pítý píše:Jo Hobbyeshop je divnej už mi ani neberou telefony!!! A hlavně že mě ujišťovaly že pošlou protože mají všechno skladem!!!

zkousel jsi mobila na Svobodu nebo na Svobodovou ?
Pítý

#24 Příspěvek od Pítý »

Jo zkousel taky neberou!!!
Pítý

#25 Příspěvek od Pítý »

A to ještě ráno jsem myslel že bych zkusil s nima dohodnout aby mi ještě něco přibalily k té objednávce. Teď už to házím do košíku u Kostky
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od HERRI »

Pítý píše:Jo zkousel taky neberou!!!

Svobodovi obcas jezdi na Slovensko, to jsou pak oba nedobitni
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od HERRI »

Pítý píše:A to ještě ráno jsem myslel že bych zkusil s nima dohodnout aby mi ještě něco přibalily k té objednávce. Teď už to házím do košíku u Kostky

jj taky jsem skoncil u Kostky
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Kostka je dobrej, ale mohl by trochu pruzneji odesilat.
HERRI
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od HERRI »

Vzduchoplavec píše:Kostka je dobrej, ale mohl by trochu pruzneji odesilat.

ja myslim ze se snazi sec mu sily staci
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Vzduchoplavec »

To urcite ano a ja jsem spokojen (predevsim s cenami), ale preci jen odeslat zbozi az tyden po objednani, jiz v dnesni dobe neni uplne standardni... nebo by alspon nemelo byt.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“