rur2 píše:petr64 píše:Český návod mám, je fakt dobrý, včetně instruktáže jak se lítají správně zatáčky s křidélky/směrovkou/výškou. Můžu naskenovat, jestli chceš.
Pro začátečníky je to velmi dobrý návod, pro ty co už mají nějaký ten model za sebou je to dobré opakování učiva "ze základky".
Šroubek tam taky nemám, ani ty plastové "bazmeky" na zajištění křídel proti posunutí vůči uhlíkové spojce křídel. Ale nešť, šroubek najdu a plastové pojistky vyrobím.
O soupravě nic nevím, koupil jsem to bez ni.
Dobrý den
Mohl bych poprosit o ten návod? Došlo mi to od TLINKu bohužel bez českého návodu
a kdyby bylo něco i k tomu rádiu bylo by to super
... no problém, CZ návod k sestavení modelu ti okopíruju. Nějaký návod k vysílačce tu je, je anglický. Navrhuju: napiš mi přes SZ adresu, pošlu ti to v "originálu/na papíře" všechno poštou ... návod k vysílačce je mi ničemu a český návod budu mít zkopírovaný. OK?
Jo a kdyby někdo chtěl takovou malou LiPol nabíječku z toho setu, má balancer, umí 2S nebo 3S články, ale nemá display - je ale malá, šikovná (trafo k ní nebylo, ale vyhoví z baziše nějaký zdroj k notebooku) - rád daruju, když budou ty vánoce