SKY CLIMBER RTR 2,4GHz

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petr64
Kontaktovat uživatele:

Re: SKY CLIMBER RTR 2,4GHz

#106 Příspěvek od petr64 »

rur2 píše:
petr64 píše:Český návod mám, je fakt dobrý, včetně instruktáže jak se lítají správně zatáčky s křidélky/směrovkou/výškou. Můžu naskenovat, jestli chceš.
Pro začátečníky je to velmi dobrý návod, pro ty co už mají nějaký ten model za sebou je to dobré opakování učiva "ze základky".

Šroubek tam taky nemám, ani ty plastové "bazmeky" na zajištění křídel proti posunutí vůči uhlíkové spojce křídel. Ale nešť, šroubek najdu a plastové pojistky vyrobím.

O soupravě nic nevím, koupil jsem to bez ni.

Dobrý den
Mohl bych poprosit o ten návod? Došlo mi to od TLINKu bohužel bez českého návodu
a kdyby bylo něco i k tomu rádiu bylo by to super

... no problém, CZ návod k sestavení modelu ti okopíruju. Nějaký návod k vysílačce tu je, je anglický. Navrhuju: napiš mi přes SZ adresu, pošlu ti to v "originálu/na papíře" všechno poštou ... návod k vysílačce je mi ničemu a český návod budu mít zkopírovaný. OK?

Jo a kdyby někdo chtěl takovou malou LiPol nabíječku z toho setu, má balancer, umí 2S nebo 3S články, ale nemá display - je ale malá, šikovná (trafo k ní nebylo, ale vyhoví z baziše nějaký zdroj k notebooku) - rád daruju, když budou ty vánoce :) Leželo by mi to tu a někomu se to může šiknout, nebo třeba na součástky.
SPEKTRUM DX6i | HD Contour GPS | ZagiKiller 1500, HotWing 1200 (+1800), Alpha 1500, SkyClimber 2000
komarek.lukas

#107 Příspěvek od komarek.lukas »

BOSS8 píše:tady je to video

http://vimeo.com/28626526

dobry video.hlavně to přistání je naprosto dokonalý (a to není jen kvalitou modele v tomto pripade to je hlavne kvalitou pilota-super!!!uz aby mi to taky takhle slo:-) .)
rur2

#108 Příspěvek od rur2 »

to petr64

děkuji za ochotu
v angličtině to mám jak pro letadlo tak pro rádio
letadlo jsem sestavil v tom není problém ale potřeboval bych něco v češtině na to rádio
nemůžu za boha přijít na to jak přehodit klapky z vztlakových na brzdy
když jdu na přistání tak mi to v metru přeletí skoro celý pole, tak radši přistávám do ruky, ale chtěl bych přistávat k noze
ještě jednou děkuji za ochotu ale potřeboval bych to česky na to rádio
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od Vašek1948 »

rur2 píše:to petr64

děkuji za ochotu
letadlo jsem sestavil v tom není problém ale potřeboval bych něco v češtině na to rádio

Chci se zeptat, chodí ti to na ten originál régl nebo jsi ho měnil? Jak pracuje, nebo pracoval?
rur2

#110 Příspěvek od rur2 »

Mám tam pořád originál a zatím žádný problém i když ta brzda by mohla být tvrdší
ale uvažuju o výměně i s motorem, protože teď přes zimu bude prdlajs termika tak budu blbnout jen s motorem a 2200ma baterkama
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od Vašek1948 »

rur2 píše:Mám tam pořád originál a zatím žádný problém i když ta brzda by mohla být tvrdší
ale uvažuju o výměně i s motorem, protože teď přes zimu bude prdlajs termika tak budu blbnout jen s motorem a 2200ma baterkama

Tak to jsi asi první kterýmu ten orig. régl šlape. Každý kdo tu psal s tím má (měl) problémy
Já jsem to zapojil a chtěl to vyzkoušet doma. Vše šlapalo, motor jsem asi 10 sekund proběhl, zastavil a nechal zapnuté baterky. Za 2_3 minuty začal řvát régl a začala škubat vrtule. Takhle jsem to vyzkoušel 2X, vždy stejné. Podobné problémy s tím měli někteří ve vzduchu (výše popsáno) a měnili régl.
Jsi asi jeden z mála šťastných.
glider

#112 Příspěvek od glider »

První minuta ukazuje zrychlené sestavování Sky Climbera před startem :wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6DVzakU1gjA[/youtube]
Sky Climber RTF, 2.08m
kulisek751

#113 Příspěvek od kulisek751 »

Volal jsem do Pelikána a náhradní díly prý už mají skladem. křídlo stojí 799kč :)
Hurááá už můžeme havarovat :wink:
Bartn
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od Bartn »

Kulíšku, Kulíšku, nekřič hurá. V prvé řadě by ses měl pokusit eventuelní závadu křídla způsobenou nahodilou událostí pokusit opravit. Teprve pokud se Ti to nepovede tak by měla nastoupit objednávka ND.
duchas

#115 Příspěvek od duchas »

Čau borci tak dnes jsem domlouval výměnu reglu přes prodejce ůplně v pohodě tak jsem zvědav jak to vyřeší.Jinak používám 20a z Mustanga P51-D do ARt-Tech a stím problém vůbec není
petr64
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od petr64 »

Vašek1948 píše:
rur2 píše:to petr64

děkuji za ochotu

Chci se zeptat, chodí ti to na ten originál régl nebo jsi ho měnil? Jak pracuje, nebo pracoval?

aha, tak to jsem blbě pochopil - myslel jsem CZ návod k modelu. K Tx žel nic nemám.

Regl testnu večer - teprve se chystám na zálet v sobotu.
SPEKTRUM DX6i | HD Contour GPS | ZagiKiller 1500, HotWing 1200 (+1800), Alpha 1500, SkyClimber 2000
kulisek751

#117 Příspěvek od kulisek751 »

Bartn píše:Kulíšku, Kulíšku, nekřič hurá. V prvé řadě by ses měl pokusit eventuelní závadu křídla způsobenou nahodilou událostí pokusit opravit. Teprve pokud se Ti to nepovede tak by měla nastoupit objednávka ND.

To je jasný že nejdříve musí nastoupit šikovné ručičky ale občas to moc dobře nejde, kamarádovi rozkousal křídlo pes, chytil Climberta za křídlo při přistání a bylo hned po něm....
glider

#118 Příspěvek od glider »

Už jsem zahlédl "ježíškovu" krabici se Sky Climberem :-) Vypadá to na novou listopadovou dodávku, bohužel regulátor je asi stále stejný :-( Článek má 2000mAh (starší sety v ČR měli jenom 1800mAh).
Sky Climber RTF, 2.08m
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od Vašek1948 »

glider píše:Už jsem zahlédl "ježíškovu" krabici se Sky Climberem :-) Vypadá to na novou listopadovou dodávku, bohužel regulátor je asi stále stejný :-( Článek má 2000mAh (starší sety v ČR měli jenom 1800mAh).

Já mám také aku 2000mAh a také špatný régl. Dnes jsem mluvil s prodejcem,
tak prý mu ho mám poslat. Divil se tomu, prý si ještě nikdo nestěžoval. Nebere to prý od Pelikána ale od ROBBE (také tam byli na té krabici přelepky od ROBBE)
Mě to pracuje normálně jen když max. do 2 minut protočím motor, jinak to potom řve a motor již nerozběhnu. BEC chodí normálně.
glider

#120 Příspěvek od glider »

Tak bohužel po pečlivé prohlídce má článek jenom 1800 mAh. :( Údaj na krabici uvádí chybných 2000 mAh.
Předpokládám, že pro napájení přiložené nabíječky budu potřebovat stabilizovaný 12V zdroj (min. 2,5A). Můžete z vlastní zkušenosti nějaký doporučit ?
Sky Climber RTF, 2.08m
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“