HC3-SX bezpádlo - zkušenosti (záchranná stabilizace)
- avalanche8
Re: HC3-SX bezpádlo - zkušenosti
jo bez jednoho serva ti je i zazracnej helicomand k prdu,ropojilo se tahlo na pace serva,a uz to bylo jeden kotrmelec za druhym,jinak opravdu stabilizace se zapina az po doladeni zisku
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
dotaz pro ty co uz maji namontovano:
pouzivate s HC3-SX normalni nebo 3G listy?
premyslim o prestavbe 600E PRO na FBL a Align doporucuje na to svoje bezpadlo 3G listy ktere maji posunute teziste a jsou tezsi
co na to HC3-SX?
premyslim o prestavbe 600E PRO na FBL a Align doporucuje na to svoje bezpadlo 3G listy ktere maji posunute teziste a jsou tezsi
co na to HC3-SX?
HC3-SX bezpádlo - zkušenosti
Litam to i s listy Align 3G a jsem spokojeny. Jen tak mimochodem to nejsou vubec spatne listy.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
malcomx píše:dotaz pro ty co uz maji namontovano:
co na to HC3-SX?
Normální,žádné FBL a bez problému.
ja pouzivam taky Align 3G
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
Zkoušel jste někdo virtuálně pootočit desku cikliky? Jedná se mi o to, když zahýbu výškovkou, tak místo, aby vrtulník se nakláněl jen dolu a nahoru v jedné rovině, malinko se mi taky nakloní současně doprava,když jde čumák dolu a doleva,když jde čumák nahoru. To dělá u pádlovky, když jsou pevné kloubky než se ochodí.To znám, ale u bezpádla by to němělo. Jaký máte na to názor.Dík
buki píše:Zkoušel jste někdo virtuálně pootočit desku cikliky? Jedná se mi o to, když zahýbu výškovkou, tak místo, aby vrtulník se nakláněl jen dolu a nahoru v jedné rovině, malinko se mi taky nakloní současně doprava,když jde čumák dolu a doleva,když jde čumák nahoru. To dělá u pádlovky, když jsou pevné kloubky než se ochodí.To znám, ale u bezpádla by to němělo. Jaký máte na to názor.Dík
Krive pripevnena jednotka ? Staci pul stupne a rozdil jde poznat.
Spirit System
Ta je dobře. Dělá mi to od doby co jsem osadil maketovou kapotu.
Jak moc to dela, pri jakych otackach na rotoru a s jak dlouhymi listy?
bavarianDemon 3X a 3SX
boZZda píše:Jak moc to dela, pri jakych otackach na rotoru a s jak dlouhymi listy?
Jen trochu, ale štve to.
2000 - 2300 ot.
470mm
To by chtělo vidět :/ Napiš PM a domluvíme se.
bavarianDemon 3X a 3SX
- Colin1000
- Kontaktovat uživatele:
Tak se zanedlouho objeví nový FW v.114, který bude mít nové fce v záchranném módu, jen pozor na to, že po jeho instalaci budou signály LED změněny. Bude i nový PC SW v 5.0 (doufám že opět v CZ).
Má zázračná krabička stále čeká na svou instalaci ve vánočním balení společně s 500 Protosem a už je tu nová verze, to jsem zvědav co vše se budu muset byť teoreticky přeučit. Doufám, že se zde najde někdo, kdo to vyzkouší a poreferuje o jaké novinky se jedná.
http://www.helicommand.com/index.php?lang=en
Má zázračná krabička stále čeká na svou instalaci ve vánočním balení společně s 500 Protosem a už je tu nová verze, to jsem zvědav co vše se budu muset byť teoreticky přeučit. Doufám, že se zde najde někdo, kdo to vyzkouší a poreferuje o jaké novinky se jedná.
http://www.helicommand.com/index.php?lang=en
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3
Neboj se
o vsech zmenach budu referovat.
bavarianDemon 3X a 3SX
Měl bych na zakladatele vlákna otázku.Když k HC3-SX dám přjmač R6203SB
a projím Sbusem bude mi fungovat regulátor zapojený do HC3-SX?
Lze blíže vysvětlit toto - Pro Horizon režim stačí, aby byla helina inicializovaná ma 30° od horizontu. Takže tam nějaké čidlo být musí, jinak by se to o těch 30° kácelo.(vlákno 4.str.hned na hoře)
a projím Sbusem bude mi fungovat regulátor zapojený do HC3-SX?
Lze blíže vysvětlit toto - Pro Horizon režim stačí, aby byla helina inicializovaná ma 30° od horizontu. Takže tam nějaké čidlo být musí, jinak by se to o těch 30° kácelo.(vlákno 4.str.hned na hoře)
1) ano lze kanal plynu (regulator) zapojit primo do HC3 viz schema zapojeni v PC programu
2) spatne to bylo pochopeno. Vrtulnik by se po inicializaci nemel od teto inicializovane roviny do roztoceni naklonit o vice jak o 30st. V praxi to znamena, ze proste zapnout, inicializovat a ihned letet. Vrtulnik nikam po inicializaci neprenaset.
2) spatne to bylo pochopeno. Vrtulnik by se po inicializaci nemel od teto inicializovane roviny do roztoceni naklonit o vice jak o 30st. V praxi to znamena, ze proste zapnout, inicializovat a ihned letet. Vrtulnik nikam po inicializaci neprenaset.
bavarianDemon 3X a 3SX