jyrry píše:bitovod píše:... Jak jsi s nim spokojenej? ....
po pravde receno, pouzivam ho jen ve spojeni s programovanim PICu, koukam co z nich leze a merim treba ramec PPM signalu. Ten pouzivam k mereni casu v cl-timerech a rekl bych, ze kdyz podle toho pindoura nastavim 20.00ms ±0.2ms tak se to na ctyrech minutach sekne tak o vterinku, dve maximalne. Ukazuje ruzne namerene hodnoty, ma kurzory... no a to je asi tak vsechno co po nem chci.
Nejakou silenost po nem zobrazit nechci - treba prubehy na spinanych zdrojich a tak...
Takže to obecně vzato na nějaké drobnosti použitelné bude, to jsi mě docela potěšil. Právě ve spojení s PICkama bych to chtěl používat - v dílně si udělám HW, ale programování si beru do obejváku, líp se mi tu píše, ale zase se hůř ladí... A a oscík je při ladění někdy nezastupitelnej, takže bych v ovýváku měl toho mrňouse velikosti mobilu, to by se mi dost líbilo. Koukal jsem, že existuje nějaký alternativní FW, dá se to nějak připojit k PC? Klasické USB DSO se mi moc nelíbí (měl jsem cosi od Voltcraftu a asi po roce šel zase do světa - sice maloval, ale nějak jsme se nezkamarádili), raději mám něco autonomního, ale občas by se hodilo uložit průběh, byť do mrňavého obrázku s 8bit rozlišením.