MVVS vs ASP

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od arda1 »

Já teda fakt nevím- ne že by občas nekopl nějaký, ale proč máš na vrtuli nechaný ostrý hramy?Já vezmu jemný šmirgl a strhnu vše ostré- pak tě klepne a nemůže nikdy seknout do krve. :wink:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Hoki »

Já hrany vrtulí strhávám a stejně si beru rukavici. Když už bouchne, tak ať to není do živého. Startér mám někde ve sklepě.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Vidis dobry napad, ale stejne radeji zustanu u rukavice, protoze krom zaseku mam i prst narazeny. Ale diky za tip. APCcka jsou pekne ostry.
Terry
#49 Příspěvek od Terry »

Vzduchoplavče za jakej tip děkuješ?Jestli to má být za to ošmirglování vrtule tak to si mě dost překvapil.Neříkej že jsi to nevěděl nebo nedělal.APC tě řízne a nemusíš ji mít ani na éru.Stačí ji trochu zmáčknout.Jinak paráda jak to tady vždy jiskří když se řeší ASP vs MVVS.To téma je trochu zajímavé když se mluví o ceně.Jinak jsou to zbytečné řeči.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Terry: No, vidis a je to tak! Fakt jsem to nikdy nesmirgloval a ani me to nenapadlo. A taky jsem se o ni uz i riznul jen tak na zemi. Jsem zase moudrejsi! :wink:
Terry
#51 Příspěvek od Terry »

Vzduchoplavec no nic ve zlým.To šmirglování u těch APC je aSI nutné i z důvodu vyvážení.Zatím jsem je musel brousit protože většinou jsou mírně nevyvážený.Jsou ale dost měký a což by jeden neřek i křehký.Co už mi jich na FITovi odešlo.Proto na něj chci dát podvozek.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Hoki »

Já vrtule nevyvažuju. Masterky pro vibrace nekupuju a APC neřeším. Nemám s nima problémy.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od arda1 »

Kdo nevyvažuje vrtule(a obzvláště na spalováky) je ............(domyslete si ) :wink: :lol: :lol:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Kabriolin »

vrtule jsem nikdy nedovažoval...když jsem se k dovažování dostal přišla mě pod ruku jedna kráska od MEJZLIKa a hle...dovažování bylo zbytečné :lol: :wink:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Hoki »

arda1 píše:Kdo nevyvažuje vrtule(a obzvláště na spalováky) je ............(domyslete si ) :wink: :lol: :lol:
Omlouvám se za svůj názor, já dělám do letadel (všeho druhu) teprve 15roků. Dříve se vrtule dovažovali (1995). To asi je tím, že používám kvalitní vrtule. :P :P :P
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od j3nda »

taky nevyvazuju, jedine kdyz ji brutalne oberu o beton a sam vidim ze uz to neni ono

vsimli jste si, ze tentokrat jsme se udrzeli a uz se nehadame asp vs. mvvs ale o necem uplne jinem?
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja taky nevyvazuju. U APC mi to zatim neprislo nutne. Mnohem vetsi vibrace zpusobovaly nevyvazene kuzele nez vrtule. A u elekter mi to prislo jeste markantnejsi nez u spalovaku.
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Kabriolin »

No já na padesátku pořídil kužel od ASP a rovnou říkám je to shit!Už letěl...ale z letadla do koše... začal slepnout "ala chrom" a házel tak že na volnoběh mě letadlo vážící něco přes 6 Kg skákalo jak klokan...
vojco
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od vojco »

APC vrtule jsou ostre jak... O tom může vyprávět můj palec, roseklej napůl přes nehet :)
Taky si vrtule vyvyžuju, zmenší se tím vybrace.
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Kabriolin »

vojco píše:APC vrtule jsou ostre jak... O tom může vyprávět můj palec, roseklej napůl přes nehet :)
Taky si vrtule vyvyžuju, zmenší se tím vybrace.

Bacha na Ardu1...zachvilku ti napíše jak taky raději vrtule vyvyžuje než vyvažuje, že to pak míň hází :lol: :lol: :lol:
Takové to domácí vyvyžáníčko vrtule to je to pravé 8)
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“