EDIT: jedná se o programování vysílače. Ten regulátor se dá programovat i přez rádio ale to bych si radši nechal prostřelit kolena
Nějak mě programování rádia bez displeje neoslovuje
midiborec píše:...az si to trosku sedne chytit auto do ruky a pomali přidavat plyn a pokud auto bude moc házet tak vyvaž kola pokud to haže jen trosku tak bych to neřešil.
midiborec píše:Jinak stim rozsahem volantu nato si zvykneš ono by se ti pak stim blbe jezdilo kdyzby si stim musel kroutit až buhvi kam.
midiborec píše:Jeste bych doporucil si pak udelat nejakej stojan na auto aby si ho nemel stále polozené na kolech a nemel zatizene pruziny.
Yopi píše:Ty LiPolky jsem zapojil paralelně, to je jasný, takže mám čtyřčlánek o kapacitě 4400mAh.
Yopi píše:...s těma NiMh to nemá smysl, jsou strašně slabý a málo vydrží (přesně jak jste říkali), budu je používat jako nouzovku, když budu mimo nabíječku, to se taky bude určitě hodit.
Yopi píše:Hned první jízdu jsem to otočil na asfltě na střechu, ale barva neslezla, takže to vypadá furt dobře, když stojím, tak to není poznat.
Yopi píše:Bylo to kvůli brzdě, je fakt vostrá, ale už sem se s tím naučil. Nechám to tak, hodí se to při sjíždění kopečků.