MJX T623/23-stabilita
Re: MJX T623/23-stabilita
Vzal jsem puvodni na t23 kdybych to musel reklamovat at tam mam riginaly.
jinak jsem taky cetl ze se daji pouzit listy s D.H. 9101 a 9153 asi je vyzkousim.
kde objednavas n.d.?
jinak jsem taky cetl ze se daji pouzit listy s D.H. 9101 a 9153 asi je vyzkousim.
kde objednavas n.d.?
na rcguru mají všechno, navíc to mám nedaleko, takže nemusim platit poštovný. Levnější díly jsem pak našel na rcparty.com. Jenže tam to posílají přímo z číny a dodací doba tomu odpovídá:(
Zkousel jsem neco objednat na RC king jinak jsem koukal na ebay
Zdravím.Také jsem dostal k vánocům T 23.a také táhnul do boku.
Pod spodní vrtulí je naproti táhla serva štelovací táhlo.To stačí naladit podle toho na kterou stranu vrtulník táhne.Po vyladění vrtulník opravdu visí na místě bez zásahu do řízení. Je třeba dovážit i v podélném směru.Jinak venku mu stačí jenom malý vánek a je problém.
Pod spodní vrtulí je naproti táhla serva štelovací táhlo.To stačí naladit podle toho na kterou stranu vrtulník táhne.Po vyladění vrtulník opravdu visí na místě bez zásahu do řízení. Je třeba dovážit i v podélném směru.Jinak venku mu stačí jenom malý vánek a je problém.
http://www.youtube.com/watch?v=AYV0j9LSGvM&feature=relatedmilopa píše:Zdravím.Také jsem dostal k vánocům T 23.a také táhnul do boku.
Kolem 2:40 je vidět na levý straně pevný táhlo od cykliky na rám.
----
Hlavně, že na vysílač dávaj nesmyslný displeje, aby to vypadalo jak ukrutnej přístroj....
Tak to je přesně to táhlo.
Nevím jak je tato vrtka určena k létání venku, ale co jsem koukal nedoporučují žádný vítr.Když je při zemi jde dopředu skvěle. Jak je výš - mám naplno dopředu a nechce se mu.Uvnitř by se dopředu přetrhl.
Nevím jak je tato vrtka určena k létání venku, ale co jsem koukal nedoporučují žádný vítr.Když je při zemi jde dopředu skvěle. Jak je výš - mám naplno dopředu a nechce se mu.Uvnitř by se dopředu přetrhl.
Vítr= 0, jinak to nemá smysl. Zvlášť když má ty suprový nezničitelný listy, co se hezky ohnou a vytlumí náklon dopředu, tolik potřebnej u koaxu k rozjezdu...milopa píše:Nevím jak je tato vrtka určena k létání venku, ale co jsem koukal nedoporučují žádný vítr.Když je při zemi jde dopředu skvěle. Jak je výš - mám naplno dopředu a nechce se mu.Uvnitř by se dopředu přetrhl.
Tak nějak.
Ty myslíš, že kdyby se tam daly listy, které by se tolik nepoddaly,že
by byla dopředná reakce lepší?Já jsem dal už i větší výchylku na páce serva
a nic moc.
Jo, zkusil jsem dát větší li-po, létám se 2200. Ale nevím zda to vydrží motory.Po 10min. letu začaly tak po 40.startech nejak vonět.Musím vždy počkat půl hodiny než vychladnou a pat teprve dát další baterku.
Ty myslíš, že kdyby se tam daly listy, které by se tolik nepoddaly,že
by byla dopředná reakce lepší?Já jsem dal už i větší výchylku na páce serva
a nic moc.
Jo, zkusil jsem dát větší li-po, létám se 2200. Ale nevím zda to vydrží motory.Po 10min. letu začaly tak po 40.startech nejak vonět.Musím vždy počkat půl hodiny než vychladnou a pat teprve dát další baterku.
milopa píše:...
...Ale nevím zda to vydrží motory.Po 10min. letu začaly tak po 40.startech nejak vonět.Musím vždy počkat půl hodiny než vychladnou a pat teprve dát další baterku.
10 minut letu je moc, to chce 2-4 minuty a sednout.
A to ještě nejsou úplně uzavřený, jak u tohohle "maketovýho" skvostu, co obdržel 2. místo na mezinárodním veletrhu hraček:
http://www.art-tech.cn/english/ArticleS ... icleID=265
Tam jsou vařící po 2 minutách letu a chladnou hodně dlouho...
Naposledy upravil(a) corona dne pát 30.12.2011 12:02, celkem upraveno 1 x.
výměnu listů už jsme přímo v tomhle vlákně řešili. Určitě by to mělo pomoct, schválně se koukni jak se chovají ty původní, když letíš dopředu nebo dozadu.. Jsou dost gumoví:)
Tak k tomu konečně došlo. Spálil se jeden motor a následoval i druhý.
A jak létáte vi co jste to také dostali k vánocům?
A jak létáte vi co jste to také dostali k vánocům?
Dávat do vrtulníku baterku s větší kapacitou kvůli prodloužení doby letu je naprostý nesmysl.milopa píše:Tak k tomu konečně došlo. Spálil se jeden motor a následoval i druhý.
....
Tak stale stejny problem ani po nechani na nabijecce celou noc se vtrulnik neodlepi od zeme, ale je fakt ze ta kryci guma listu vrtuli uz byla tak ponicena ze jsem ji musel z listu strhat. Nevim zda to muze mit tak negativni vliv na ucinnost? Uz jsem objednal nove ale zatim nedorazili.
Jo a ohledne tahnuti ho strany chapu to dobre, ze musim vysroubovavat nebo zasroubovavat to "ocko" co je naproti servu a to mi vyrovna tahnuti do strany?
diky za odpoved
Jo a ohledne tahnuti ho strany chapu to dobre, ze musim vysroubovavat nebo zasroubovavat to "ocko" co je naproti servu a to mi vyrovna tahnuti do strany?
diky za odpoved
Jo.macam32 píše:....ohledne tahnuti ho strany chapu to dobre, ze musim vysroubovavat nebo zasroubovavat to "ocko" co je naproti servu a to mi vyrovna tahnuti do strany?
...
Tím se seřizuje náklon cykliky do strany.
Tak prisly nove listy objednal jsem si je na DH 9153 a vrtulnik se zvedne bez problemu takze to vypada ze poskozene vrtule maji velky vliv na vztlak.
jinak stale bojuji se serizenim aby stal ve vzduchu na miste. Venku je mizerne takze zkousim doma ale loznice je mala
stale mi jde do boku na jednu stranu nebo na druhou nekdy zase dopredu jindy do zadu. Uz si pomalu nevim rady. Neexistuje nejaky postup jak vrtulnik spravne seridit?
jinak stale bojuji se serizenim aby stal ve vzduchu na miste. Venku je mizerne takze zkousim doma ale loznice je mala