Mobilní telefon

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Karas
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobilní telefon

#16 Příspěvek od Karas »

Já ti nějak nevím. Kamarád měl HTC a po asi 14 dnech ho vracel, přestal úplně fungovat. :wink: Třeba měl vadný kus, ale mně osobně to odrazuje od koupi.
Hunger

#17 Příspěvek od Hunger »

Máme v rodině 4 HTC a vydrželi i koupání ve vaně, baterka teda ne, ale jinak všechno, taky záleží, jak se s tim zachází, jestli to odpojil od netu během aktualizace sytému, tak si to posral sám a to už se opravit prostě nedá...
"Šmirgl to jistí!"
Lapin

#18 Příspěvek od Lapin »

Byl jsem fanda HTC ale po prokouknutí už nejsem (mizerný fotak, mizerná rychlost, mizerný SW, atd). Koupil jsem mym synum k temto vanocum (2011) SE Xperia Mini za cca 4 tis a jsem prekvapeny jak kvalitni to je telefon: rychly, kvalitni hovor, kvalitni zvuk, dobra klavesnice, skvela odezva, sam mam iphone 4 a tohle tomu docela zdatně konkuruje pohodlím ovládání. Vybiral jsem vice než dva měsíce, pročetl tuny recenzí a uživatelských zkušeností a tohle byl výsledek jako daleko nejlepší telefon za 4 tis. a potvrdilo se mi to. Android market aplikace jsou taky dost použitelné a dokonce spousta funkčně použitelných zdarma. Muzu porovnavat, mel jsem od HTC tři modely, Blackberry Storm2, Nokia E71 a tyhle vsechny pohodlne strci do kapsy.
(Je rychle nabitý - 2 hod, displej čitelný i na slunci, a hlavně - SE tvrdí že Xperie dostanou letos update na nejnovější Android. Což u jiných značek dost skřípe).
AXN Floater jet - stále v provozu, Multiplex Mentor - skvělý nebýt toho ukrutného větru
Dualsky Yak-55 Depron - čeká na stavbu.
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Bumpy_SK »

kazdy android bude po case pomaly
obzvlast uzasne SE, na ktore vyjde update po roku
vyskusajte wp7, je najrychlejsi
Karas
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Karas »

Lapin píše:Byl jsem fanda HTC ale po prokouknutí už nejsem (mizerný fotak, mizerná rychlost, mizerný SW, atd). Koupil jsem mym synum k temto vanocum (2011) SE Xperia Mini za cca 4 tis a jsem prekvapeny jak kvalitni to je telefon: rychly, kvalitni hovor, kvalitni zvuk, dobra klavesnice, skvela odezva, sam mam iphone 4 a tohle tomu docela zdatně konkuruje pohodlím ovládání. Vybiral jsem vice než dva měsíce, pročetl tuny recenzí a uživatelských zkušeností a tohle byl výsledek jako daleko nejlepší telefon za 4 tis. a potvrdilo se mi to. Android market aplikace jsou taky dost použitelné a dokonce spousta funkčně použitelných zdarma. Muzu porovnavat, mel jsem od HTC tři modely, Blackberry Storm2, Nokia E71 a tyhle vsechny pohodlne strci do kapsy.
(Je rychle nabitý - 2 hod, displej čitelný i na slunci, a hlavně - SE tvrdí že Xperie dostanou letos update na nejnovější Android. Což u jiných značek dost skřípe).

Můžu jen souhlasit. Taky jsem vybíral telefon docela dlouho. Přemýšlel jsem o nějaké Nokii, ale nakonec padla volba na toto a nelituji. Obával jsem se psaní na tak malém displaji, ale je to naprosto supr. Výdrž aku není nijak oslnivá, když člověk celý den používá wifi hraje hry tak musí večer nabíjet.
Kde jsi četl o tom upgradu na nový Android? :wink:
Kovboj

#21 Příspěvek od Kovboj »

HonzaS píše:Wildfire S (včera jsem měl to Sko v ruce, je to mobil spíš pro holky, ale... jo, za ty peníze pěkné).

Není to až tak pro holky jako spíš pro lidi co chtějí malý mobil a nemají potřebu telefonovat s krabicí velikosti A4 u ucha :-) Mě se právě na něm líbila ta jeho velikost - byl stejně velký jako můj starý mobil s klasickou klávesnicí. Za sebe s tímhle telefonem plná spokojenost, pokud se využívá jen na telefonování tak vydrží 2 - 3 dny.

Jen se na tom malém (ale jemném) displeji špatně píše na virtuální klávesnici, ale to je mi jedno - jako bývalý palmista jsem tam nahrál Graffiti a nemusím vyťukávat nic, jen si tak píšu na displeji prstem 8)
Lapin

#22 Příspěvek od Lapin »

Kde jsi četl o tom upgradu na nový Android?

Tady: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/sony ... fault.aspx
vyskusajte wp7, je najrychlejsi

Aby nebyla mýlka, WP7 jsem koupil manželce (Samsung Omnia 7) a občas jí ho kradu :-) je to skutečně rychlé subjektivně stejně jako iphone4, nicmene Xperia Mini je stejně rychlá. Aby taky ne když mají CPU 1GHz.
AXN Floater jet - stále v provozu, Multiplex Mentor - skvělý nebýt toho ukrutného větru
Dualsky Yak-55 Depron - čeká na stavbu.
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od slavoo »

Kovboj píše:
HonzaS píše:Wildfire S (včera jsem měl to Sko v ruce, je to mobil spíš pro holky, ale... jo, za ty peníze pěkné).

Není to až tak pro holky jako spíš pro lidi co chtějí malý mobil a nemají potřebu telefonovat s krabicí velikosti A4 u ucha :-) Mě se právě na něm líbila ta jeho velikost - byl stejně velký jako můj starý mobil s klasickou klávesnicí. Za sebe s tímhle telefonem plná spokojenost, pokud se využívá jen na telefonování tak vydrží 2 - 3 dny.

HTC Wildfire S tiez uz dlhsie vlastnim a uplne suhlasim... :wink:
robotmz

#24 Příspěvek od robotmz »

HTC Wildfire S som tiež chcel ale nezobral som ho iba kvôli displeju s pomerne malým rozlíšením. Dal som prednosť Nokia C6-01 a som spokojný.
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od slavoo »

Displey na jeho velkost ma dobre rozlisenie i farby dostacujuce. Oproti starsej verzii Wildfire je to o.k. Ta Nokia ma jeden hlavny nedostatok a to je OS Symbian. Vybehovy i ked novsy ale i tak nanic oproti OS Android... :wink:
Kovboj

#26 Příspěvek od Kovboj »

robotmz píše:HTC Wildfire S som tiež chcel ale nezobral som ho iba kvôli displeju s pomerne malým rozlíšením. Dal som prednosť Nokia C6-01 a som spokojný.

Větší rozlišení znamená větší potřebu výkonu na jeho "rozhýbání" a větší spotřebu baterie. Zatím jsem nenarazil na žádnou aplikaci nebo použití, kdy bych měl pocit že mi rozlišení chybí.
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od slavoo »

Presne tak, ale bateria je fakt dost na hrane unosnosti (kapacitne) Zeby mozna nahrada ? http://www.dealextreme.com/p/high-capacity-3500mah-rechargeable-replacement-1500mah-batteries-for-htc-wildfire-g13-a510e-94639
robotmz

#28 Příspěvek od robotmz »

OS je iba ďalšia dilema, to nechajme tak... mne plne vyhovuje, s telefonom iba telefonujem a fotím...
len o tej spotrebe, tá moja nokia má "super amoled", kde nie je podsvietenie, ale fotóny priamo svetlo vyrábajú tam kde treba, takže spotreba fakt malá. Mimochodom ja mám tiež displej malý a nie A4 ako niektoré telefóny...
Karas
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Karas »

Aha, já měl za to, že Android 2.3.4 co tam mám je nejnovější, aspoň to tuším psali někde na netu k tomu mobilu. :wink:
hlavataci
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od hlavataci »

Děkuji všem za názory nakonec vyhrál SE Xperia mini protože jsem zvyklý na malý telefon ne krabici od bot.Je to opravdu mazlík :lol:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=872&amode=
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“