Mobilní telefon
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Mobilní telefon
Já ti nějak nevím. Kamarád měl HTC a po asi 14 dnech ho vracel, přestal úplně fungovat.
Třeba měl vadný kus, ale mně osobně to odrazuje od koupi.
Máme v rodině 4 HTC a vydrželi i koupání ve vaně, baterka teda ne, ale jinak všechno, taky záleží, jak se s tim zachází, jestli to odpojil od netu během aktualizace sytému, tak si to posral sám a to už se opravit prostě nedá...
"Šmirgl to jistí!"
Byl jsem fanda HTC ale po prokouknutí už nejsem (mizerný fotak, mizerná rychlost, mizerný SW, atd). Koupil jsem mym synum k temto vanocum (2011) SE Xperia Mini za cca 4 tis a jsem prekvapeny jak kvalitni to je telefon: rychly, kvalitni hovor, kvalitni zvuk, dobra klavesnice, skvela odezva, sam mam iphone 4 a tohle tomu docela zdatně konkuruje pohodlím ovládání. Vybiral jsem vice než dva měsíce, pročetl tuny recenzí a uživatelských zkušeností a tohle byl výsledek jako daleko nejlepší telefon za 4 tis. a potvrdilo se mi to. Android market aplikace jsou taky dost použitelné a dokonce spousta funkčně použitelných zdarma. Muzu porovnavat, mel jsem od HTC tři modely, Blackberry Storm2, Nokia E71 a tyhle vsechny pohodlne strci do kapsy.
(Je rychle nabitý - 2 hod, displej čitelný i na slunci, a hlavně - SE tvrdí že Xperie dostanou letos update na nejnovější Android. Což u jiných značek dost skřípe).
(Je rychle nabitý - 2 hod, displej čitelný i na slunci, a hlavně - SE tvrdí že Xperie dostanou letos update na nejnovější Android. Což u jiných značek dost skřípe).
AXN Floater jet - stále v provozu, Multiplex Mentor - skvělý nebýt toho ukrutného větru
Dualsky Yak-55 Depron - čeká na stavbu.
kazdy android bude po case pomaly
obzvlast uzasne SE, na ktore vyjde update po roku
vyskusajte wp7, je najrychlejsi
obzvlast uzasne SE, na ktore vyjde update po roku
Lapin píše:Byl jsem fanda HTC ale po prokouknutí už nejsem (mizerný fotak, mizerná rychlost, mizerný SW, atd). Koupil jsem mym synum k temto vanocum (2011) SE Xperia Mini za cca 4 tis a jsem prekvapeny jak kvalitni to je telefon: rychly, kvalitni hovor, kvalitni zvuk, dobra klavesnice, skvela odezva, sam mam iphone 4 a tohle tomu docela zdatně konkuruje pohodlím ovládání. Vybiral jsem vice než dva měsíce, pročetl tuny recenzí a uživatelských zkušeností a tohle byl výsledek jako daleko nejlepší telefon za 4 tis. a potvrdilo se mi to. Android market aplikace jsou taky dost použitelné a dokonce spousta funkčně použitelných zdarma. Muzu porovnavat, mel jsem od HTC tři modely, Blackberry Storm2, Nokia E71 a tyhle vsechny pohodlne strci do kapsy.
Můžu jen souhlasit. Taky jsem vybíral telefon docela dlouho. Přemýšlel jsem o nějaké Nokii, ale nakonec padla volba na toto a nelituji. Obával jsem se psaní na tak malém displaji, ale je to naprosto supr. Výdrž aku není nijak oslnivá, když člověk celý den používá wifi hraje hry tak musí večer nabíjet.
Kde jsi četl o tom upgradu na nový Android?
HonzaS píše:Wildfire S (včera jsem měl to Sko v ruce, je to mobil spíš pro holky, ale... jo, za ty peníze pěkné).
Není to až tak pro holky jako spíš pro lidi co chtějí malý mobil a nemají potřebu telefonovat s krabicí velikosti A4 u ucha
Jen se na tom malém (ale jemném) displeji špatně píše na virtuální klávesnici, ale to je mi jedno - jako bývalý palmista jsem tam nahrál Graffiti a nemusím vyťukávat nic, jen si tak píšu na displeji prstem
Kde jsi četl o tom upgradu na nový Android?
Tady: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/sony ... fault.aspx
Aby nebyla mýlka, WP7 jsem koupil manželce (Samsung Omnia 7) a občas jí ho kradu
AXN Floater jet - stále v provozu, Multiplex Mentor - skvělý nebýt toho ukrutného větru
Kovboj píše:HonzaS píše:Wildfire S (včera jsem měl to Sko v ruce, je to mobil spíš pro holky, ale... jo, za ty peníze pěkné).
Není to až tak pro holky jako spíš pro lidi co chtějí malý mobil a nemají potřebu telefonovat s krabicí velikosti A4 u uchaMě se právě na něm líbila ta jeho velikost - byl stejně velký jako můj starý mobil s klasickou klávesnicí. Za sebe s tímhle telefonem plná spokojenost, pokud se využívá jen na telefonování tak vydrží 2 - 3 dny.
HTC Wildfire S tiez uz dlhsie vlastnim a uplne suhlasim...
HTC Wildfire S som tiež chcel ale nezobral som ho iba kvôli displeju s pomerne malým rozlíšením. Dal som prednosť Nokia C6-01 a som spokojný.
Displey na jeho velkost ma dobre rozlisenie i farby dostacujuce. Oproti starsej verzii Wildfire je to o.k. Ta Nokia ma jeden hlavny nedostatok a to je OS Symbian. Vybehovy i ked novsy ale i tak nanic oproti OS Android... 
robotmz píše:HTC Wildfire S som tiež chcel ale nezobral som ho iba kvôli displeju s pomerne malým rozlíšením. Dal som prednosť Nokia C6-01 a som spokojný.
Větší rozlišení znamená větší potřebu výkonu na jeho "rozhýbání" a větší spotřebu baterie. Zatím jsem nenarazil na žádnou aplikaci nebo použití, kdy bych měl pocit že mi rozlišení chybí.
Presne tak, ale bateria je fakt dost na hrane unosnosti (kapacitne) Zeby mozna nahrada ? http://www.dealextreme.com/p/high-capacity-3500mah-rechargeable-replacement-1500mah-batteries-for-htc-wildfire-g13-a510e-94639
OS je iba ďalšia dilema, to nechajme tak... mne plne vyhovuje, s telefonom iba telefonujem a fotím...
len o tej spotrebe, tá moja nokia má "super amoled", kde nie je podsvietenie, ale fotóny priamo svetlo vyrábajú tam kde treba, takže spotreba fakt malá. Mimochodom ja mám tiež displej malý a nie A4 ako niektoré telefóny...
len o tej spotrebe, tá moja nokia má "super amoled", kde nie je podsvietenie, ale fotóny priamo svetlo vyrábajú tam kde treba, takže spotreba fakt malá. Mimochodom ja mám tiež displej malý a nie A4 ako niektoré telefóny...
Lapin píše:Tady: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/sony ... fault.aspx
Aha, já měl za to, že Android 2.3.4 co tam mám je nejnovější, aspoň to tuším psali někde na netu k tomu mobilu.
- hlavataci
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem za názory nakonec vyhrál SE Xperia mini protože jsem zvyklý na malý telefon ne krabici od bot.Je to opravdu mazlík 
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=872&amode=