MJX T623/23-stabilita

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
corona

Re: MJX T623/23-stabilita

#31 Příspěvek od corona »

macam32 píše:.... ale loznice je mala ...

Právě proto, že je malá a rozvířený vzduch se odráží od stěn.
Hezky si počkej, až bude venku 0, nebo spíš 0,0.
buki

#32 Příspěvek od buki »

macam32 píše:Tak prisly nove listy objednal jsem si je na DH 9153 a vrtulnik se zvedne bez problemu takze to vypada ze poskozene vrtule maji velky vliv na vztlak.
jinak stale bojuji se serizenim aby stal ve vzduchu na miste. Venku je mizerne takze zkousim doma ale loznice je mala :-( stale mi jde do boku na jednu stranu nebo na druhou nekdy zase dopredu jindy do zadu. Uz si pomalu nevim rady. Neexistuje nejaky postup jak vrtulnik spravne seridit?

Žádný vrtulník nestojí sám na místě. Vždy se musí řídit.
macam32

#33 Příspěvek od macam32 »

Jo to ma neco do sebe.
Pockam az bude venku bezvetri nebo si pronajmu telocvicnu :-))
Amabiel

#34 Příspěvek od Amabiel »

Ahoj, pokavad nekomu pada vrtulnik do stran,kdyz stoupa nahoru tak se podivejte jestli mate cykliku stejne jako na obrazku:
http://www.raraskov.cz/foto_detail.php?id=1689990
Ja mel ty dve casti rozpojene a diky tomu bylo uplne jedno jak mam nastaveny tahla...
Asi tedko budu vypadat jako jouda, ale treba nekomu muj prispevek pomuze :)
Jarokec

#35 Příspěvek od Jarokec »

macam32 píše:Ahoj
taky jsem dostal tento vrtulnik k vanocum a jsem uplny zacatecnik. Letal jsem venku a mel jsem problemy se stabilitou ( tahne do prava) Ted mam ale problem ze po nabiti vrtulnik nezvletne, vypada to jako kdyby listy mely male otacky nevim cim to je podle nabijecky je baterie nabita. Jo a listy rotoru jsou trochu posekane od par narazu na zem a kryci zuma na listech je taky trochu posekana ale nemyslim ze by to melo mit takovy vliv. Budu vdecny za kazdou radu.
Diky moc

Měl jsem podobný problém a zjistil jsem prasklé kolo rotororu které se protáčelo na hřídeli.
dank1

#36 Příspěvek od dank1 »

zdravím.
mám problém z vrtulníkom T 623 - ide o to že krásne vzlietnem a dokonca musím ubrať plyn aby neletel vrtuľník moc vysoko ale po chvíľke príde k poklesu sily a už aj keď pridám plyn vrtuľník klesne ako by bol vybitý ale po zosadnutí zopakujem vzlet a znovu vyletí vysoko a trošku uberiem a aj sem tam trošku pridám a zase mi začne padať dolu a keď zosadne vzlietnem opäť a takto dokola - jeden vzlet trvá cca. max 1 minútu . Vrtuľník je tak cca. 3 mesiace starý.
VaKu

#37 Příspěvek od VaKu »

Sice tri mesice stary, ale tohle vypada na baterku. Ztraci silu a tim motory nemaji otacky. Dosedne, za tu chvilku si baterka oddychne a nanovo. Bud baterky, nebo nabijecka ktera ji nedokaze nbit naplno. Pokud se jedna o setovou nabijecku tak se nicemu nedivim. Ta tu baterku za parkrat posle do nebe.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“