To vypadá spíš jak superstart né? Mě kytara se singlama taky oslovuje, ale 6 kytara do rodiny by už bylo moc, jinak kdybych šel do strata tak něco takového:
http://kytary.cz/resources/p/s/db/21134143.jpg, ale rozhodně ne už Fender, ale asi SQUIER do 7000, ale squiera se docela bojim měl jsem v ruce jednu za 14 000, když jsem kámošovi zkoušel kombo on má cort x1, a tohle tam byl jedinej superstrat s 2x humbuckerem. Máte s nim někdo kladně zkušenosti? Kytara je vždy kus od kusu. Zeptal bych se na hudebnim fóru, ale těm tam nevěřim, mazáci tam neuznávaj kytaru pod 15 000, všechny hrajou špatně, všechny jsou hrozně zpracované a všechny tě totálně zkazej, což neni ani náhodou pavda už mě pod rukou prošlo dost levných kytar kamarád si koupil sg za 3500, dal tam nové snímače nechal seřídit(mě parchant nevěřil, no možná udělal dobře:D) a hraje docela pěkně, gibson to samozřejmě neni, ale tam jsou ty magoři tak zaslepený tim co už uměj, že začátečník co tam přijde je mimo...To jako říct že Colibry je helikoptára nahovno a rovnou s kup t rexe 600...
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...