Modelář s hudebním talentem

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Abu
Kontaktovat uživatele:

Re: Modelář s hudebním talentem

#76 Příspěvek od Abu »

Panove, ty vasi Gibsóni porád... copak nevite ze ta prava kytara ma vypadat takhle -
:D

Obrázek

Ja to taky driv nevedel a skoro 30 let hral na vsechno mozny. Az kdyz jsem si koupil (kopii) Strata, tak jsem pochopil, co je prava vira.

Jo a Hendrixi byl Jimi, s jednim "m" a mekkym "i" nakonci.... :wink:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Diskobarel

#77 Příspěvek od Diskobarel »

To vypadá spíš jak superstart né? Mě kytara se singlama taky oslovuje, ale 6 kytara do rodiny by už bylo moc, jinak kdybych šel do strata tak něco takového:http://kytary.cz/resources/p/s/db/21134143.jpg, ale rozhodně ne už Fender, ale asi SQUIER do 7000, ale squiera se docela bojim měl jsem v ruce jednu za 14 000, když jsem kámošovi zkoušel kombo on má cort x1, a tohle tam byl jedinej superstrat s 2x humbuckerem. Máte s nim někdo kladně zkušenosti? Kytara je vždy kus od kusu. Zeptal bych se na hudebnim fóru, ale těm tam nevěřim, mazáci tam neuznávaj kytaru pod 15 000, všechny hrajou špatně, všechny jsou hrozně zpracované a všechny tě totálně zkazej, což neni ani náhodou pavda už mě pod rukou prošlo dost levných kytar kamarád si koupil sg za 3500, dal tam nové snímače nechal seřídit(mě parchant nevěřil, no možná udělal dobře:D) a hraje docela pěkně, gibson to samozřejmě neni, ale tam jsou ty magoři tak zaslepený tim co už uměj, že začátečník co tam přijde je mimo...To jako říct že Colibry je helikoptára nahovno a rovnou s kup t rexe 600...
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Abu »

S tim hudebnim fortem to neni tak hrozny, samozrejme ze tam je spousta "snobiku" co maj origo LP a cokoli pod 30tisic je pro ne nehratelny, aspon to furt pisou. Pak jsou tam mladi kluci co vyzebrali pred mesicem na rodicich prvni kytaru a hned delaj chytry. No a pak je tam par docela rozumne uvazujicich (a minimalne 3 modelari, treba Woro :) )

Ta moje kytara - je to opravdu strat od BaCha - http://files.message.webnode.cz/2000029 ... 090462.jpg
http://usr.bandzone.cz/fan/ab/abufenek/ ... 8IFHQP.jpg
Akorat jsme vymenil snimace (za RM), pickguard za cernej a elektroniku. Drevo mi prijde dobry, je to pekne tezkej kus olse. Zvukove je to srovnatelny s mexickym Fendrem kteryho ma kolega v praci, akorat za polovicni penize (vcetne vymeny snimacu). Kazdopadne jsem maximalne spokojenej.
Krome toho mam jeste 2 superstraty a radobyTele od Yamahy s dvema humbuckerama. A kazda hraje trochu jinak.
Diskobarel

#79 Příspěvek od Diskobarel »

Počkat woro je modelář? :-) Tak to je asi větší borec než jsem si myslel, to je asi jedinej, co má na fóru pořádnou kytaru zkušenosti a rozumnej názor...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Abu »

Jasne, Woro tady asi tak pre 2ma lety docela psal o aerodynamice. On je to teda docela mladas, modylky ani kytary nikdy nemel zadny moc kvalitni, spis laciny veci. Ale zna dobre teorii, umi ji skloubit s praxi, mysli mu to a neni to debil.
Diskobarel

#81 Příspěvek od Diskobarel »

Tak já jsem ještě mladší než on. Ale celkově mi to hudební fórum přijde takové nepřátelské, už jsem tam přes rok a půl nebyl. Nejlepší názor je od člověka, kterej tu kytaru měl v ruce a pořádně si s ní pohrál, ale nevlastní ji, protže ty co ji maj, tak buď na ni nedaj dopustit, nebo je tak štve, že ji neustále urážej...
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od djmikin »

Diskobarel píše:Tak já jsem ještě mladší než on. Ale celkově mi to hudební fórum přijde takové nepřátelské, už jsem tam přes rok a půl nebyl. Nejlepší názor je od člověka, kterej tu kytaru měl v ruce a pořádně si s ní pohrál, ale nevlastní ji, protže ty co ji maj, tak buď na ni nedaj dopustit, nebo je tak štve, že ji neustále urážej...

AHoj,máme tuto Squierku http://kytary.cz/squier-vintage-modifie ... /HN086509/ nic neni vyměnene ,ani upravene.Hraje suprove,combo mame Randall a taky super.Ikdyž je to basa,tak snad ti tady toto bude k něčemu dobré.Pokud budou dotazy,ptej se.Hraje na to brácha ,já ne :D .M.
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Diskobarel

#83 Příspěvek od Diskobarel »

Jo randalla mám rád, škoda, že nedělá nějakou malou 4-15 watovou lampu na domácí hraníčko protže se 40 se doma prostě hrát nedá, zatim hraju doma na můj první tranďák ...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Abu »

15W lampa je na doma taky moc (mam Laney LC-15).
A dokonce pry i nejake 3-4W je hodne. Jednou jsem na takovy mini lampac hral, kytarista z jedny Bustehradsky kapely si ho postavil nadoma, ale prej to bylo stejne moc nahlas. Je to kopie staryho Marshalla akorat v konci to ma jen jednu lampu EL84. Hralo to uplne uzasne, krasnej rockovej zvuk. Akorat ze pres bednu s 1x12" Celestionem uz to byl opravdu docela ramus... takze bohuzel aparat "nanic", do bytu moc hlasitej a do kapely zase moc tichej (mozna s hodne decentnim bubenikem by to slo). Ale krasne udelany to mel, radost pohledet....
Diskobarel

#85 Příspěvek od Diskobarel »

Uznávám, že ta 15 je moc, ale pořád stokrát lepší než ta 40 :-)
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od djmikin »

My tu máme taky malou 15w na el. kytaru ,takže na basu na ho.... dostal jsme ji od nějakýho kamoše .Ale to je nějaká šmejdka.S tím se nedá hrát ,je to zavříté ve sklepě ,zitra se podívám a můžu napsat značku ,ale je to fakt mrdka...My bydlíme v bytě a hrajeme tu normál s tou 40kou ,na cca 20-30% volume a pohoda :) .Akorát máme takového trochu blbého souseda ,kterému vadí už jen ,že třeba hraje u nás z počítače hudba ... A to bydlí o 3 patra výš ,nemůže to slyšet :D
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Diskobarel

#87 Příspěvek od Diskobarel »

Že ne?:D Když jsem hrál s tím trandakem naplno tak to bylo slyšet až v paneláku naproti a basa ta je mnohem pronikavějsi :D, pamatuji si že před rokem jsme na hudebce schodili plastovy obal na zarivku už byl nacatej :-)
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od djmikin »

:D :D . My v lidušce máme 240W :D :D na basu a 80w myslím na elektrickou :D
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od djmikin »

Jsou to všechno f
Fendery...
Diskobarel

#90 Příspěvek od Diskobarel »

Tak jsem se mýlil, místy tu jsou stejní kreténi jako na hudebnim fóru :( Fender je skvělá značka
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“