Kdo tohle mohl vymyslet

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
scarabeus

Re: Kdo tohle mohl vymyslet

#16 Příspěvek od scarabeus »

frontier: proc jsi vubec tohle vlakno spustil? Stezujes si, ostatni ti reknou, ze je to vlastne v poradku a normalni a ty se stale vztekas. Nuti te nekdo tento strojek koupit? Ne. Pokud sis ho koupil a ted rves, je to tvuj problem :-)

A mozna bys nemel moc cumet na trubku. Nebo aspon ne tolik. 99% videi, kde dojde k problemu pri nabijeni Li-akumulatory plyne z blbosti lidi nebo extremniho pretezovani. Nabijeni prilis vysokymy proudy, poskozene akumulatory. Nabijeni v prostredi, kde je prilis vysoka vlhkost vzduchu atd... U holiciho strojku se fakt nebojim.
johny107

#17 Příspěvek od johny107 »

Co tu riesite nabijanie mobilov..Baterka v mobile sa nemoze nikdy prebit.Kazdy mobil ma v sebe nabijaci obvod, ktory riadi cele nabijanie..Co si myslite ze by si mohli dovolit vyrobcia 500Eur. mobil ze by im strielali vybuchovaki baterky v jejich telach??Ja si nabijam telefon vzdy v noci a ide celu noc do rana..A ziadny problem..Toto uz museli mat prve telefony.Nie to este teraz najnovsie smartfony.
JuraS.

#18 Příspěvek od JuraS. »

zubní kartáček od brauna máme nasazený na dobíjecí stanici de fakto už 4 roky..sundává se jen při používání a při 2 stěhováních...mobila nabíjím (už jsem to tady psal) libovolnou nabíječkou co má jen stejný konektor (nokie) a i nabíječkou co mi zbyla z nokiií pře xx lety...lipolky do modelů nabíjím tak bez dozoru na stole v ložnici kde mám takový bordel že mi ho manželka s prachovkou obchází velkým obloukem...nejhorší smrt je smrt z vyděšení...
zdzd

#19 Příspěvek od zdzd »

U těch lipoplek do modelů krapet vyděšení neuškodí. U jednoho požáru už jsem byl...
JuraS.

#20 Příspěvek od JuraS. »

Určité % malérů, smrtelných úrazů, doživotních poškození musí být..už teď je nás 7,5 miliardy..podle novinářských masáží bych neměl raději vylést z bytu, ale nevím co bych pak dělal, protože voda je špatná, vzduch nedýchatelný, jídlo nepoživatelné...
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Mad_Box »

A pak ten strojek skladuješ v trezoru? Protože chem.reakce u Lixx může nastat i ikdyž se nenabijí a baterky jsou v klidu.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
frontier
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od frontier »

Také jsem viděl hořet nějakou Nokii při nabíjení a nenepadá mě jediná věc kde uživatel udělal chybu když nabíjel originálním nabíječem.Nikde není napsáno že obvod který hlídá napětí při nabíjení se nemůže pokazit. :wink:
Diskobarel

#23 Příspěvek od Diskobarel »

Nesir paniku, nebo si to přečte matka a budu mít doma peklo, hořet může vše mě včera blafnul vrtulnicek takže všechny moje modylky a baterky musely na balkón...
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
frontier
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od frontier »

scarabeus: můžu tě ujistit že jsem naprosto v klidu, nevím z čeho si vyčetl že se vztekám a řvu :wink:
Prostě vidím dva naprosto stejné strojky od Philipse dokonce ve stejné krabici které se liší označením jedné číslice a kouskem jinak barevného plastu, oba mají aku Li-Ion a jeden nabíjí hodinu a druhý osm, to je vše, cena strojků byla také podobná, proto jsem to napsal, mnohdy se tu řeší větší hovadiny…je to smetiště :wink:
Jen tak pro úplnost, já jsem si žádný strojek nekoupil.
krtek2k

#25 Příspěvek od krtek2k »

Teď mám nějakej philishave s lion a je nabitej za hodinu, vydrží 2měsíce. Před tím jsem měl philishave s nicd , a ten se nabíjel celou noc. A nikdy to problém nebyl, vydržel měsíc.
A když už ho zapomenu nabít , je vybitej a potřebuju se oholit, tak už po 10minutách na nabíječce vydrží celý jedno oholení. Prostě pohoda.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
LV
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od LV »

frontier píše:Také jsem viděl hořet nějakou Nokii při nabíjení a nenepadá mě jediná věc kde uživatel udělal chybu když nabíjel originálním nabíječem.Nikde není napsáno že obvod který hlídá napětí při nabíjení se nemůže pokazit. :wink:

Len treba rozlišovať LiIon a LiPol. Od LiPol sa už upustilo jak v mobiloch tak v notbukoch :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Homer.Simpson

#27 Příspěvek od Homer.Simpson »

Ten osem hodinovy mam doma a ta baterka v tom je hnoj :( .Osobne som ho nabijal iba raz a od tej doby ho prevadzkujem iba zapojeny do siete :wink:
Mam aj novy(taky ten s dokovaco/umyvacou stanicou) a ten je niekde uplne inde.Ten nabijam raz za 2-mesiace ked na display-i svieti ze je vybity :wink: Jednoducho ho polozim do doku a ked je nabity, tak ho v doku otocim a je pripraveny na pouzitie.Ale ze kolko sa nabija to fakt neviem(nikdy som to nesledoval :) ).
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Metalius

#28 Příspěvek od Metalius »

Diskobarel píše:Já používám žiletku a normální kartáček, takže tyhle blbosti neřešim, ale když jsou strojky co se nabijou za hodinu tak si kup ten, tohle je demokracie, každej si může dělat a vyrábět to co chce mezích zákona.

Taky používám žiletku, štětku, barbus a jsem spokojenej 8)
Jestli se z těch mraků nedostanu, přeruším klesání na sto padesáti metrech.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
zdzd

#29 Příspěvek od zdzd »

Nepoužívám nic z toho a je to nejlepší.
pje81

#30 Příspěvek od pje81 »

mou pravdivou odpovědí na tydle elektrický hovadiny bych nasral mnoho lidí,tak raději pomlčím.

ps:jen sem chtěl vyskůšat jaký to je se hrabat na smeťáku
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“