Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
Gratuluji.
Seltino čím stříkáš kabinku, aby to drželo? Dík
- vylizplech
seltino píše:tak dnes mi konečně po 6 týdnech dorazil regulátor, tak jsem se dal už podruhé do přestavby prcka na střídák. Sestavu mám XP-12A regl, AEO konvertor pro dva motory a motor extreme spin 14000 KV. Motor se mi nedařilo rozjet ať už byl signál konvertoru napojen na zásuvku motoru nebo na zadní straně na rezistoru. Nakonec pomohlo přepájení napájení konektoru přímo na desku, tak jak to má BAUI:
http://farm7.static.flickr.com/6173/616 ... 3ea7_b.jpg
teď už se motor roztáčí bezvadne, reaguje ihned na povel a plynule se mění otáčky. Do pátku to dám dokupy a pokud bude počasí provedu testy a dám vědět jaký ten motor je a jak dlouhý je letový čas. Zatím to vypadá slibně
s jakým motorem to budeš testovat na ocase?budeš dávat stříďák i na zadek?
BUKI : kabinku stříkám klasickými autolaky ve spreji. Aby barva držela musíš kabinku obrousit a pořádně odmastit acetonem, pak to drží solidně. Samozřejmě pokud s kabinkou pereš o zem a ona se hodně prohne, nebo drhne o zem, tak dochází k malinkému odloupnutí barvy. Pružnost laklu je omezená.
Vylizplech: Momentálně budu lítat s motorkem z SR120 co mám doma jěště z první přestavby, ale je v plánu použít na zadek střídák
Ten ale musím nejprve objednat, regl dám 3A to by mělo na ocas stačit a motor dám ocasní od AEO
Vylizplech: Momentálně budu lítat s motorkem z SR120 co mám doma jěště z první přestavby, ale je v plánu použít na zadek střídák
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Seltino děkuji.
seltino, gratulace k tomu reglu, konecne ses dockal
Delal jsem si trochu pruzkum tech stridaku na zadek jak jsem zabil chudaka 120SR zadomotor. Vypada to zajimave, ale vsude se pise vesmes to same - nakup si tuny ruznych vrtulek, kazdou aspon ve 2 exemplarich, at muzes zastrihovat. Lidi maji obvykle problemy s vrtenim kvuli moc velkemu zisku 
Tom
tak teoreticky by mohla stačit jedna a postupně ji sestřihovat dokud to nebude OK ne? 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Teoreticky ano, ale.... Casem se dostanes na limity. Kazda vrtule ma jine stoupani u korene a u konce, jiny profil a tim i jiny soucinitel vztlaku. Kazda je pocitana na nejake jmenovite otacky, kde pracuje spravne. Koncove viry muzou nepriznive narusovat efektivni cinnost vrtule samotne, takze moc mala vrtulka nemusi fungovat vubec. A to mame jen strucny prehled teorie 
Tom
no s počtama jsme si nikdy hlavu nelámal
uvidíme co bude prcek říkat na větší listy hl. rotoru 
2.1. jsem si objednal desku cykliky od RKH, 4.1. ji poslali a dnes 10.1. mi přišla = celkem 8 dní. Tomu říkam rychlost
.
PS: Rotorovou hlavu jsem objednal 5.1. po potvrzení odeslání desky, aby to náhodou nedali do jednoho balíku, tak jsem zvědav, jestli přijde taky tak rychle?
PS: Rotorovou hlavu jsem objednal 5.1. po potvrzení odeslání desky, aby to náhodou nedali do jednoho balíku, tak jsem zvědav, jestli přijde taky tak rychle?
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Tsisters píše:Tak podvozky rozdány.Určitě není problém ho udělat i pro jiný model a jiné baterky,pouze potřebuju vědět kde mám upravit který rozměr
Timto bych chtel verejne podekovat (dekuji) za zaslani podvozku. Dorazil v poradku, takze jakmile bude prilezitost vyzkousim a podelim se o zkusenosti.
Blade mSR, Blade mCPX 2, Mini Titan E325 SE, Radian
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Tak pak pošli foto, jak si k tomu připevnil ten držák baterky? Dík za všechny
.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe píše:Tak pak pošli foto, jak si k tomu připevnil ten držák baterky? Dík za všechny.
To, abych pravdu rekl, jeste vyreseny nemam.
Blade mSR, Blade mCPX 2, Mini Titan E325 SE, Radian
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Já jsem ho sprostě přilepil prstolepem,až budu doma tak sem dám fotku.Jinak pracuji na verzi i z držákem baterie,podobný podvozek jsem už našel na Ebay.
to:Dino A se divím,že to pošta tak honem doručila
to:Dino A se divím,že to pošta tak honem doručila
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/