LV píše:Len treba rozlišovať LiIon a LiPol. Od LiPol sa už upustilo jak v mobiloch tak v notbukoch
Pravda! Len spojenie "sa už upustilo" evokuje, že LiPol v mobiloch a notebookoch niekedy boli, ale zdá sa mi, že tam nikdy neboli... A či?
LV píše:Len treba rozlišovať LiIon a LiPol. Od LiPol sa už upustilo jak v mobiloch tak v notbukoch
mior píše:LV píše:Len treba rozlišovať LiIon a LiPol. Od LiPol sa už upustilo jak v mobiloch tak v notbukoch
Pravda! Len spojenie "sa už upustilo" evokuje, že LiPol v mobiloch a notebookoch niekedy boli, ale zdá sa mi, že tam nikdy neboli... A či?
zdzd píše:???
To je tak akorát nechat ho zapnutý přes noc a nemuset hlídat. Navíc accu asi přežijí mnohem delší dobu. Nevidím na tom nic špatného.
Diskobarel píše:Ty se holíš na dovolený pod stanem? A ještě strojkem?
pepin píše:Diskobarel píše:Ty se holíš na dovolený pod stanem? A ještě strojkem?
ted už ne,ale bývalo,je na tom něco špatnýho?jako že když jsem pod stanem,tak jsem děsnej tvrdák
Diskobarel píše:No když jsem na vodě, tak na holení zrovna nemyslim
zdzd píše:mior píše:
LiPol v mobilech? Naprosto běžně.
Diskobarel píše:Tak proč mi vyhořel vrtulnicek nevím kde jsi přišel na tuhle pravděpodobnost, lionek v tvrdejch obalech se nebojím,ale s tou pravděpodobností nemohu souhlasit...
zdzd píše:mior píše:
LiPol v mobilech? Naprosto běžně.
mior píše:zdzd píše:LiPol v mobilech? Naprosto běžně.
Tak súhlas, v mobiloch áno, ale v notebookoch? Tam asi nikdy neboli...