F3F pro DS

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
JMalik

Re: F3F pro DS

#106 Příspěvek od JMalik »

pepin píše:..... kuli hrozbě banu nesmíš používat slova jako debil a tak podobně.je to fajn kluk,kterýmu nikdo nerozumí,to už projde.

Jednak tam máš pravopisnou chybu a potom se tady slova jako debil nepoužívají z důvodů slušného vyjadřování.
Jako označení vlastností osoby mi to od Tebe absolutně nevadí.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
pepin

#107 Příspěvek od pepin »

............
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:14, celkem upraveno 1 x.
graup15

#108 Příspěvek od graup15 »

Teda Pepine...neprožíváš to nějak moc? :-) :-)
Až bude léto tak ti to ve dvacítce klidně předvedu, já z toho rozhodně pokakaný nejsem.
A schválně s elektrou, protože když se nepovede..tak mi z toho motor vytáhne (tím myslím, že se dostanu moc nízko pod svah)

PS..za poslední dva dni tu jedeš jako fretka :-) :-) Lítá to na světě hromada lidí, tak co na tom furt hledáš divného? Pořiď si Kapucino a můžeš to testnout:-) :-) Už se těším na výsledek, neb ten model je dobrý...hm do dnes nevím na co...
pepin

#109 Příspěvek od pepin »

............
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:14, celkem upraveno 1 x.
graup15

#110 Příspěvek od graup15 »

Ty vole, ty tu plácáš páté přez deváté..jaké Volcano?
Já si na rozdíl od tebe nic dokazovat nemusím...když mám chuť letím tam, kde by jsi neletěl...když nemám, neletím.
Přestaň tu pořád plácat jak malej Jarda, kup si nějakou poletuchu a běž to zkusit.
pepin

#111 Příspěvek od pepin »

...........
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:15, celkem upraveno 4 x.
Homer.Simpson

#112 Příspěvek od Homer.Simpson »

pepin:
Akoze ty sa tu ides do mna(nie len do mna) navazat, za videa ktore som sem dal?Ved tie dve videa boli viac k tejto teme, ako vsetky tvoje prispevky dohromady v tomto vlakne :roll:
Aby som nebol uplne OT, hodim sem aspon graficky popis :twisted: ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SVN-oF6tPLc&feature=related[/youtube]
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
graup15

#113 Příspěvek od graup15 »

pepin píše:hlavně mě vubec teda nebaví nějak se obhajovat proti plkání o tom kdo co a kdy a jak rychle dokáže,když o tom zatím jen kecá a nezkusil doposud vubec nic,jen je hrdina u klávesnice.

co jsem tu napsal o DS tak šíleného? jen jsem se zapojil do debaty,že o tom také delší dobou přemýšlím,jen se mi nechce roztřelit tam model a už vubec ne si na nějaké pokusnictví-ke kterému možná ani nedojde pořizovat speciál a že ty,co to létají ty trosky dolu nosí.

A to jako čekáš , že se někdo sebere a hned teď vystřelí na Ranou aby tam mrznul jen kvůli nějakému Pepinu? Kluky co to létají (když se jim chce, jinak spíš létají F3B nebo F3F) znám osobně a hodně dlouho. A to jako myslíš, že jim budu hned volat jako ucho a prosím, prosím jak že se létá ten DS? Co furt čekáš , že ti někdo napíše? Nebo spíš tě utvrdí, že to zvládneš..

Když se ti nechce rozstřelit model, tak si ho dej na poličku a čum na něj a hlaď ho po ouškách :-) :-) Nikomu se model nechce rostřelit, ale prostě se to stává, a nejenom na svahu..naprosto běžně při normálním létání.

Nechápu o co ti tu vlastně jde. Na jednu stranu brečíš, že se ti model nechce rozstřeli (nevím proč předbíháš událostem), na druhou stranu ti nikdo přesný návod jak k mikrovlnce na létání DS nedá. Prostě to jednou, až budeš mít chuť zkusíš. A buď poznáš, že ten model na to nemá , nebo ti to prostě neosloví, nebo ti to naopak pújde .

Vždy když jsem něco opravdu chtěl, dokázal jsem to. Takže tu nemel, že je někdo hrdina u klávesnice. Jasně jsem ti psal, že si to až budu míť chuť zkusím. A nepotřebuju na to návody a týden plkání na foru.
graup15

#114 Příspěvek od graup15 »

Jo a tohle si prostuduj..je to kdo, kde..kolik letěl a hlavně s čím. Uděláš si obrázek o vhodnosti modelu .
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1305939
pepin

#115 Příspěvek od pepin »

...........
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:15, celkem upraveno 1 x.
pepin

#116 Příspěvek od pepin »

...........
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:15, celkem upraveno 1 x.
pepin

#117 Příspěvek od pepin »

............
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:16, celkem upraveno 1 x.
graup15

#118 Příspěvek od graup15 »

pepin píše:
graup15 píše:Jo a tohle si prostuduj..je to kdo, kde..kolik letěl a hlavně s čím. Uděláš si obrázek o vhodnosti modelu .
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1305939

to budu studovat,až teprve odtočím uspěšně své první kolečko a vrátím se zpět na svah,navíc já určitě nemám ambice trhat světové rychlostní rekordy,to nechám jiným lepším pilotum.

Pepine..nezlob se na mne, ale jseš fakt jouza...:-) Kdyby jsi si to prohlídnul, tak tam jsou i rychlosti poloviční co dnes létám s Vikingem :-) A vedle nich i jméno modelu. Ten odkaz jsem ti dal a předpokládal jsem, že si ho projedeš celý. Ach jo a ty jsi z toho zase plácnul nesmysl o rekordech .
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od Prorock »

Jako byc nic nenepsal.
Naposledy upravil(a) Prorock dne ned 22.01.2012 15:49, celkem upraveno 1 x.
davelbc
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od davelbc »

vim ze je toto http://www.youtube.com/watch?v=dNax17cRzqo&feature=related urcite hodne daleko od ds reality, ale jako zacatek pro pochopeni co se s erem za hranou deje to mozna staci? :) mam i nejake 1m hazedlo co toho hodne uz vydrzelo... to by mohla byt cesta pro "nacuchnuti"... co rikate? :) chodim obcas s hazedlama na kopec Senec (nedleko rane u libochovic) tvarem vypada jako mala maketa Rane 2 vrcholy spojene sedlem. byva slusne nafukovana... za pokus to mozna stoji 8)
a nechte uz toho stengrovani :D je to zajimave tema a clovek chytajici se kazdeho stebla se z vasich hadek dovi tak akorat kulovy! :wink: divim se ze to tu nekdo uz nezasekl...
Odpovědět

Zpět na „Větroně“