pepin píše:hlavně mě vubec teda nebaví nějak se obhajovat proti plkání o tom kdo co a kdy a jak rychle dokáže,když o tom zatím jen kecá a nezkusil doposud vubec nic,jen je hrdina u klávesnice.
co jsem tu napsal o DS tak šíleného? jen jsem se zapojil do debaty,že o tom také delší dobou přemýšlím,jen se mi nechce roztřelit tam model a už vubec ne si na nějaké pokusnictví-ke kterému možná ani nedojde pořizovat speciál a že ty,co to létají ty trosky dolu nosí.
A to jako čekáš , že se někdo sebere a hned teď vystřelí na Ranou aby tam mrznul jen kvůli nějakému Pepinu? Kluky co to létají (když se jim chce, jinak spíš létají F3B nebo F3F) znám osobně a hodně dlouho. A to jako myslíš, že jim budu hned volat jako ucho a prosím, prosím jak že se létá ten DS? Co furt čekáš , že ti někdo napíše? Nebo spíš tě utvrdí, že to zvládneš..
Když se ti nechce rozstřelit model, tak si ho dej na poličku a čum na něj a hlaď ho po ouškách

Nikomu se model nechce rostřelit, ale prostě se to stává, a nejenom na svahu..naprosto běžně při normálním létání.
Nechápu o co ti tu vlastně jde. Na jednu stranu brečíš, že se ti model nechce rozstřeli (nevím proč předbíháš událostem), na druhou stranu ti nikdo přesný návod jak k mikrovlnce na létání DS nedá. Prostě to jednou, až budeš mít chuť zkusíš. A buď poznáš, že ten model na to nemá , nebo ti to prostě neosloví, nebo ti to naopak pújde .
Vždy když jsem něco opravdu chtěl, dokázal jsem to. Takže tu nemel, že je někdo hrdina u klávesnice. Jasně jsem ti psal, že si to až budu míť chuť zkusím. A nepotřebuju na to návody a týden plkání na foru.