omotorování swift II
omotorování swift II
poradte co nacpat do swifta II za motor,vruli, lipol 2-3s? Urcitě tam půjde střídavý, jen nedokažu žádný vybrat. váha, tah, otačky, ... mám v tom guláš. taky jestli vetsi kapacitu 2s nebo mensi 3s(samozrejme podle motoru)?
Já mám Swift II s pohonem:
XM2826-12
XControllerTM 12A DUALSKY
2S1P E-Tech 1700mAh SP (červené)
Graupner CAM PROP 8x6
a létá docela svižně
obr1
obr2
obr3
XM2826-12
XControllerTM 12A DUALSKY
2S1P E-Tech 1700mAh SP (červené)
Graupner CAM PROP 8x6
a létá docela svižně
obr1
obr2
obr3
Nedávno jsem to tu psal:
"Já mám Sagitu od Reicharda a v ní Pythona 60 s tříčlánkem E-Tech 1300 a GWSkou 7x6. Váha 300 gramů, rychlost...veliká a tah taky není špatnej.....vzlítne mi kolmo ze země postavený na uších a opřený o trubkovou zábranu na parkovišti Už mám druhou a třetí baterky a lítám s ní asi 2 roky a pořád mě to baví"
Ještě dotaz pro Vás, kdo používáte stříďáky:
Máte nějak speciálně udělaný ovládání elevony? Sagita má depronový plácačky za který tahaj 55ky Hitec. Nevím, jestli už jsou serva moc slabý a nebo se elevony ohýbají, ale při plným plynu a o to hůř ve střemhlavým letu mi to už nejde moc řídit
Myslel jsem, že je to drátama, ale teď tam mám průměr 1 a je to stejný 
"Já mám Sagitu od Reicharda a v ní Pythona 60 s tříčlánkem E-Tech 1300 a GWSkou 7x6. Váha 300 gramů, rychlost...veliká a tah taky není špatnej.....vzlítne mi kolmo ze země postavený na uších a opřený o trubkovou zábranu na parkovišti Už mám druhou a třetí baterky a lítám s ní asi 2 roky a pořád mě to baví"
Máte nějak speciálně udělaný ovládání elevony? Sagita má depronový plácačky za který tahaj 55ky Hitec. Nevím, jestli už jsou serva moc slabý a nebo se elevony ohýbají, ale při plným plynu a o to hůř ve střemhlavým letu mi to už nejde moc řídit
Nemá ale ten hotliner ty křidýlka o trochu menší.........tudíž i menší námaha pro servo i když asi letí rychlejc. Myslel jsem si, že už elevony nezvládají moje malé výchylky
To křídlo už je unavený....chystám už nový a uhlíkem šetřit nebudu. Do elevonů dráty a malou trubičku přes střed. Docela mi teď při lopasech mává křídlama
Taky jsem přemýšlel o diodách na náběžku, který by svítily dovnitř. Četl jsem různý diskuze,ale moc chytrej z toho nejsem. Nevím, jak hodně jsou schopný prosvítit EPP.
To křídlo už je unavený....chystám už nový a uhlíkem šetřit nebudu. Do elevonů dráty a malou trubičku přes střed. Docela mi teď při lopasech mává křídlama
Taky jsem přemýšlel o diodách na náběžku, který by svítily dovnitř. Četl jsem různý diskuze,ale moc chytrej z toho nejsem. Nevím, jak hodně jsou schopný prosvítit EPP.
Ja jsem v zime zbrojil svoji 2 sagitu na střídak. Koupil jsem jenom 2kový výřezy. Křídla jsem vyztužil smrkovým nosníkem 3*8. Evelony a uši jsem řízl z 6mm depronu. Osazeno mám serva W-80, ROXXY BL 2826-27?, APC 8*6 SF, Xreg18 a 3s 1600 Li-ion. Křídlo se neprohýbá. Vítá to slušne. Tím označením motoru si nejsem uplně jistý, dle návodu by z 3 članku a vrtuli 8*6 měl brát 12A.
Já tak nějak nad tím Pythonem laboroval,aby mě vyšel do křídla s E-Techama 1300 bez vyvažování a ke všemu byla na Model Hobby na něj akce, tak bylo rozhodnuto
Oproti třístovce to je lehčí, takže to lépe klouže a na plnej kotel to letí 2x rychleji a klidně až do nevidim
Výdrž: 20 minut kombatění, 40 poletování mezi stromkama v parku a doma u baráku s novejma baterkama jsem měl i hodinový lety.
Oproti třístovce to je lehčí, takže to lépe klouže a na plnej kotel to letí 2x rychleji a klidně až do nevidim
Výdrž: 20 minut kombatění, 40 poletování mezi stromkama v parku a doma u baráku s novejma baterkama jsem měl i hodinový lety.
tady
http://www.mscomposit.com/letadla/elekt ... ml?lang=cz
takze se to asi uvadi s vybavou nebo jak zas:)
super, takze s axi 2208 by to melo stacit ne? jeste nevim podle ceho zvolit pocet zavitu? na cem se to projevuje?
http://www.mscomposit.com/letadla/elekt ... ml?lang=cz
takze se to asi uvadi s vybavou nebo jak zas:)
super, takze s axi 2208 by to melo stacit ne? jeste nevim podle ceho zvolit pocet zavitu? na cem se to projevuje?
Bobo_CZ píše:Nedávno jsem to tu psal:
Máte nějak speciálně udělaný ovládání elevony? Sagita má depronový plácačky za který tahaj 55ky Hitec. Nevím, jestli už jsou serva moc slabý a nebo se elevony ohýbají, ale při plným plynu a o to hůř ve střemhlavým letu mi to už nejde moc říditMyslel jsem, že je to drátama, ale teď tam mám průměr 1 a je to stejný
Já jsem dneska zalítaval taky Sagitu od Reicharda, ale s ovládáním nevím, měl jsem úplně jiné starosti. Vítr byl opravdu hroznej, asi 6-7 m/s pro mě šílenost a ještě mezi barákama (takovej větší plac). Přistupoval jsem k tomu jako k větroni, nejdřív jsem ho hodil z ruky, ale vítr si s ním dělal co chtěl, ale letěl. Tak motor a frrrr, jako vždy, držka jako blázen, zlatej EPP. Po konzultaci s kamarádem sem ještě zvedl obě křidélka a opět pád na zem, né tak hrozně, ale přece. To není možný, tvrdí kámoš....dej plyn a já ti ho hodím....noooo a bylo to nahoře. Pro mě totální MASAKR!!! Hned na přistání a znova a znova. Úžasné na vyblbnutí, sice se mi třásly obě kolena, ale nemá to chybu.