Blahopřání ardovi.
Blahopřání ardovi.
Chtěl jsem poblahopřát ardovi k dosažení 3000 tisící odpovědi ale nějak jsem to prošvihl.Proto to napravuji nyní i když dotyčný nemá zrovna dobrou náladu(dle jeho vyjádření).To dělá asi to počasí.Takž ardo ať nás dále obšťastnuješ svými fundovanými odpověďmi .A blbou náladu máme občas všichni.
No tak 3000 si presvihol tak to zmazte a sleduj az bude mat 4000
Ale ne,
Aj ja gratulujem Ardovi a dufam ze sa s tym co sa mu dnes prihodilo vyrovna a neopusti modelarsky svet.
BOla by ta fakt skoda Arda
Tak ostan s nami.Poradil si strasne vela ludom a mozno este viac ludom a ani o tom nevies
Len tak dalej

Ale ne,
Aj ja gratulujem Ardovi a dufam ze sa s tym co sa mu dnes prihodilo vyrovna a neopusti modelarsky svet.
BOla by ta fakt skoda Arda
Tak ostan s nami.Poradil si strasne vela ludom a mozno este viac ludom a ani o tom nevies
Len tak dalej
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
-
Lordareon
- Kontaktovat uživatele:
helbo píše:bože tu už ludia nemajú čo písať a prihadzujú blbosti... asi si spravím velkú prestávku s rcmániou a vrátim sa v roku 2050 ako dedko, aby bolo o čom... ak to bude existovať ešte...
hrozne klesla táto rc mánia za poslednú dobu...
Tak je pravda, ze sa tu cim dalej, tym viac pisu blbosti, ale niektore su zabavne
Btw: skadial mas ten vyrok, co mas v popise?
Sky Lady - Reborned
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe
(na XM-2830-12)
+ Optic 6
Nejake to hadzadlo a gumacik
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe
+ Optic 6
Nejake to hadzadlo a gumacik
Lordareon píše:helbo píše:bože tu už ludia nemajú čo písať a prihadzujú blbosti... asi si spravím velkú prestávku s rcmániou a vrátim sa v roku 2050 ako dedko, aby bolo o čom... ak to bude existovať ešte...
Tak je pravda, ze sa tu cim dalej, tym viac pisu blbosti, ale niektore su zabavnea k tomu stale tu niekto napise nieco zaujimave zo sveta modelarstva (aspon pre mna
)
Btw: skadial mas ten vyrok, co mas v popise?je to totaalna haluz
moc rad by som to vedel
kamarát to niekde počul a mne sa to lúbilo. tak som si to hodil do statusu
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
- Richard král
Lordareon píše:helbo píše:bože tu už ludia nemajú čo písať a prihadzujú blbosti... asi si spravím velkú prestávku s rcmániou a vrátim sa v roku 2050 ako dedko, aby bolo o čom... ak to bude existovať ešte...
Tak je pravda, ze sa tu cim dalej, tym viac pisu blbosti, ale niektore su zabavnea k tomu stale tu niekto napise nieco zaujimave zo sveta modelarstva (aspon pre mna
)
Btw: skadial mas ten vyrok, co mas v popise?je to totaalna haluz
moc rad by som to vedel
čemu se dívíte že to tu upadá vždyt se sačí jen podívat jací modeláři se zde scházejí. ptají se na každou blbost. Lidi kteří něco umí sem chodit nebudou nemají proč