Blahopřání ardovi.

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Terry
Blahopřání ardovi.

#1 Příspěvek od Terry »

Chtěl jsem poblahopřát ardovi k dosažení 3000 tisící odpovědi ale nějak jsem to prošvihl.Proto to napravuji nyní i když dotyčný nemá zrovna dobrou náladu(dle jeho vyjádření).To dělá asi to počasí.Takž ardo ať nás dále obšťastnuješ svými fundovanými odpověďmi .A blbou náladu máme občas všichni.
SrAjni

#2 Příspěvek od SrAjni »

No tak 3000 si presvihol tak to zmazte a sleduj az bude mat 4000 :lol: :lol:
Ale ne,
Aj ja gratulujem Ardovi a dufam ze sa s tym co sa mu dnes prihodilo vyrovna a neopusti modelarsky svet.
BOla by ta fakt skoda Arda :wink:
Tak ostan s nami.Poradil si strasne vela ludom a mozno este viac ludom a ani o tom nevies :wink:
Len tak dalej :wink: :)
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od arda1 »

To Terry- díky,ale přeháníš jako vždy :wink: :lol: :lol:
ICQ 638556901
Henry
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Henry »

Taky se přidávám ke gratulaci Ardovi
helbo
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od helbo »

bože tu už ludia nemajú čo písať a prihadzujú blbosti... asi si spravím velkú prestávku s rcmániou a vrátim sa v roku 2050 ako dedko, aby bolo o čom... ak to bude existovať ešte...

hrozne klesla táto rc mánia za poslednú dobu...
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
Lordareon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lordareon »

helbo píše:bože tu už ludia nemajú čo písať a prihadzujú blbosti... asi si spravím velkú prestávku s rcmániou a vrátim sa v roku 2050 ako dedko, aby bolo o čom... ak to bude existovať ešte...

Tak je pravda, ze sa tu cim dalej, tym viac pisu blbosti, ale niektore su zabavne :lol: a k tomu stale tu niekto napise nieco zaujimave zo sveta modelarstva (aspon pre mna :D )

Btw: skadial mas ten vyrok, co mas v popise? :) je to totaalna haluz :lol: moc rad by som to vedel :)
Sky Lady - Reborned :D
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe :D (na XM-2830-12)
+ Optic 6 :lol:
Nejake to hadzadlo a gumacik
helbo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od helbo »

Lordareon píše:
helbo píše:bože tu už ludia nemajú čo písať a prihadzujú blbosti... asi si spravím velkú prestávku s rcmániou a vrátim sa v roku 2050 ako dedko, aby bolo o čom... ak to bude existovať ešte...

Tak je pravda, ze sa tu cim dalej, tym viac pisu blbosti, ale niektore su zabavne :lol: a k tomu stale tu niekto napise nieco zaujimave zo sveta modelarstva (aspon pre mna :D )

Btw: skadial mas ten vyrok, co mas v popise? :) je to totaalna haluz :lol: moc rad by som to vedel :)

kamarát to niekde počul a mne sa to lúbilo. tak som si to hodil do statusu
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
jakas
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jakas »

Ten vyrok je dobry neco podoneho mi nedavno rekl sef kdyz jsem nevedel jak vyresit jeden problem a prisel jsem se poradit a on jen odvetil: "Urob tak, aby dobré bolo."
Richard král

#9 Příspěvek od Richard král »

Lordareon píše:

čemu se dívíte že to tu upadá vždyt se sačí jen podívat jací modeláři se zde scházejí. ptají se na každou blbost. Lidi kteří něco umí sem chodit nebudou nemají proč :D zrovna včera jsme o tom vedli pěknou debatu na sletu v holešově:0) zajímavé že "odborník" z diskuzních fór zapáskou mezi piloty vidět nebylo vím snad jen o R.a.d.i.m.o.v.i který sice sem tam něco napíše ale jinak to má taky u pr......... prostě není se čemu divit
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Hoki »

Já to tady beru v klidu. Pokud dotaz stojí za odpověď a znám ji, odpovím. Že tu Arda byl 3000 je pěkné. Značí to jeho výdrž i přes to, že to tu opravdu s dotazy vypadá bídně a jedná se tu o ptákovinách.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“