Zaplik? Vcera?Filip píše:Zase se naše rodinka miniPROTOSÁKŮ rozrostla o jednoho šťastného majitele.
Jinak dneska se stal novým majitelem miniProtose i ZAPLIK.
Jeden MP Zaplik predava uz od 23.2. V sekcii "prodam". Objednal a medzitym zmenil plan?
Zaplik? Vcera?Filip píše:Zase se naše rodinka miniPROTOSÁKŮ rozrostla o jednoho šťastného majitele.
Jinak dneska se stal novým majitelem miniProtose i ZAPLIK.
Kenny McCormick píše:Zaplik? Vcera?Filip píše:Zase se naše rodinka miniPROTOSÁKŮ rozrostla o jednoho šťastného majitele.
Jinak dneska se stal novým majitelem miniProtose i ZAPLIK.![]()
Jeden MP Zaplik predava uz od 23.2. V sekcii "prodam". Objednal a medzitym zmenil plan?
Filip píše:IVOSGSM píše:Tiche,presne a bez vůlí......to byla ma dobra volba...dily skladem a za rozumne penize u p. Deklevy.
Včera objednal, dneska si jej vyzvedlSuper !!! Zase se naše rodinka miniPROTOSÁKŮ rozrostla o jednoho šťastného majitele. V létě asi uděláme nějaké mini setkání
![]()
Lítáš s tím teď v zimě? Já zvažuji, že už jej odzimuju. Ale nějak časově nestíhám... Ale nějaký ten hopánek v parku by se dal
Jinak dneska se stal novým majitelem miniProtose i ZAPLIK. Takže už je nás fáááákt požehnaně
Jinak od Března už budu mít díly na miniProtose trvale skladem
Filip Dekleva
Kady píše:Díky za odpověď. Právě že mám domek dotažený na krev a při letu se mi stejně celý pootočí cca o 20°, a pak to dělá paseku. Už nevím co s tím, tak to chci rozebrat a podívat se, jestli není třeba prasklá "ocasní trubka". Na eBay jsem raději objednal novou z karbonu, tak snad bude pevnější. Možná by pomohlo i zlehka zakápnout lepidlem, ale to bych bral jako krajní řešení. Na řemínek jsem se ptal pro případný servis do budoucna. Nějak jsem nemohl najít, jak hlavní hřídel vysunout