RiMr píše:Aha, to jsem ještě ani nějak nepostřehnul, že je třeba pro HUB spec Rx...
To se mi moc nelíbí.
Bohužel je to tak. FrSky sensor HUB vyžaduje, aby byl na přijímači k dispozici datový komunikační vstup a ne všechny telemetrické přijímače ho mají viz již zmíněný šestikanál D6FR viz tento odkaz, který nemá komunikační vstup, ale má jen dva analogové vstupy z toho jeden interně pevně zapojený na napájení přijímače a druhý vyvedený na piny. Na analogový vstup se ovšem ani FrSky vario senzor ani senzor HUB zapojit nedá.
Mimochodem jen pro zajímavost já třeba do budoucna uvažuju, že budu číst data např. ze senzoru FLVS-01 Arduinem a interně je v Arduinu i vyhodnocovat a případný pokles, kteréhokoli z článků packu posílat z Arduina jako analogový výstupní signál do analogového vstup přijímače čímž bych to defacto obešel s tím, že pak samozřejmě bude datová informace v omezené podobě jen signálu o překročení limitu a tím bude na straně Tx v podstatě stačit jen alarm v rámci VF modulu bez nutnosti zobrazování. Arduino chci použít namísto HUBu i z jiných specifických důvodů. FLVS-01 už mám na cestě a zatím jsem s pomocí jyrryho, který ho už má dělal nějaké testy. Info k tomu je v diskusi viz tento odkaz. Zatím se ovšem moc nedaří rozlousknout komunikaci na výstupu FLVS-01, ale snad se časem zadaří sehnat k tomu nějaké další info.