RCModely píše:Podle zkušenosti vím, že nemáš vpořádku nějaké dokumenty. protože by allianz tuto drobnou platbu jinak uhradila.
Tak mi to pripada, ze si poistovaci agent...Ty nemaju s poistovnami ziadne problemi a slubuju bezproblemove vybavenie poistnej udalosti...
Uz si dostal nejake peniaze za skodu sposobenu modelom?(pokial si ich agent tak tvoja odpoved nie je objektivna

)
Kludne sem piste skusenosti aj iny...
Len pre tvoju informaciu som dolozil vsetky dokumenty, ktore odo mna boli ziadane(dokonca aj kotuce a vypis z GPS) a dovod nezaplatenia sa 3krat menil

Keby som sa v tom vrtal dalej, mozno by som to od nich vymamil, lenze cas, ktory by som tym zabil, by bol mozno este drahsi.A pokial je pre teba suma 380€ drobna platba, tak ku tomu nemam co dodat...(pre mna je to pol mesacneho platu

)
Aj ked poistenie auta s poistenim modelu relativne nema nic spolocne, je to rovnaka poistovna a podla mna je na mieste podelit sa aj o takuto skutocnost.
Kazdy sa tu moze podelit aj o opacne skusenosti, ale take su podla mna skorej ojedinele.Co je dost smutne