Zákon o civilním letectví řeší modeláře??? A to se mi nezdá (podotýkám, že jsem onen zákon nestudoval

)
Dále - nevím jak odvodí kontrolní orgán právo vstupu na pozemek po soukromé cestě, že chce zkontrolovat nějaké poletovadlo co tam v dálce bzučí - omyl - nemá právo vstupu... pokud si vzpomínám, tak když pominu zákony ve vztahu k silovým složkám (armáda-policie apod.) tak jediný přístup na soukromé pozemky ze zákona mají tuším rybáři. Jestli mě paměť nešálí, tak ani myslivci nemůžou do mojí zahrady, že se jim tam schovala srna
No a nakonec - to, co se píše v "Dodatku" není ZÁKON - Dodatek je v tomto smyslu pouhým prováděcím předpisem - ten může maximálně stanovovat kdo kontroluje a kdy, případně že na to musí mít váhu a metr a služební průkaz, který vypadá tak a ne jinak, ale nemůže už z principu uložit povinnost nad rámec zákona.
Tedy shrnuto - Modely letadel myslím nespadají pod jurisdikci zákona o civilním letectví (prostě proto, že model letadla není letadlo

) Hranice co je model a co už bezpilotní prostředek by musela být určena přímo zákonem aby mě to nějak zavazovalo se tím řídit - prováděcí předpis tohle fakt řešit nemůže no a nakonec placení poplatků je též stanoveno zákonem a tam se asi něco o nějakém průkazu způsobilosti pro řízení modelu 20+ a poplatku za jeho vydání nehovoří

Nač tedy stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko se kdysi říkalo....
Dneska se stáhne ocas mezi nohy, zanadává se u píva a pak se poslušně platí a mastí kapsa bůhvíkomu.
P.S. Taky by mě zajímalo, jak "orgán" zváží model přímo na letišti - ono provést vážení aby bylo průkazné u velkého modelu zase taková sranda není

EXTRA 330S, VENTUS 2bx, FW 190 A-4, Super Zoom, IL-10, JAK-3, ...
a taky nějaké lodě :-)